Gratis rådgivning
+46 844 683 676
Favorit hjärtikon
Favorit hjärtikon
X

8 Italienska Språkskolor i Neapel - Språkresor - Rankning 2023

Neapel
Prisjämförelse
Neapel
00:0000:00
 

De bästa Italienskaskolorna i Neapel efter kategori

TOPPrankad av
Studerande < 18 år
Centro Italiano
Studerande < 18 år
4.5

Betyg: 4.5

(2)
Se alla 5 Italienskakurser för tonåringar och barn i Neapel
TOPPrankad av
Studerande 18-30 år
Centro Italiano
Studerande 18-30 år
4.8

Betyg: 4.8

(33)
TOPPrankad av
Studerande 31-49 år
#1 NaCLIPS
NaCLIPS
Studerande 31-49 år
4.9

Betyg: 4.9

(7)
TOPPrankad av
Studerande 50+ år
Italianopoli
Studerande 50+ år
5.0

Betyg: 5

(13)
TOPPrankad av
Studerande i alla åldrar
Italianopoli
Studerande i alla åldrar
4.9

Betyg: 4.9

(17)
TOPPrankad av
Undervisningskvalitet
Study & Live in your Teacher's Home
Undervisningskvalitet
5.0

Betyg: 5

(2)
TOPPrankad av
Fritidsprogram
Italianopoli
Fritidsprogram
4.6

Betyg: 4.6

(14)
TOPPrankad av
Värde för pengarna
Study & Live in your Teacher's Home
Värde för pengarna
5.0

Betyg: 5

(2)
TOPPrankad av
Skolans läge
#1 NaCLIPS
NaCLIPS
Skolans läge
4.9

Betyg: 4.9

(20)

Rangordning av språkskolor i Neapel Språkresor baserat på studenternas utvärderingar - 8 skolor

Filter
Karta
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Italienskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Karta där du kan se var de Italienska skolorna i Neapel ligger.

Laddar kartans innehåll

Neapel betyg och åsikter

Hur våra studenter betygsatte sin erfarenhet av Neapel

4.6

Betyg: 4.6/5.0

Allmänt tilltalandebetyg för Neapel
187 autentiska betyg från studenter som bokade en kurs hos oss i Neapel
Nattliv
4.3

Betyg: 4.3/5.0

Lokalbefolkningens vänlighet
4.3

Betyg: 4.3/5.0

Intressanta saker att göra
4.7

Betyg: 4.7/5.0

Geografisk plats
4.6

Betyg: 4.6/5.0

Kollektivtrafik
3.9

Betyg: 3.9/5.0

Klimat
4.4

Betyg: 4.4/5.0

Renlighet
2.7

Betyg: 2.7/5.0

Prisvärdhet
4.3

Betyg: 4.3/5.0

Shopping
4.2

Betyg: 4.2/5.0

Säkerhet
4.1

Betyg: 4.1/5.0

Vad våra studenter sagt om Neapel

5.0

Betyg: 5/5

Otroligt imponerande sevärdheter i Neapel med omnejd, som är mycket lätta att nå, speciellt med tåg (t.ex. Vesuvius, Pompeji, Ercolano och Amalfikusten). Neapel har också mycket att erbjuda när det gäller maten– särskilt gatumat till lätt överkomliga priser. Bara Aperol på restaurangerna är alltid lite dyrare på kvällen - bättre att ta ToGo om du vill spara pengar (mellan 2 och 4 EUR för närvarande). Säkerheten beror lite på grannskapet (som överallt) - jag skulle informera mig själv i förväg. Trots att jag bodde i ett svårt grannskap hade jag ingen negativ upplevelse. Då och då var ett ryggsäcksfack öppet efter tunnelbanan ;-) - så se upp med värdesaker (precis som överallt). Renligheten gick det fortfarande att jobba på, särskilt när det gäller avfallshantering – men knappast något problem i turistområdena.

Melanie
Österrike
5.0

Betyg: 5/5

Napoli har många intressanta kulturlager. Det finns gott om museer, slott och kyrkor att besöka. Jag gjorde dagsutflykter till var och en av de tre vackra närliggande öarna Procida, Ischia och Capri. Gatulivet är färgstarkt och gatukonsten är mycket kreativ, jag kan inte tänka mig att man kan ha tråkigt här. Även om restaurangerna är mycket prisvärda blev jag trött på att majoriteten av dem bara serverade pizza och/eller pasta. Det finns olika stadsdelar att utforska och stadens centrum är mycket promenadvänligt. Ja, jag fann staden smutsig men det är ingen nyhet. Jag tycker att det är en mycket speciell stad och jag planerar att återvända.

Gregory
5.0

Betyg: 5/5

Även om du har varit i Italien många gånger och har rest mycket både i norr och söder, är Neapel en väldigt speciell upplevelse. Du bara måste uppleva det själv. Staden har ett rikt förflutet med många olika kulturella influenser som har förändrat och format den under årtusenden. Naturresursernas inverkan (Vesuvius, Flegrean-fälten) är också mycket intressant. Om du älskar Italien bör du definitivt besöka Neapel.

Sandra
Tyskland
4.0

Betyg: 4/5

Kaotiskt, turbulent, men inget problem för några veckor. Staden är ganska smutsig i sina delar, men ändå rik på historia. Om du vill åka till havet måste du ta en 40 minuters tågresa. Men i slutet av resan är du precis vid stranden (Torregavete). En kort promenad och du är på en lång sandstrand. Det finns gott om möjligheter att njuta av havet utan att betala entréavgift.

Hanno
Österrike
5.0

Betyg: 5/5

Alla borde besöka Neapel minst en gång. Det är den vänligaste storstad som jag någonsin har besökt. Det finns en hel del graffiti och många byggnader skulle behöva en uppfräschning, men det är bara skönhetsfläckar. Neapel är en levande och säker stad med en fantastisk historia och en enastående mat.

David
5.0

Betyg: 5/5

Jag älskar Neapel mer än något annat! Historien, kulturen, arkitekturen, människorna, urbaniteten, klimatet..... Jag gillade verkligen allt. Njut av livet - detta motto levs verkligen här. Du måste bara se den här staden – eller UPPLEVA den. Som Goethe sa: VEDI NAPOLI E POI MUORI

Sandra
Schweiz
5.0

Betyg: 5/5

Neapel var en mycket trevlig överraskning. Det är kaotiskt, ibland rörigt och bullrigt, men har massor av karaktär och (sin egen unika) stil. Detta var min första gång i Neapel, och det är definitivt ett ställe jag skulle älska att åka tillbaka till.

Uri
5.0

Betyg: 5/5

Mycket smutsiga, förfallna byggnader, folk bryr sig inte, blev lurade på 2 restauranger och nästan på 2 gelatobutiker, en butiksägare kastade ut oss, folk ler inte mot kunder, de pressar dig att köpa, men ... bilförare stannar när man korsar gatan.

Ninochtka
Panama
5.0

Betyg: 5/5

En fantastisk syditaliensk stad med mycket charm och många trevliga och vänliga människor, men naturligtvis också med de syditalienska städernas kännetecken: mycket skräp och platser där man inte nödvändigtvis vill vara ute och gå på kvällen.

Clara
Schweiz
5.0

Betyg: 5/5

Det är inte den renaste staden, men den har en egen karaktär som man antingen gillar eller inte gillar. Lite svårt att tala italienska på grund av att det finns så många turister. Alla vill prata engelska.

Dana
Japan
5.0

Betyg: 5/5

Neapel är den mest italienska av alla städer för oss. Högljudd, full av människor och otroligt trevliga och hjälpsamma napolitaner. En mängd olika matalternativ i alla prisklasser, och mycket shopping.

Renate
Tyskland
5.0

Betyg: 5/5

Absolut värt en resa, mycket livlig, färgglad och varierad stad, utsökt glass, pizza ... Många möjligheter till aktiviteter i staden och utflykter (Capri, Ischia, Amalfikusten, Vesuvius, Pompeji, ...).

Dorit
Tyskland
5.0

Betyg: 5/5

Spännande mellanstor stad som är lätt att ta sig runt i, prisvärda bra restauranger och olika specialiteter, många sötsaker och bagerier, roliga sevärdheter, utflykter och massor av traditioner.

Takayo
Tyskland
5.0

Betyg: 5/5

Det är en livlig stad som är lätt att ta sig runt i genom att promenera till de flesta viktiga sevärdheterna. God mat och fantastiskt kaffe. Och självklart var pizzorna och gelatos superba.

Chandrasekharapuram
Tyskland
5.0

Betyg: 5/5

Neapel är otroligt intressant. Det är verkligen annorlunda än andra italienska städer, högljutt och kaotiskt, men älskvärt och sympatiskt. Det finns också lugnare platser i denna stad.

Iris
Tyskland
5.0

Betyg: 5/5

Jag älskade det. Allt som kan tyckas negativt blir positivt när det väl är där. Jag har aldrig träffat trevligare och vänligare människor än i Neapel. Jag kommer säkert tillbaka.

Pilar
Spanien
5.0

Betyg: 5/5

En livlig, härlig stad, ärlig, högljudd, som en gammal vän. Så många sevärdheter och utflykter. Utsökt mat och hav. Plus Vesuvius! Vad mer kan man önska sig?

Gina
Tyskland
4.0

Betyg: 4/5

Neapel är en livlig stad med en mycket intressant historia och ett brett utbud av kulturaktiviteter. Ett besök räcker inte för att njuta av alla attraktioner.

Alison
Tyskland
4.0

Betyg: 4/5

Gamla stan är ett bebott friluftsmuseum. Här finns mycket kultur. Trafiken och de många människorna i stadskärnan tar lite tid att vänja sig vid.

Anna
Schweiz
5.0

Betyg: 5/5

Neapel skiljer sig från alla andra italienska städer. Det tar lite tid att bli förälskad i den, men så småningom så!

Sharon

Rektorns kommentar om Neapel

Gabriele Aprea

Neapel är en underbar stad vid havet, den är rik på historia och traditioner och har ett av Italiens största historiska centrum. Det är inte en turiststad, så det är fortfarande möjligt att komma i kontakt med de verkliga italienska sederna och vanorna.

Dario Montanino

Neapel är känt för sin hundra år gamla kultur och ett otroligt konstnärligt arv, inklusive museer, gamla kyrkor och monument.

De senaste studentrecensionerna av våra språkskolor i Neapel

Centro Italiano

Lärarpersonalen var mycket vänlig och hjälpsam, särskilt Mariarita. Mycket trevlig atmosfär i skolan och på lektionerna. Konsekvent motiverande enspråkighet. Märkbar inlärningseffekt för mig.
Perfekt läge i den historiska stadskärnan.

16 oktober 2023
Kurs: Intensive Course - 2 veckor
Studentens ålder: 75 år

4.6

Betyg: 4.6

| 141 utvärderingar
NaCLIPS

Mycket engagerade tränare som vet hur de ska förmedla innehållet och svara på individuella behov. Små grupper ökar inlärningsframgången oerhört. Ytterligare kurser i hela skolenheten med kulturellt innehåll. Lärandeframgång i superatmosfär!
Bara bra!

11 oktober 2023
Kurs: Standard Course - 2 veckor
Studentens ålder: 41 år

4.8

Betyg: 4.8

| 22 utvärderingar
MelanieNaCLIPS
Centro Italiano

Den mycket trevliga personalen och den personliga avslappnade atmosfären i skolan. Jag lärde mig mycket och hade väldigt roligt på samma gång. Gällande aktiviteterna - jag gillade särskilt den intressanta promenaden med Mariarita.
Modernare läromedel (t.ex. film) och bekvämare utrustning i rummen skulle vara en berikning. Utrustningen i rummen var ganska enkel...

10 oktober 2023
Kurs: Intensive Course - 2 veckor
Studentens ålder: 76 år

4.6

Betyg: 4.6

| 141 utvärderingar
Centro Italiano

Det mänskliga bemötandet och all personals engagemang. De får dig att känna dig som hemma.
Hon är en riktig familj för eleverna. Jag hade gärna haft fler lektioner med Mariarita. Vi hade bara den första dagen med henne.

2 oktober 2023
Kurs: Semi-Intensive Course - 1 vecka
Studentens ålder: 63 år

4.6

Betyg: 4.6

| 141 utvärderingar
NaCLIPS

Mycket vänlig och kompetent personal. Bra läge i centrum. Extra samtalslektioner ingår.

30 september 2023
Kurs: Standard Course - 2 veckor
Studentens ålder: 49 år

4.8

Betyg: 4.8

| 22 utvärderingar
Centro Italiano

Grammatiklektionerna med Nazarena var mycket varierande.

26 september 2023
Kurs: Intensive Course - 1 vecka
Studentens ålder: 67 år

4.6

Betyg: 4.6

| 141 utvärderingar
Centro Italiano

Supertrevliga lärare. Sympatisk för elevernas behov.

19 september 2023
Kurs: Intensive Course - 2 veckor
Studentens ålder: 62 år

4.6

Betyg: 4.6

| 141 utvärderingar
Centro Italiano

Vänlig atmosfär Trevliga lärare
Nej

1 augusti 2023
Kurs: Intensive Course - 2 veckor
Studentens ålder: 71 år

4.6

Betyg: 4.6

| 141 utvärderingar
Italianopoli

Lektionerna var varierade och intressanta. Grammatik och talad italienska var mycket välbalanserade. Den lilla inlärningsgruppen kräver uppmärksamhet och därför ger det också en inlärningsframgång. Jag hade turen att ha en mycket trevlig grupp.

21 juni 2023
Kurs: Intensive Course - 1 vecka
Studentens ålder: 54 år

4.9

Betyg: 4.9

| 17 utvärderingar
Centro Italiano

Det råder en mycket vänlig och informell stämning på skolan. Lärarna är engagerade och hjälper gärna eleverna utanför lektionstid. Klasserna är små och lektionerna anpassas efter elevernas styrkor och svagheter.

12 juni 2023
Kurs: Intensive Course - 4 veckor
Studentens ålder: 26 år

4.6

Betyg: 4.6

| 141 utvärderingar
Centro Italiano

Lektionerna är välstrukturerade och anpassade till deltagarna. Det fanns också napolitansk, italiensk vardagskultur inbäddad i lektionerna, vilket var underhållande! Stämningen är familjär och trevlig.

29 mars 2023
Kurs: Intensive Course - 4 veckor
Studentens ålder: 68 år

4.6

Betyg: 4.6

| 141 utvärderingar
Italianopoli

Klasserna är små, vilket gör det möjligt för varje elev att delta i undervisningen. Lektionerna är mycket interaktiva och lärarna är mycket engagerade.

28 november 2022
Kurs: Intensive Course - 2 veckor
Studentens ålder: 68 år

4.9

Betyg: 4.9

| 17 utvärderingar
Centro Italiano

Lärarna var alla mycket vänliga och hjälpsamma, lektionerna med Michele var mycket intressanta och omfattande, vi lärde oss mycket. De extra aktiviteterna var också mycket intressanta och roliga.

14 november 2022
Kurs: Intensive Course - 1 vecka
Studentens ålder: 74 år

4.6

Betyg: 4.6

| 141 utvärderingar
NaCLIPS

Jag lärde mig italienska utan stress

11 oktober 2022
Kurs: Standard Course - 1 vecka
Studentens ålder: 60 år

4.8

Betyg: 4.8

| 22 utvärderingar
HatsumiNaCLIPS
NaCLIPS

Kvaliteten på undervisningen och eftermiddagsaktiviteterna.

10 oktober 2022
Kurs: Standard Course - 1 vecka
Studentens ålder: 70 år

4.8

Betyg: 4.8

| 22 utvärderingar
NaCLIPS

Vänlig och engagerande personal, grammatik, konversation, läsning och skrivning är i god balans, kulturella aspekter inkluderade, roliga eftermiddagsaktiviteter.
Skolan har en fantastisk rolig personal. Jag skulle varmt rekommendera den. Kolla in deras Instagram. Du kan se deras lektionsvideor etc.

22 augusti 2022
Kurs: Standard Course - 1 vecka
Studentens ålder: 50 år

4.8

Betyg: 4.8

| 22 utvärderingar
TakayoNaCLIPS
Italianopoli

Vivian var otroligt trevlig och en fantastisk italiensk lärare! Vår klass synkade verkligen och hon kunde bedöma var vi befann oss och anpassade sig till vad som var bäst för oss och vår nivå.
Alla på skolan var väldigt trevliga! Dario och Vivian visade alla eleverna museet en kväll och sedan gick vi alla på en drink där de gav oss fler råd om att studera italienska. De brydde sig verkligen!

5 juli 2022
Kurs: Intensive Course - 1 vecka
Studentens ålder: 55 år

4.9

Betyg: 4.9

| 17 utvärderingar

Information om Neapel

Varför studera i Neapel? Belägen i södra Italien, i Campaniaregionen, är Neapel Italiens tredje största stad. Med utsikt över Neapels vackra bukt och beläget nära berget Vesuvius är staden oslagbar när det kommer till dess vackra natur. Neapels långa lista över sevärdheter inkluderar antika kyrkor och museer med utsökta antika föremål, skulpturer och reliker. Som födelseplats för pizzan finner du i Neapel ett brett utbud av såväl enkla som mer exklusiva pizzerior.
Befolkning:   960,000
Område: Campania, Provincia di Napoli
Namn på stad på Italienska: Napoli
Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Italien. Kontrollera visumkrav för medborgare från andra länder.
Uppgifter om viseringskrav senast uppdaterade den 01 dec. 2022 (Källa)
Högsäsong: augusti
Lågsäsong: december
Genomsnittligt kurspris per vecka: 227 €
Levnadskostnad:
* 100 = priser i Stockholm
 • Prisindex exklusive hyra: 93* (7 % billigare än Stockholm)
 • Prisindex inklusive hyra: 75* (25 % billigare än Stockholm)
 • Endast prisindex för mat:96* (4 % billigare än Stockholm)
 • Big Mac-pris (Italien genomsnitt): 4.38 €
  (15 % billigare än i Sverige)
Neapel reseinformation
 • Nyckelinformation
 • Klimat-tabell
 • Ankomstflygplats
 • 2 händelser du inte får missa
Mer
Klimat-tabell
Legend:
Temperatur mitt på dagen
Nattemperatur
JanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec0 °C5 °C10 °C15 °C20 °C25 °C30 °C35 °CTemperatur i °C
Soltimmar
445781011107655
Vattentemperatur
14 °C13 °C14 °C15 °C18 °C21 °C24 °C25 °C23 °C21 °C18 °C16 °C
Regn
104mm98mm86mm76mm50mm34mm24mm42mm80mm130mm162mm121mm
Bästa tiden för att ta språkkurs i Neapel
januari
Pizza festival
Pizza festival

januari 2024Pizza är huvudattraktionen på denna årliga festival där du, förutom de otaliga pizzaprovningarna, kommer att kunna se shower och andra evenemang med pizzatema.

New year's evening
New year's evening

januari 2024 - februari 2024Årets slut i Neapel är fyllt med aktiviteter för hela familjen som konserter, uppträdanden och utställningar. Natthimlen lyses upp med fantastiska fyrverkerier.

Pompei
Pompei
Amalfikusten
Amalfikusten
Vomero
Vomero
Posillipo
Posillipo
Neapel
Neapel Videominiatyr
Naples International (NAP) - 4km från Neapel stadskärna

Kollektivtrafik till stadens centrum:

Var 30 minut, 5 Минут.

Hållplatser: Naples Airport, Napoli Centrale

Taxi: 8 minuters bilresa till stadens centrum Neapel

Frågor och svar om Neapel

 • Ja, Centro Italiano i Neapel erbjuder individuella lektioner på helgerna.
  Louise Granath, LanguageCourse.Net - 12 juli. 2023

Vanliga frågor om -kurser i Neapel

 • Italianopoli har fått det bästa totala omdömet i Neapel.
 • NaCLIPS, som ligger på Corso Umberto I, 293, Centre of Naples har framröstats som den skola som har det bästa läget i Neapel.
 • Bästa flygplatsen vid resor till Neapel är Naples International (4.2 km från centrum). Se flygplatsinformation för Neapel.
 • I Neapel finns följande Italienska företagskurser att välja bland: FöretagsItalienska privatlektioner.
 • I Neapel kan du finna förberedelsekurser för följande prov: CILS, Andra examinationer, TELC, CELI.

Ddestinationer som ofta kombineras med kurser i Neapel

Florens (Stadens miniatyrbild)Florens
22 skolor
Rom (Stadens miniatyrbild)Rom
14 skolor
Salerno (Stadens miniatyrbild)Salerno
2 skolor
Tropea (Stadens miniatyrbild)Tropea
2 skolor
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Italienska kurser och läger för tonåringar och barn i Neapel, eller 28 andra Italienska kurstyper i Neapel.

Frågor om Italienskaskolor i Neapel?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Lyssna inte bara på oss.
4.8

Betyg:

Visa alla 104 recensioner av LanguageCourse.net på Google
Maria Claudia M. M. Antonacci
12 okt. 2023
5.0

Betyg: 5

ALATWI
12 okt. 2023
5.0

Betyg: 5

Michael Sattler
12 okt. 2023
5.0

Betyg: 5

Hossain Brrak
28 sep. 2023
5.0

Betyg: 5

Kul statistik
 • 10.431.524 SEK i sparade kursavgifter.
 • Pionjärer: Vi var bland de första webbplatserna som publicerade ocensurerade recensioner av språkskolor. Grundades 1999.
 • Ledare: Vi är en av de mest besökta oberoende webbplatserna för språkkurser.
 • >20.000 Facebook fans.
facebook plugin
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhetLägg till din skola
© 1999 - 2023 LanguageCourse S.L. | Bolagsskattenummer ESB62762091