X
NyNy

Italienska Språkskolor i Urbania - Språkresor - Rankning 2022

Prisjämförelse
Urbania
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i Urbania (Språkresor baserad på studentrecensioner)

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Intresserad av en viss typ av kurs? Se 5 andra typer av Italienskakurser i Urbania.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Italienska språkskolor i andra städer i Italien, till exempel Alberobello, Alghero (Sardinien), Arezzo, Ascoli Piceno, Bagno di Romagna ...
Visa mer
Varför studera i Urbania? Urbania är en stad i regionen Marche, en provins i ...
Pesaro och Urbino. Det är hem till de dödas kyrka, som för närvarande har 18 naturligt mumifierade kroppar, där vissa tros vara omkring 400 år gamla. Här finns även Ducal Palace, som är både ett palats och ett museum och hem till Nationalbiblioteket Marciana, med en samling inflytelserika och forntida manuskript. Staden är känd för sin Befana-folketradition, där en huvbeklädd kvinna med namnet Befana besöker barn den 6 januari för att ge dem godis och leksaker om de är snälla, eller en klump kol för besvärliga ungdomar. Staden själv är en fröjd för ögat, med guldfärgade byggnader och smala gator, perfekt för en vacker kvällspromenad.
Visa mer
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Italienskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Rektorns kommentar om Urbania

Studenter kan leva en äkta italiensk livsstil och prova värmen från italiensk gästfrihet i en autentisk och oförglömlig miljö.

Intressant information om Urbania

Fakta om Urbania

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Italien. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder.
Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (Italien genomsnitt):0.00 (15 % billigare än i Sverige)
  Urbania reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer

  Karta där du kan se var de Italienska skolorna i Urbania ligger.

  Laddar kartans innehåll

  Har du fortfarande frågor om Italienskaskolor i Urbania?

  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Italienska språkstudier utomlands på de bästa Italienska skolor i Italien. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Italienska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet