Gratis advies
+31 858880253
Favorieten hart icoon
Favorieten hart icoon
X

Beoordeling en beleid voor gebruikersinhoud

Betrouwbaarheid van klantbeoordelingen op ons platform is cruciaal voor ons. Het bieden van een transparante vergelijking van het cursusaanbod van verschillende scholen, is in eerste plaats, een kernmotivatie voor het bouwen van onze service. Plus klantbeoordelingen zijn altijd al een centraal element voor ons geweest.

Herzieningsbeleid

Beoordelingen van taalscholen op onze site kunnen alleen worden ingediend door klanten die bij ons een cursus hebben geboekt en alleen voor de school die de klant bij ons heeft geboekt. Elke klant ontvangt, na beëindiging van de cursus, een link naar een online beoordelingsformulier. We filteren of verwijderen geen beoordelingen op basis van inhoud of beoordeling, tenzij de inhoud in strijd is met ons inhoudsbeleid of in strijd is met de Consumer Review Fairness Act (CRFA). Beoordelingen die online door onze klanten worden ingevoerd, worden automatisch gepubliceerd. Periodiek controleren we de ingediende opmerkingen van klanten op schendingen van het inhoudsbeleid. Beoordelingen van klanten, van al onze taalversies van de website, tellen evenveel mee voor de totale beoordelingsscore. Vertaling van beoordelingsreacties in een andere dan de oorspronkelijke taal kan op een later tijdstip na publicatie worden verstrekt.

Inhoudsbeleid

Recensies kunnen worden verwijderd of bewerkt indien deze het volgende bevatten:

  1. Prive informatie.
  2. Aanstootgevende inhoud: aanzetten tot haat, bedreigingen en persoonlijke aanvallen.
  3. Vloeken.
  4. Lasterlijke, intimiderende, beledigende, obsceen, vulgair, seksueel expliciete of ongepaste inhoud met betrekking tot ras, geslacht, seksualiteit, etniciteit of andere intrinsieke kenmerken.
  5. Alle inhoud die geen verband houdt met/ niet relevant is voor de diensten van de school of die andere producten/ diensten promoot.
  6. Alle inhoud die vals of misleidend is.
  7. Alle inhoud die als illegaal kan worden beschouwd of auteursrechtschendingen kan vormen.
  8. Spelfouten of grammaticafouten: we kunnen, voor een betere leesbaarheid, punctuele correcties aanbrengen.

Over het algemeen hebben we geen minimum aantal beoordelingen per school nodig. Alleen in uitzonderlijke gevallen waarin een van de eerste twee beoordelingen van een school een klantervaring mogelijk niet representatief is, kunnen we een minimumdrempel van maximaal 5 beoordelingen toepassen om een eerlijke evaluatie van de school te garanderen.

Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheidSchool toevoegen