Gratis advies
+31 858880253
Favorieten hart icoon
Favorieten hart icoon
X

Vertrouwen en veiligheid

Er zijn tal van maatregelen genomen om het gebruik van onze service veilig te stellen:
 1. Technisch
  1. Veilige overdracht van alle gegevens via het https- protocol, gecodeerd via een 256-bit Comodo certificaat.
  2. Creditcardgegevens worden niet verwerkt of op onze server opgeslagen, maar worden verwerkt op de site van de betalingsprovider Redsys , gecontroleerd door de hoogste PCI-DSS normen, welke van toepassing zijn op betalingsproviders. Niemand in onze organisatie kan jouw volledige creditcardnummer zien die je online hebt opgegeven.
  3. Onze webserver is geaccrediteerd als PCI-compatibel door het externe auditbedrijf Beveiligingsstatistieken en overtreft in feite veruit de vastgestelde beveiligingsniveaus zoals gedefinieerd door PCI-DSS. Er worden periodieke kwetsbaarheidsscans op onze servers uitgevoerd.
 2. Organisatorisch
  1. GDPR-gecertificeerd: bedrijf is gecontroleerd door externe auditor Grupo Ático34 en is gecertificeerd om te voldoen aan de AVG-voorschriften . Ons personeel is getraind in het naleven van de AVG en in het bieden van uitstekende service.
  2. Honderden beoordelingen van onze service op externe beoordelingssites zoals Trustpilot , google maps en facebook .
  3. Ervaring: Ons bedrijf is al meer dan 20 jaar actief in de markt en heeft inmiddels meer dan 50.000 klanten bediend.
  4. Laagste prijsgarantie: Klanten die via onze website boeken, profiteren van onze laagste prijsgarantie en kunnen er zo zeker van zijn dat ze de laagst mogelijke prijs betalen.
  5. Preferentiële annulerings- en wijzigingsvoorwaarden: Klanten profiteren van gunstige annulerings- en wijzigingsvoorwaarden. Hierover hebben we met de scholen onderhandeld. We brengen nooit extra wijzigingskosten van onze kant in rekening.
 3. Partnerscholen
  1. Accreditaties: partnerscholen zijn geaccrediteerd door een groot aantal taalschoolverenigingen en accreditatie-instellingen zoals Engels VK , ALT , Britse Raad , Instituto Cervantes en nog veel meer. We geven bij elke school aan over welke accreditatie de school beschikt en daarbij geven we tevens meer details over de accreditatie. Voor meer informatie, zie onze overzicht van accreditaties en verenigingen .
  2. Meer dan 19.000 beoordelingen van oud-studenten zijn inmiddels gepubliceerd in overeenstemming met ons beleid . Dit vindt plaats op een transparante manier op onze site, zodat je jouw keuze, op basis van deze beoordelingen, voor een cursus kunt maken.
Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheidSchool toevoegen