X
NieuwNieuw

118 Taalscholen Engels in Australië - Taalreizen - Rangschikking 2023

Australië
Bereken prijsvergelijking
Australië
Filter
kaart

Meest populaire bestemmingen

4.8

Rating: 4.8

(36 beoordelingen)
4.7

Rating: 4.7

(104 beoordelingen)
4.5

Rating: 4.5

(59 beoordelingen)
4.3

Rating: 4.3

(16 beoordelingen)
4.4

Rating: 4.4

(25 beoordelingen)
Lijst van alle steden

Beste scholen Engels in Australië per categorie

Australië ranglijst van talenscholen (Taalreizen gebaseerd op de beoordeling van studenten)

Kaart met de locatie van Engelse scholen in Australië

Map inhoud wordt geladen
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Engels tegen de beste prijzen.

Informatie over Australië

Breng een bezoek aan het thuisland van de kangoeroes, wallabies, buideldieren en andere dieren! Australie, met zijn grote variatie aan landschappen, en omgeringd door de Indische en de Stille Zuidzee. De grootste attracties van Australie zijn, onder velen andere, de stranden, 'outback', de aboriginal cultuur, en de kust van Sydney. Ontdek de fantastische onderwaterwereld rondom Australie door te gaan duiken bij de 'Great Barrier Reef, of maak een avontuurlijke toer door de outback.

Kerngegevens van Australië

Bevolking: 24,993,000
Hoofdstad: Canberra
Tijdzone: GMT +8 — GTM +10
Valuta: AUD (1 AUD = 0.6264 EUR)
Landcode telefoon: +61
Naam van land in het Engels: Australia
Grootste steden in Australië:
 • 1. Sydney: 4,600,000
 • 2. Melbourne: 4,300,000
 • 3. Brisbane: 2,189,878
 • 4. Perth: 1,900,000
 • 5. Adelaide: 1,200,000
Visum: Inwoners van Nederland kunnen een taalcursus tot 18 uur per week volgen, voor een maximum van 90 dagen zonder een volledig visum. Het is hierbij wel nodig om online een ESTA-kaart aan te vragen (Electronic System for Travel Authorization). Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.
Gegevens over visumvereisten voor het laatst bijgewerkt op 01-12-2022 (Bron)
Raadpleeg voor de meest actuele informatie over visums de ambassade of het consulaat van Australië in jouw land. Lijst van ambassades en consulaten van Australië op de officiële website: Australian Government - Department of Foreign Affairs and Trade.
Grootste internationale luchthaven in Australië:
Sydney International Airport (SYD): 9km van stadscentrum Sydney
Kosten van levensonderhoud:
 • Prijs Big Mac (Australië gemiddelde): 6.96 AU$
  (3% goedkoper dan in Nederland)
Elektriciteitsnet:
 • Plug Type I
 • Residentiële spanning: 230 V
 • Frequentie: 50 Hz

Meest populaire regio's in Australië voor taalreizen

Vragen en antwoorden over Australië

 • Op onze website, in de sectie Engelse cursussen in Australië, kun je informatie vinden over de verschillende steden en scholen waarmee we samenwerken in Australië. Je kunt ook offertes aanvragen voor je cursus en accommodatie, maar houd er rekening mee dat scholen alleen accommodatie aan je partner kunnen aanbieden als je partner ook een cursus boekt. Als dat niet het geval is, zul je zelf een accommodatie moeten zoeken.
 • De eerste betaling (vooruitbetaling) wordt geïnd in Euro's - aangezien ons agentschap in Spanje is gevestigd - en wordt door ons namens de school geïnd. De tweede betaling, die voor het begin van de cursus aan de school wordt gedaan, dient in de lokale valuta van het land dat je gaat bezoeken te gebeuren. Hoe? Dat verschilt van school tot school, maar meestal kun je via een bankoverschrijving, creditcard of online betalingssysteem snel en veilig betalen.
 • Ongeveer een week voor aanvang van je cursus ontvang je een e-mail met meer details over je reservering. In diezelfde e-mail vragen we je deze informatie aan ons door te geven, zodat de school tijd heeft om het ophalen voor je te organiseren. Het is echter niet nodig om te wachten tot je deze e-mail ontvangt om ons deze informatie te geven, je kunt het ons op elk moment, na bevestiging van je reservering, geven.

Veelgestelde vragen over scholen in Australië

 • Sydney English Academy heeft de beste algemene beoordeling gekregen in Sydney.
 • EC English, gevestigd in 119 Charlotte Street, Brisbane is verkozen tot de school met de beste locatie in Australië.
 • In Australië worden de volgende Zakelijke Cursussen Engels aangeboden: Zakelijk Engels groep, Zakelijk Engels privé, Medisch Engels, Engels voor toerisme & horeca.
 • Scholen in Australië bieden specifieke voorbereidingscursussen voor de volgende examens aan: TOEFL, TEFL / TESOL test voor leraren, TOEIC, Cambridge Preliminary, Cambridge First, Cambridge Advanced, Cambridge Proficiency, IELTS.
 • In Australië zijn cursuspakketten beschikbaar waar je de volgende activiteiten kunt leren: Engels & tennis, Engels & zwemmen , Engels & surf, Engels voor andere sporten.
 • Als je geen idee hebt van een bestemming in Australië, is hier onze top 5 van steden waar je Engels kunt studeren: 1. Melbourne 2. Sydney 3. Brisbane 4. Gold Coast 5. Perth
 • De visumvoorschriften zijn nogal delicaat en ze kunnen heel snel veranderen, dus je beste gok is altijd rechtstreeks contact op te nemen met de ambassade of het consulaat in je eigen land.
  Rubén De Haro, Area Manager - Spaans van LanguageCourse.net - 08-09-2022
 • Studentenvisum (500) wordt afgegeven aan wie in Australië wil studeren. - Dit visum wordt afgegeven voor de volledige studieperiode van de gekozen cursus aan de universiteit. Studentenvisum voor kort verblijf in Australië categorie 570 veronderstelt het slagen voor taalcursussen, het is niet verlengd. Het geeft je recht op een verblijf in het land van maximaal 3 maanden. Je hebt een uitnodiging van de instelling nodig om het af te geven. Je kunt het 500 visum verlengen, maar niet het 570 visum.
  Maksym, Russisch sprekende manager van LanguageCourse.net - 05-08-2022
 • Afhankelijk van de duur van je verblijf en je nationaliteit heb je een bezoekersvisum of studentenvisum nodig om naar Australië te reizen. Neem contact op met een van onze agenten met al je informatie om dat te controleren.
  Lisa Lebret, taalreisbureau van LanguageCourse.net - 28-06-2022
 • Afhankelijk van de duur van je verblijf en je nationaliteit heb je een bezoekersvisum of studentenvisum nodig om naar Australië te reizen. Neem contact op met een van onze agenten met al je informatie om dat te controleren.
  Lisa Lebret, taalreisbureau van LanguageCourse.net - 28-06-2022
Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheid