+31 858880253
Favorieten hart icoon
Favorieten hart icoon
X

10 Taalscholen Engels in Wales - Taalreizen Ranking 2024

Prijsvergelijking berekenen
Wales

Meest populaire bestemmingen

Ranglijst taalreizen Wales

gebaseerd op beoordelingen van taalscholen

Kaart met de locatie van Engelse scholen in Wales

Map inhoud wordt geladen

Informatie over Wales

Wales is een van de landen binnen het Verenigd Koninkrijk. Hoewel Engels er het meest gebruikt wordt, is het overgrote deel van de bevolking tweetalig en spreekt ook Wels. Door de eeuwen heen zijn de Welse cultuur en de tradities in leven gehouden door de bevolking. De belangrijkste stad is Cardiff, met een kasteel, prachtige parken en Gregoriaanse huizen. Mis de Cardiff Baai niet, de gerenoveerde haven, welke een enorme variatie aan attracties en entertainment biedt voor gezinnen.
Bevolking: 66,489,000
Hoofdstad: Londen
Valuta: GBP (1 GBP = 1.1736 EUR)
Visum: Inwoners van Nederland hebben geen visum nodig om korte cursussen tot 180 dagen te kunnen volgen. Documentatie over het doel van het bezoek moet aan de grens worden getoond om het land binnen te kunnen komen. Voor cursussen: brief met inschrijvingen van school, accommodatie en bewijs van betalingen aan de relevante instellingen. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.
Gegevens over visumvereisten voor het laatst bijgewerkt op 01 dec. 2022 (Bron)
Raadpleeg voor de meest actuele informatie over visums de ambassade of het consulaat van Wales in jouw land. Lijst van ambassades en consulaten van Wales op de officiële website: .

Veelgestelde vragen over scholen in Wales

  • De verschillende accommodatiemogelijkheden die door de verschillende scholen worden aangeboden, evenals de afstand tot de school, worden gespecificeerd op onze website, binnen het profiel van elke school. Je kunt, om privacyredenen van de gastgezinnen geen informatie van hen krijgen totdat jouw boeking is bevestigd.
    Het exacte adres en verdere details van de toegewezen accommodatie, ongeacht het type accommodatie dat je hebt geboekt, ontvang je ongeveer 7-10 dagen voor aanvang van de cursus, zodra je de boeking volledig hebt betaald.
    Rubén De Haro, Area Manager - Spaans van LanguageCourse.net - 22 apr. 2022
Geloof ons niet alleen
op onze woorden.
Interessante statistieken
  • 922.765 €: in cursuskosten bespaard.
  • Pioniers: Wij waren een van de eerste websites die ongecensureerde beoordelingen van taalscholen publiceerden. Opgericht in 1999.
  • Leiders: Wij zijn een van de meest bezochte onafhankelijke websites gewijd aan taalcursussen.
  • >20.000 Facebookfans.
Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactImprintBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheidAffiliate programmaSchool toevoegen
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.