+31 858880253
Favorieten hart icoon
Favorieten hart icoon
X

List of Language Schools Associations

Onze taalscholen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van strenge kwaliteitscriteria zoals de kwaliteit van de dienstverlening, ervaring en service. Veel van onze scholen zijn erkend door nationale en internationale accreditatie-instanties, die toezicht houdt op de kwaliteitsnormen. Wij zijn echter van mening dat de studentenrecensies nog altijd de beste kwaliteitsindicators zijn.
Doorgaans dienen taalscholen binnen een accreditatieproces te voldoen aan een breed scala aan voorwaarden, die o.a. kunnen verwijzen naar kwalificaties van het personeel, schoolfaciliteiten en accommodatie, evenals een organisatieproces welke de kwaliteitsnormen dient te waarborgen. Leden dienen zich vaak te committeren aan een gedragscode, om ervoor te zorgen dat zakelijke praktijken ethisch, professioneel en in overeenstemming met de wet zijn. Sommige accreditatie-instanties bieden klachten- en arbitrageprocedures aan voor studenten.
Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactImprintBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheidAffiliate programmaSchool toevoegen
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.