X
NyNy

Engelska Språkskolor i Wales - Språkresor - Rankning 2022

Prisjämförelse

De 11 bästa språkskolorna i Wales (Språkresor baserad på studentrecensioner)

filter
karta

De populäraste resmålen

Betyg: 4.6

4.6
44 utvärderingar
 
Toppdestinationer: Cardiff (Stadens miniatyrbild)
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Är du osäker på vilken stad du ska välja?

Våra språkrese-experter kan hjälpa dig att välja den stad som passar dig bäst.

Intressant information om Swansea

Fakta om Wales

Wales är ett av de länder som bildar Storbritannien. Även om det mest använda språket är engelska, så är majoriteten av befolkningen tvåspråkig och talar också walesiska. Genom århundraden har det walesiska folket hållit sin kultur och sina traditioner vid liv. Den viktigaste staden är Cardiff, med sitt slott, fantastiska parker och georgiska hus. Missa inte Cardiff Bay, det pånyttfödda Dockland-distriktet, som har en mängd sevärdheter och familjenöjen.
Befolkning: 62,349,000
Huvudstad: London
Valuta: GBP (1 GBP = 12.2618 SEK)
Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för att studera en kort tid på upp till 180 dagar. Dokumentation om besökets syfte måste visas vid gränsen för att komma in i landet. För kurser: Anmälningsbrev från skolan, boende och betalningsbevis till de berörda institutionerna. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder.

Karta där du kan se var de Engelska skolorna i Wales ligger.

Laddar kartans innehåll

FAQ om skolor i Wales

  • Celtic English Academy har fått det bästa totala omdömet i Cardiff.
  • Celtic English Academy, som ligger på 18 Park Grove, Cardiff har framröstats som den skola som har det bästa läget i Wales.
  • Du kan ta kurser från bara en vecka. Ju längre du studerar, desto mer lär du dig.
  • I Wales är elen 230 volt och 50 Hz. Anslutningstyp G.
  • I Wales finns följande Engelska företagskurser att välja bland: FöretagsEngelska grupplektioner, FöretagsEngelska privatlektioner.
  • De olika boendealternativ som erbjuds av de olika skolorna, liksom avståndet till skolan, anges på vår webbplats i varje skolas profil. Tyvärr kan du av integritetsskäl för värdfamiljerna inte få information från dem innan bokning. I vilket fall som helst kommer den exakta adressen och ytterligare uppgifter om det tilldelade boendet, oavsett vilken typ av boende du har bokat, att erhållas cirka 7-10 dagar innan kursstart, när du har betalat bokningen i sin helhet.
    Rubén de Haro, Områdeschef - spanska från LanguageCourse.net
LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i Wales. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet