Gratis rådgivning
Favorit hjärtikon
Favorit hjärtikon
X

10 Engelska Språkskolor i Wales - Språkresor - Rankning 2023

Prisjämförelse

De populäraste resmålen

Wales rangordning av språkskolor Språkresor baserat på studenternas utvärderingar - 10 skolor

Filter
Karta
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.
Är du osäker på vilken stad du ska välja?
Våra språkrese-experter kan hjälpa dig att välja den stad som passar dig bäst.

Karta där du kan se var de Engelska skolorna i Wales ligger.

Laddar kartans innehåll

Information om Wales

Wales är ett av de länder som bildar Storbritannien. Även om det mest använda språket är engelska, så är majoriteten av befolkningen tvåspråkig och talar också walesiska. Genom århundraden har det walesiska folket hållit sin kultur och sina traditioner vid liv. Den viktigaste staden är Cardiff, med sitt slott, fantastiska parker och georgiska hus. Missa inte Cardiff Bay, det pånyttfödda Dockland-distriktet, som har en mängd sevärdheter och familjenöjen.

Fakta om Wales

Befolkning: 66,489,000
Huvudstad: London
Valuta: GBP (1 GBP = 13.7077 SEK)
Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för att studera en kort tid på upp till 180 dagar. Dokumentation om besökets syfte måste visas vid gränsen för att komma in i landet. För kurser: Anmälningsbrev från skolan, boende och betalningsbevis till de berörda institutionerna. Kontrollera visumkrav för medborgare från andra länder.
Uppgifter om viseringskrav senast uppdaterade den 01 dec. 2022 (Källa)
För den senaste informationen om visum kontakta Wales:s ambassad eller konsulat i ditt land. Förteckning över ambassader och konsulat i Wales på den officiella webbplatsen - .

Vanliga frågor om -kurser i Wales

 • Celtic English Academy har fått det bästa totala omdömet i Cardiff.
 • Celtic English Academy, som ligger på 18 Park Grove, Cardiff har framröstats som den skola som har det bästa läget i Wales.
 • Du kan ta kurser från bara en vecka. Ju längre du studerar, desto mer lär du dig.
 • I Wales är elen 230 volt och 50 Hz. Anslutningstyp G.
 • I Wales finns följande Engelska företagskurser att välja bland: FöretagsEngelska grupplektioner, FöretagsEngelska privatlektioner, Engelska för flygning.
 • De olika boendealternativ som erbjuds av de olika skolorna, liksom avståndet till skolan, anges på vår webbplats i varje skolas profil. Tyvärr kan du av integritetsskäl för värdfamiljerna inte få information från dem innan bokning. I vilket fall som helst kommer den exakta adressen och ytterligare uppgifter om det tilldelade boendet, oavsett vilken typ av boende du har bokat, att erhållas cirka 7-10 dagar innan kursstart, när du har betalat bokningen i sin helhet.
  Rubén De Haro, Områdeschef - spanska från LanguageCourse.net - 22 apr. 2022
Lyssna inte bara på oss.
Vad våra kunder har att säga
 • Marla: Heltäckande och pålitligt Mycket bra service innan kursen med den "personliga" kontaktpersonen som man fick snabb och...
 • Martina (25): Jag tyckte mycket om tjänsten och jag är mycket nöjd med den. Speciellt de snabba e-postsvaren från LanguageCourse.Net...
 • Attila (41): Jag är mycket nöjd. Jag hittade mer relevant information på webbsidan än på skolans sida. Det är det billigaste...
Kul statistik
 • 11.086.363 SEK i sparade kursavgifter.
 • Pionjärer: Vi var bland de första webbplatserna som publicerade ocensurerade recensioner av språkskolor. Grundades 1999.
 • Ledare: Vi är en av de mest besökta oberoende webbplatserna för språkkurser.
 • >20.000 Facebook fans.
"Utmärkt" 4.7/5
1.072 recensioner*
* av LanguageCourse.net på Trustpilot
Regler och villkoråterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhetLägg till din skola
© 1999 - 2023 LanguageCourse S.L. | Bolagsskattenummer ESB62762091