+46 844 683 676
Favorit hjärtikon
Favorit hjärtikon
X

Betalningsmetoder

Vi erbjuder våra kunder flera olika betalningsalternativ. Vissa av våra betalningsmetoder är begränsade till vissa land.

Betalning med kredit- och debitkortMasterCardVisa ElectronVisa

Du kan enkelt och säkert betala med kreditkort eller betalkort. Vi accepterar alla de mest populära kreditkorten, inklusive Visa och MasterCard. Dessutom kan vi ta emot betalningar med de flesta betalkort som utfärdats av MasterCard och Visa såsom Visa Electron och Visa Debit.

Tillgänglighet

Betalning med kredit- och betalkort är tillgängligt för kunder i alla länder.

Säkerhet

Vi följer bästa praxis för maximal säkerhet när det gäller våra kunders kortuppgifter. När du väljer kredit- eller betalkortbetalning vid kassan kommer du att dirigeras till betalningssidan för den specialiserade betalningsleverantören (Computop; Redsys) som samarbetar med vår bank. Dessa leverantörer är certifierade enligt de högsta säkerhetsstandarderna (PCI-D DSS). Det innebär att dina kreditkortsuppgifter inte behandlas eller lagras på någon av våra egna servrar. Kortuppgifterna kommer aldrig att vara synliga för oss eller vår personal, förutom högst sex siffror i ditt kortnummer för att identifiera din betalning. Efter max 60 dagar raderar betalningsprocessorn dina kortuppgifter.

När debiteras jag?

Förskottsbeloppet för din kurs kommer generellt att reserveras på ditt kort när du skickar in kortinformationen. Vi debiterar dock inte avgiften förrän skolan har bekräftat din bokning. Om kursen ej bekräftats inom 7 arbetsdagar så annulleras beloppsreservationen automatiskt.

Avbokningar och återbetalningar

Alla återbetalningar kommer att göras inom högst två veckor från det datum då återbetalning avtalas. Alla återbetalningar görs till samma kredit- eller betalkort som användes för den ursprungliga betalningen. Observera att det i vissa fall kan vara möjligt att återbetalningen visas på din kreditkortsöversikt vid datumet för den ursprungliga betalningen i stället för vid återbetalningsdatumet.

Betalning med PayPal och SkrillPayPalSkrill

Du kan betala med PayPal eller Skrill. Du kan betala med PayPal. Det är möjligt att betala med PayPal även utan att skapa ett PayPal-konto. Om du inte vill skapa ett konto, välj "Don't have a PayPal account" efter att ha omdirigerats till PayPal efter att ha klickat på länken.

Tillgänglighet

Betalning via PayPal är tillgänglig för kunder i alla länder.

Säkerhet

Du kommer att omdirigeras direkt till PayPal-webbplatsen för att logga in och ordna betalningen. Dina PayPal-inloggningsuppgifter passerar inte våra egna servrar. Vi har inte tillgång till någon form av PayPal-inloggningsuppgifter. Din betalning är begränsad till exakt det belopp du godkänner i PayPal-transaktionen.

När debiteras jag?

Betalningar via PayPal behandlas inom några minuter efter beställningen.

Avbokningar och återbetalningar

Om du betalar via PayPal kommer eventuella återbetalningar att ske till ditt PayPal-konto inom 2 veckor. Om du betalat via PayPal utan att skapa ett konto, kommer PayPal att kreditera pengarna tillbaka till det konto eller kort du använde för att göra betalningen.

Betalning med SEPA direkt-debiteringSEPA

Du kan betala med SEPA direkt-debitering. I flera länder är detta ett av de mest populära betalningsalternativen för e-handel och denna betalning är nu tillgänglig för många EU-länder. Du anger helt enkelt IBAN-koden på kontot från vilket du vill betala beställningen. Betalningar via SEPA-debit sker alltid i EURO.

Tillgänglighet

Detta betalningsalternativ är tillgängligt för kunder i EU-länder. För EURO-länder kan betalningen bekvämt slutföras online. För kunder från EU-länder med andra valutor än EURO måste du skriva ut ett formulär och skicka det till vår betalningsleverantör. Detta betalningsalternativ granskas av vår betalningsleverantör och godkänns endast efter godkänd riskanalys.

Säkerhet

När du väljer SEPA Direct Debit kommer dina data att skickas på ett säkert och krypterat sätt. Bankuppgifterna lagras inte på vår webbserver.

När debiteras jag?

Betalningar med direktdebitering behandlas samma dag som du skickar in betalningen.

Avbokningar och återbetalningar

Om du betalar med direkt debitering kommer eventuella återbetalningar att göras inom 2 veckor till det bankkontot från vilket du gjorde den ursprungliga betalningen. Det kan ta upp till tre arbetsdagar tills återbetalningen syns på ditt kontoutdrag.

Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess och cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende och säkerhetSätt upp en länk till oss och tjäna pengarLägg till din skola
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.