+31 858880253
Favorieten hart icoon
Favorieten hart icoon
X

Betaalmethoden

We bieden onze studenten een breed scala aan betalingsopties. De beschikbaarheid van sommige betaalmethoden is beperkt op basis van het land van de student.

Betaling via creditcard en bankpasMasterCardVisa ElectronVisa

Je kunt gemakkelijk en veilig met een creditcard of bankpas betalen. Wij accepteren de meest populaire creditcards, waaronder Visa en MasterCard. Daarnaast kunnen we betalingen, met de meeste pinpassen uitgegeven door MasterCard en Visa, zoals Visa Electron en Visa Debit, verwerken.

Beschikbaarheid

Betaling via creditcard en bankpas is beschikbaar voor studenten in alle landen.

Veiligheid

We volgen de beste werkwijze voor maximale beveiliging van de kaartgegevens van onze studenten. Wanneer je bij de kassa kiest voor betaling per creditcard of betaalpas, word je doorgestuurd naar de betalingspagina van de gespecialiseerde betalingsprovider (Computop; Redsys), die met onze bank samenwerkt. Deze providers zijn gecertificeerd volgens de hoogste beveiligingsnormen (PCI-D DSS). Dit betekent dat jouw creditcardgegevens niet worden verwerkt of opgeslagen op een van onze eigen servers. Jouw kaartgegevens zijn op geen enkel moment zichtbaar voor ons of onze medewerkers, met uitzondering van maximaal zes cijfers van jouw kaartnummer om de betaling te identificeren. Na maximaal 60 dagen verwijdert de betalingsprocessor jouw kaartgegevens.

Wanneer worden mijn kosten in rekening gebracht?

De aanbetaling van jouw cursus wordt doorgaans op je creditcard, op het moment dat je de kaartinformatie indient, gereserveerd ('hold'). We zullen deze reservering echter pas omzetten in kosten, nadat de school jouw boeking heeft bevestigd. Anders wordt de reservering van het bedrag automatisch binnen 7 werkdagen geannuleerd.

Annuleringen & retourbetalingen

Alle terugbetalingen worden binnen een maximum van 2 weken, vanaf de datum waarop is overeengekomen om terug te betalen, gedaan. Alle terugbetalingen worden gedaan op dezelfde creditcard of betaalpas die is gebruikt voor de oorspronkelijke betaling. Houd er rekening mee dat in sommige gevallen de terugbetaling op jouw bankaccount wordt weergeven met de datum van de oorspronkelijke betaling, in plaats van de terugbetalingsdatum.

Betaling via PayPal en SkrillPayPalSkrill

Je kunt via PayPal en Skrill betalen. Het is tevens mogelijk om via PayPal te betalen zonder een PayPal-account aan te maken. Wanneer je geen account wilt maken, kies dan, nadat je via de link bent doorgestuurd naar PayPal, voor "Geen PayPal-account" .

Beschikbaarheid

Betaling via PayPal is beschikbaar voor studenten in alle landen.

Veiligheid

Je wordt direct doorgestuurd naar de PayPal-website om in te loggen en de betaling te regelen. Jouw PayPal-inloggegevens worden niet via onze eigen servers doorgegeven. We hebben op geen enkele manier toegang tot jouw PayPal-inloggegevens. De betaling is beperkt tot precies het bedrag dat je zelf in de PayPal-transactie autoriseert.

Wanneer worden mijn kosten in rekening gebracht?

Betalingen via PayPal worden binnen enkele minuten na de bestelling verwerkt.

Annuleringen & retourbetalingen

Wanneer je via PayPal betaald, worden eventuele retourbetalingen, binnen maximaal 2 weken, naar jouw PayPal-rekening uitgevoerd. Indien je via PayPal hebt betaald zonder een account aan te maken, crediteert PayPal het geld terug naar het account of de kaart die je hebt gebruikt om de betaling uit te voeren.

Betaling via SEPA-incassoSEPA

Je kunt betalen met SEPA-incasso. In een aantal landen is dit een van de meest populaire betalingsopties voor e-commerce en deze betaling is nu beschikbaar voor veel EU-landen. Je geeft eenvoudig jouw IBAN-nummer door van het desbetreffende account. Betalingen via SEPA-incasso worden altijd in EURO gedaan.

Beschikbaarheid

Deze betalingsoptie is beschikbaar voor studenten in EU-landen. Voor EURO-landen kan de betaling gemakkelijk online worden afgerond. Studenten uit EU-landen, met andere valuta's dan EURO, dienen een formulier af te drukken en naar onze betalingsprovider op te sturen. De beschikbaarheid van deze betalingsoptie is onderworpen aan een risicoanalyse uitgevoerd door onze betalingsprovider.

Veiligheid

Bij het kiezen van SEPA Direct Debit worden jouw gegevens versleuteld verzonden. Jouw bankgegevens worden niet opgeslagen op onze webserver.

Wanneer worden mijn kosten in rekening gebracht?

Betalingen per automatische incasso worden op dezelfde dag als wanneer je de betaling indient, verwerkt.

Annuleringen & retourbetalingen

Indien je per automatische incasso betaalt worden eventuele retourbetalingen binnen twee weken overgemaakt naar de bankrekening, gebruikt tijdens de oorspronkelijke aanbetaling. Het kan tot 3 werkdagen duren voordat een terugbetaling zichtbaar is op jouw rekeningoverzicht.

Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactImprintBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheidAffiliate programmaSchool toevoegen
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.