X
NieuwNieuw
Horb am Neckar
00:0000:00
 
Filter
kaart

Horb am Neckar ranglijst van talenscholen (Taalreizen gebaseerd op de beoordeling van studenten)

Hoe we de punten creëren over wat we goed of slecht vinden aan een school

Kaart met de locatie van Duitse scholen in Horb am Neckar

Map inhoud wordt geladen

Horb am Neckar beoordelingen en meningen

Wat schooldirecteuren zeggen over Horb am Neckar

Je leert in een gezellig stadje, te klein om in te verdwalen en een rustige, academische sfeer in een vriendelijke omgeving.

Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Duits tegen de beste prijzen.

Informatie over Horb am Neckar

Waarom Horb am Neckar? Horb am Neckar is een stad in het zuidwesten van Duitsland en ...
wordt vaak de poort tot het Zwarte Woud genoemd. Het ligt direct aan de rand van het legendarische betoverende bos, waar de rivieren de Neckar en de Grabenbach samenkomen en door het landschap snijden, met veel prachtige heuvels en valleien. De sfeer van het gebied is opzettelijk kalm en vredig en slenterend hier is het heel gemakkelijk om geestelijk te ontsnappen aan de druk van alledag. Geplaveide straatjes en middeleeuwse gebouwen met hun hoge daken en oud metselwerk, als iets van een andere tijdperk, geven de stad een echt middeleeuws gevoel. Alle tradities en cultuur die deze plek uitstraalt, is heerlijk voor bezoekers. Maar waarschijnlijk is het leukste tijdverdrijf om de jaarlijkse rockconcerten bij te wonen en te chillen aan de rivier, kijkend, met een biertje in de hand, naar de zonsondergang achter de bomen bovenop de berg.
Toon meer

Kerngegevens van Horb am Neckar

Visum: Onderdanen van Nederland hebben geen visum nodig om naar Duitsland te reizen voor het bijwonen van een taalcursus. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.
Gegevens over visumvereisten voor het laatst bijgewerkt op 01-12-2022 (Bron)
Raadpleeg voor de meest actuele informatie over visums de ambassade of het consulaat van Duitsland in jouw land. Lijst van ambassades en consulaten van Duitsland op de officiële website: Ministry of Foreign Affairs of Germany.
Horb am Neckar reisinformatie
  • Kenmerken
Meer
Heb je niet gevonden wat je zoekt?
Geïnteresseerd in een specifieke soort cursus? Zie andere 3 verschillende Duits cursus typen in Horb am Neckar.
Geïnteresseerd in taalreizen naar andere steden? Kijk even naar Duits taalscholen in andere steden in Duitsland zoals Augsburg, Berlijn, Bonn, Braunschweig, Dresden ...
Toon meer

Vragen over scholen Duits in Horb am Neckar?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheid