+31 858880253
Favorieten hart icoon
Favorieten hart icoon
X

Onze Service Garanties

Gegarandeerd de laagste prijs
Hier betaal je altijd minder dan dat je direct bij de school of ergens anders boekt. Vind je wel een lagere prijs, dan garanderen wij je dat we de prijs niet alleen zullen matchen, maar dat je van ons een extra 5% korting krijgt. Meer informatie
Geen agency kosten
Het wordt 100% gegarandeerd als je via onze website boekt.
In het geval dat een school failliet gaat, zal je betaling aan de school niet verloren gaan. Languagecourse S.L. zal je dit bedrag terugbetalen. We kunnen je helpen met vragen over de school of de cursus voor, na of tijdens je cursus. Je kunt gemakkelijk contact op nemen met onze ervaren en vriendelijke consultants, in je eigen taal. Wanneer je bij ons boekt heb je een betrouwbare partij die je kunt helpen als je een meningsverschil met de school hebt.
School kwaliteit
We garanderen dat de scholen op onze site zorgvuldig zijn geselecteerd, volgens de hoogste eisen. Onze criteria, zijn bijvoorbeeld dat de school geaccrediteerd dient te zijn door een instantie en al lange tijd ervaring in het lesgeven, om er zo voor te zorgen dat er aan de eisen van de student voldaan kan worden. Maar een klein aantal scholen dat geïnteresseerd is om op onze site te komen, komt door de selectie heen. Alle groepslessen duren minimaal 45 minuten en het maximaal aantal studenten per groep wordt niet overschreden. De scholen zullen je taalniveau voor de start van de cursus testen. De scholen dienen een klachtenprocedure te hebben en volgens het contract dienen zijn deze klacht binnen 48 uur aan Languagecourse S.L. te laten weten.
preferentiële voorwaarden bij weigering van Visa
De meerderheid van onze partnerscholen zijn met onze speciale voorwaarden akkoord gegaan dat zij de kosten voor een taalcursus zullen terugstorten, met behoud van een kleine vergoeding voor de gemaakte administratiekosten. Echter dient officieel bewijs overlegd te worden en dient het verzoek tot terugbetaling tenminste 3 weken voor aanvang van de cursus gedaan te worden door de student. De administratieve kosten zullen hierdoor nooit meer dan E180,- bedragen. Afhankelijk van de gekozen bestemming kan het voorkomen dat eerst de volledige betaling voor de taalcursus gedaan dient te worden voordat de visumpapieren verstrekt en ingediend kunnen worden. Wij willen de student behoeden voor enorme kosten, in het onfortuinlijke geval dat een visum geweigerd wordt. Kijk naar het speciale pictogram hiervoor bij de informatie over de taalschool. Scholen die dit pictogram niet hebben, kunnen hogere kosten in rekening brengen indien een visum geweigerd wordt.
Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactImprintBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheidSchool toevoegen
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.