+46 844 683 676
Favorit hjärtikon
Favorit hjärtikon
X

Vår service garanterar

Lågprisgaranti
Här betalar du alltid mindre än direkt på skolan eller någon annanstans. Om du mot förmodan skulle hitta ett lägre pris, garanterar vi att matcha det och dessutom återbetala dig ytterligare 5%. Dessutom får du bättre betalnings- och avbokningsvillkor. Mer information
100% Utan förmedlingsavgift
ingen förmedlingsavgift kommer att tas ut av oss när du bokar från vår hemsida. Till skillnad från andra researrangörer eller organ lägger vi inte till några extra avgifter på ursprungspriset.
Vi finns tillhands med en heltäckande kundservice före, under och efter din kurs. Du kan enkelt kontakta våra erfarna och trevliga konsulter via många olika språk och på ett enkelt sätt kommunicera på ditt modersmål. När du bokar hos oss har du en självständig och kraftfull partner som du kan lita på vid den osannolika händelse av oenigheter med skolan.
Skolor med kvalitetsgaranti
Vi garanterar att våra skolor noga valts ut enligt högt ställda kvalitetskrav. Våra kriterier, såsom att vara ackrediterade av välkända föreningar eller att kunna erbjuda en stabil och erfaren utbildningsbakgrund, ser vi till att skolorna uppfyller elevernas förväntningar. Endast en liten andel av de skolor som visar intresse av att finnas representerade på vår hemsida godkänns vid vår noggranna kontrollprocess. Vi garanterar att alla grupplektioner varar minst 45 minuter och att klasstorleken inte överskrids. Skolorna kommer alltid att testa din språknivå innan kursstart. Språkskolorna måste alla ha ett system för överklagande och är bundna via ett avtal med LanguageCourse SL att svara på skriftliga klagomål inom 48 timmar.
förmånliga villkor vid avslag på visumansökan
Majoriteten av våra partnerskolor har gått med på våra särskilda regler genom vilka de kommer att återbetala all betald terminsavgift och kommer bara behålla ett väldigt lågt belopp för att täcka administrativa avgifter, under förutsättning det officiella dokumentet för avslag skickats till oss senast 3 veckor innan kursstart. Detta belopp kommer aldrig överstiga 180 €. Beroende på din destination, kan det bli nödvändigt för dig att betala hela kostnaden för din kurs i förväg innan visumdokument kan utfärdas av skolan. Om din visumansökan avslås, är vårt mål att undvika avbokningsavgifter i högsta grad, eller få dem så låga som möjligt. Håll utkik efter den här ikonen på skolornas profiler. Skolor som inte har symbolen kan ta högre avgifter.
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess och cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende och säkerhetSätt upp en länk till oss och tjäna pengarLägg till din skola
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.