X
NieuwNieuw

Taalscholen Italiaans in Rome - Taalreizen - Rangschikking 2021

Bereken prijsvergelijking
Rome
00:0000:00
 

14 beste taalscholen in Rome (Taalreizen gerangschikt op basis van beoordelingen van studenten)

Filter
kaart
Heb je niet gevonden wat je zoekt?
Geïnteresseerd in een specifieke soort cursus? Zie onze beoordelingen van Italiaans cursussen & kampen voor tieners en kinderen in Rome of andere 34 verschillende Italiaans cursus typen in Rome.
Waarom Rome? Rome, de Eeuwige Stad was ooit het administratieve centrum van het ...
Romeinse Keizerrijk. Vandaag de dag is het een stad die meer dan 2600 jaar aan geschiedenis en cultuur met zich meebrengt. Een aantal beroemde bezienswaardigheden zijn: Vaticaanstad, de St. Peter's Basiliek, het Colosseum en de Trevi fontein. Zoals het een hoofdstad betaamt, biedt Rome je fantastische winkelgelegenheden en een spannend nachtleven. Er heerst een warm Mediteraans klimaat, waardoor Rome met name in de herfst en de lente aangenaam is om te bezoeken.
Toon meer
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Italiaans tegen de beste prijzen.

Welke school moet je kiezen?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Wat onze studenten over Rome hebben gezegd

Rating: 4/5

4.0

Unieke stad met ongelofelijk veel historie en cultuur, zeker de moeite waard! Het blijft onbegrijpelijk dat er buiten de historische kern weinig wordt gedaan voor de publieke sector (renovatie van de straten, vuilophaal, vervanging van de noodlijdende trams, vermindering van uitstoot…).

Waltraud
Duitsland

Rating: 5/5

5.0

Ik kan niets zeggen over het nachtleven en de omgeving. Rome is een geweldige stad die je, in tegenstelling tot andere grote steden, te voet kunt verkennen. Ook buiten de door toeristen belegerde hotspots zijn er veel mooie en interessante dingen te ontdekken.

Dr. Sabine
Duitsland

Rating: 5/5

5.0

Een geweldige stad die veel te bieden heeft: bezienswaardigheden, winkels, eten, nachtleven, aardige mensen. Niet zo leuk is het afval en de huur e-scooters die overal rondslingeren.

Andrea
Oostenrijk

Rating: 5/5

5.0

Het is gemakkelijk om je te verplaatsen met een maandelijkse buspas, maar het gevoel van de grote stad mist de persoonlijke sfeer

Mary

Rating: 5/5

5.0

Ik kan niet teveel zeggen omdat ik mijn verblijf eerder moest beëindigen vanwege het coronavirus.

Claudia
Duitsland

Rating: 4/5

4.0

Ik woon in Rome en ik vind het leuk om hier te wonen, dus ik ben er blij mee.

Aidan
Engeland

Rating: 3/5

3.0

Mijn favoriete stad. Ik zal nog vaak terugkomen.

Francisco Manuel
Spanje

Rating: 4/5

4.0

Onovertroffen stad voor sfeer en geschiedenis

Pradeep

Rating: 5/5

5.0

Geweldige stad, een beetje lawaaierig.

Xenia Lara
Duitsland

Rating: 4/5

4.0

Eindeloze schoonheid om te ontdekken.

Deirdre (sister Therese)

Recentste studentrecensies van taalscholen in Rome

Rating: 4.3

4.3 | 59 beoordelingen

Vriendelijke, behulpzame en flexibele docenten, de goede leersfeer, de flexibele benadering van onderwerpen en omgeving van de studenten.

22 november 2021
cursus: Intensive Course - 2 weken
Leeftijd student: 68 jaar

Waltraud
Duitsland

Rating: 4.2

4.2 | 118 beoordelingen

Losse sfeer, veel conversatie. Veel bijgeleerd, maar nog niet genoeg. Dat kan ook niet na twee weken.

5 oktober 2021
cursus: Intensive (30) - 2 weken
Leeftijd student: 63 jaar

Marc
België

Rating: 4.3

4.3 | 73 beoordelingen

Gericht op de basis van grammatica, essentieel om goed te spreken.

4 oktober 2021
cursus: G8 Standard - 4 weken
Leeftijd student: 40 jaar

Francisco Manuel
Spanje

Rating: 4.3

4.3 | 59 beoordelingen

De docenten deden erg hun best om elke cursist erbij te betrekken, ze legden ook heel goed uit en gingen door tot men het begreep. Een ander pluspunt is het aantal studenten; we hadden er maximaal vijf.

27 september 2021
cursus: Intensive Course - 1 week
Leeftijd student: 52 jaar

Andrea
Oostenrijk

Rating: 4.3

4.3 | 211 beoordelingen

De geweldige lerares Paola, open en vriendelijk schoolpersoneel, zeer goede organisatie, geweldige locatie en zeer goede omstandigheden.

20 augustus 2021
cursus: Intensive Course - 2 weken
Leeftijd student: 54 jaar

Paweł
Polen

Rating: 4.3

4.3 | 59 beoordelingen

Fiorenza is de beste Italiaanse leraar die ik tot nu toe heb gehad! Goedgekeurd! Ze is zo goed en ook innemend en open voor alle onderwerpen!

6 januari 2021
cursus: Intensive Course - 5 weken
Leeftijd student: 39 jaar

Sabrina
Duitsland

Rating: 4.3

4.3 | 211 beoordelingen

Mijn energieke en boeiende lerares Marta.
Goede sfeer.

3 november 2020
cursus: Super Intensive Course - 4 weken
Leeftijd student: 58 jaar

Deirdre (sister Therese)
United States

Rating: 4.2

4.2 | 118 beoordelingen

Prima organisatie, lieve docenten, goede cursussen en vrijetijdsbesteding.
Geweldige locatie en een heel mooi huis.

25 juli 2020
cursus: Intensive (30) - 1 week
Leeftijd student: 34 jaar

Xenia Lara
Duitsland

Rating: 4.3

4.3 | 211 beoordelingen

Zeer slechte ervaring. Ik zou 7 weken studeren. Aan het einde van de eerste week begonnen ze vanwege de COVID-crisis met het aanbieden van online lessen. Italië begon hun lockdown en studenten moesten het land snel verlaten. De gevoeligheid van de school was nihil, ze gaven me geen kans om mijn boeking te annuleren en pas nadat ik veel had aangedrongen, kreeg ik een voucher om terug te keren en de cursus binnen een jaar te volgen. Het is niet gemakkelijk om van Brazilië naar Rome te reizen en daar 7 weken te blijven, zonder te werken en te studeren, ik zal dit waarschijnlijk nooit in mijn leven bereiken, maar toch ondersteunde de school niet en wilden ze dat ik de online cursus zou volgen, ook al zei ik dat de cursus in mijn land elke dag om 04:00 uur zou beginnen. Ik kan niets zeggen over de kwaliteit van de cursus en de docenten, maar ik waarschuw je dat als er iets gebeurt en je moet rekenen op de steun en het begrip van de school, het niet zal gebeuren, je geen hulp zult krijgen. Ik ben van mening dat ik de cursus heb verloren, ik zal het nooit kunnen doen en ik ben uiteindelijk al het geld kwijtgeraakt, omdat de school niet eens een overeenkomst heeft aangeboden. Als ik op een dag de kans krijg om terug te keren naar Italië om te studeren, ga ik op zoek naar een plek waar ik kan rekenen op enige solidariteit, voor het geval er iets gebeurt. Ik benadruk dat ik hulp kreeg van iedereen in Italië, van mijn gastheer, van de luchtvaartmaatschappij, van de school die ik na deze cursus zou volgen, maar alleen de Scuola Leonardo da Vinci bood me geen enkele overeenkomst of hulp. Het viel erg tegen.

14 mei 2020
cursus: Intensive Course - 7 weken
Leeftijd student: 39 jaar

Luis Gustavo
Brazilië

Rating: 4.3

4.3 | 211 beoordelingen

De vriendelijkheid van de docenten en het personeel, de behulpzaamheid, de kwalificaties van de docenten en de optimale ligging in het centrum van de stad.
Sommige klaslokalen zijn erg klein en niet geschikt voor het aantal studenten. Alles is erg krap en het is moeilijk om aantekeningen te maken.

30 maart 2020
cursus: Intensive Course - 5 weken
Leeftijd student: 68 jaar

Claudia
Duitsland

Rating: 4.3

4.3 | 73 beoordelingen

Attent en beschikbaar om vragen te beantwoorden.

21 maart 2020
cursus: G8 Standard - 8 weken
Leeftijd student: 18 jaar

Ana Paz
Paraguay

Rating: 4.2

4.2 | 118 beoordelingen

Ik zal met goede dingen beginnen: de locatie is geweldig, de faciliteiten, het kantoorpersoneel is erg aardig en behulpzaam en de activiteiten zijn geweldig. Mijn ultieme favoriete ding was echter de bar. Het eten op school was geweldig, erg lekker en goed geprijsd. Helaas was ik niet blij met de kwaliteit van het lesgeven. De methode die ze gebruiken, werkt gewoon niet voor iedereen. Als je van structuur houdt en in het begin de basis wilt leren, dan is deze school niets voor jou! Ik zat in de A1-groep. De leraar had ons basis dingen moeten leren, zoals: het alfabet, hoe je jezelf voorstelt, hoe je zegt: ik, jij, zij, hij, wij, zij. We herhaalden een gesprek zonder de woorden te begrijpen (of de woorden te zien, gewoon te herhalen door te luisteren) of telefoongesprekken te herhalen. Dat was in dat stadium buitengewoon zinloos, toen ik alleen de basiszaken wilde weten. Ik zou met niemand een gesprek aan de telefoon hebben als ik net Italiaans begin te leren. Maar het zou leuk zijn om te weten hoe je moet zeggen: ''Hallo, hoe gaat het?'', ''Ik wil graag bestellen ...'' en ''Mag ik de rekening?''. Ik sprak met een paar leraren over mijn zorgen, maar ik kreeg net te horen dat ik vertrouwen moest hebben in de methode. Ik heb twee weken betaald, maar het duurde anderhalve week. In mijn tweede week verloor ik alle hoop dat ze me goed zullen onderwijzen en ben ik vertrokken. Sommige docenten hebben ook een beetje attitude. Ik had een zeer onaangenaam incident met één leraar en dat bevestigde mijn beslissing om te vertrekken. Als ik niet eens een vraag kan stellen, wat heeft het dan voor zin om te blijven? Ik heb het gevoel dat ik de verkeerde school heb gekozen en dat ik gewoon 2 weken en veel geld heb verspild. Waarschijnlijk zou ik zelf meer leren door alleen video's op YouTube te bekijken. P.S. Ik spreek 3 talen, dus ik weet hoe het is op verschillende scholen.

1 november 2019
cursus: Intensive (30) - 2 weken
Leeftijd student: 34 jaar

Karolina
Engeland

Rating: 4.3

4.3 | 211 beoordelingen

Perfecte organisatie, contact met studenten van over de hele wereld, betrokken docenten.

29 oktober 2019
cursus: Intensive Course - 3 weken
Leeftijd student: 69 jaar

Dr. Sabine
Duitsland

Rating: 4.3

4.3 | 73 beoordelingen

Stefania is een uitstekende leraar en heeft ons allemaal heel effectief betrokken. Materialen waren ook behoorlijk goed.

29 oktober 2019
cursus: G1 - Standard Plus - 1 week
Leeftijd student: 61 jaar

Aidan
Engeland

Rating: 4.2

4.2 | 118 beoordelingen

De afwisseling bij het leren: via spreken, schrijven, luister-oefeningen. Ook de culturele activiteiten met de klas na de lessen waren heel interessant.

21 oktober 2019
cursus: Intensive (20) - 4 weken
Leeftijd student: 58 jaar

Brigitte
België

Rating: 4.3

4.3 | 59 beoordelingen

* Zeer vriendelijke en zeer gemotiveerde docenten. * Een fijne, ontspannen sfeer. * De prijs is lager dan bij andere scholen. Mijn enige kritiek zou zijn dat tijdens tenminste een deel van mijn tijd daar, studenten met verschillende taalniveaus in dezelfde klas werden geplaatst. Afgezien daarvan waren de docenten uitstekend.

20 september 2019
cursus: Intensive PLUS Course - 3 weken
Leeftijd student: 34 jaar

Joe
Ierland

Rating: 4.2

4.2 | 118 beoordelingen

Heel goed georganiseerd. Vriendelijk.

10 september 2019
cursus: Intensive (20) - 2 weken
Leeftijd student: 79 jaar

Claus
Duitsland

Rating: 4.3

4.3 | 59 beoordelingen

De leraren.
Mooie locatie, behulpzame en aardige leraren.

10 september 2019
cursus: Intensive PLUS Course - 1 week
Leeftijd student: 32 jaar

Lukas
Duitsland

Rating: 4.3

4.3 | 211 beoordelingen

Gelegen naast het zeer populaire Piazza Navona.
De docenten waren zeer goed.

23 juli 2019
cursus: Super Intensive Course - 3 weken
Leeftijd student: 73 jaar

Pradeep
Singapore

Wat schooldirecteuren zeggen over Rome

Tiziana Di Dedda

Rome is een magische stad op een geweldige locatie op slechts 40 minuten met het openbaar vervoer van de zee. Romeinen verwelkomen buitenlanders niet alleen met kunst en cultuur, maar ook met lekker eten en wijn. Steden, zoals Florence en Napels, zijn binnen 2 uur te bereiken

De stad kan voor zichzelf praten, maar we willen je eraan herinneren dat Rome in het centrum van Italië ligt en alle andere Italiaanse steden met de trein vanaf Rome maximaal 3 uur reizen zijn. Napels is slechts een uur met de trein en Florence 1,5 uur!

Enzo Cosentino

Rome is een levendige moderne metropool met een breed scala aan bezienswaardigheden. De prachtige selectie monumenten is over de hele wereld bekend.

Fabrizio Fucile

Het zou onmogelijk zijn om alle schatten van Rome op te sommen: Rome is een van de belangrijkste historische, artistieke en culturele steden ter wereld. De leuke mogelijkheden zijn eindeloos. Snel en voordelig transport verbindt je met de meeste nationale en internationale bestemmingen.

Maricla

Rome is de beste manier om plezier te hebben, de echte Italiaanse cultuur te ontdekken en het beste Italiaanse eten te eten.

GIANMARCO SCALAS

Eeuwen van geschiedenis en kunst, niet alleen in de ongelooflijke hoeveelheid unieke musea, maar overal op de pleinen, langs de straten, kerken en parken.

Rome is een culturele en prachtige hoofdstad. Er is veel te zien en te beleven. Het strand is ook vlakbij.

Interessante informatie over Rome

Kerngegevens van Rome

Kwaliteit van leven werd gerangschikt in een recent rapport van Mercer in positie 56 (2019).

Bevolking: 2,319,000

Regio: Latium, Provincia di Roma

Naam van stad in het Italiaans: Roma

Rome lifestyle kwaliteitsbeoordeling:

Rating: 4.8

4.8 (560 reviews van onze oud-studenten)

Visum: Onderdanen van Nederland hebben geen visum nodig om naar Italië te reizen voor het bijwonen van een taalcursus. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.

Hoogseizoen: juli

Laagseizoen: december

Gemiddelde cursusprijs per week (Hoogseizoen): 205 €

Gemiddelde cursusprijs per week (Laagseizoen): 233 €

Kosten van levensonderhoud:

* 100 = prijzen in Amsterdam

 • Studentprijsindex, exclusief huur:103* (3 % duurder dan Amsterdam)
 • Studentprijsindex, inclusief huur:103* (3 % duurder dan Amsterdam)
 • Prijsindex, alleen eten:131* (31 % duurder dan Amsterdam)
Rome reisinformatie
 • Kenmerken
 • Klimaatoverzicht
 • Luchthaven van aankomst
 • 6 evenementen die je niet mag missen
Meer »

Kaart met de locatie van Italiaanse scholen in Rome

Map inhoud wordt geladen

Andere bestemmingen die populair zijn om te combineren met cursussen in Rome

Bologne (Thumbnail Stad)Bologne
10 scholen
Florence (Thumbnail Stad)Florence
20 scholen
Napels (Thumbnail Stad)Napels
5 scholen
Orbetello (Thumbnail Stad)Orbetello
2 scholen

Veelgestelde vragen over scholen in Rome

Blijf flexibel en boek nu zonder risico scholen gemarkeerd met Gratis annulering en Gratis wijzigingen . Je profiteert nu van
 • Kleinere klassen
 • Promoties
 • Beschikbaarheid van de beste accommodaties
 • Beste leraren
 • Genieten van bestemmingen zonder toeristische drukte
Algemene voorwaardenPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoud