X
Alle Spaanse scholen in Granada
NieuwNieuw
2 weken
Study & Live in your Teacher\'s Home
Accommodatie (optioneel)
Granada - Study & Live in your Teacher\'s Home
00:0000:00
 

14 cursussen Study & Live in your Teacher\'s Home in in Granada , aangeboden door 2 taalscholen - 2 weken cursus Spaans is inclusief accommodatie.

Je kunt niet meer Spaans onderdompeling krijgen dan leven en leren met je leerkracht in Granada! Studenten zullen de geconcentreerde aandacht van hun leraar hebben en de klok rond leren om hun Spaans te perfectioneren.

Filter
kaart
Geïnteresseerd in Study & Live in your Teacher\'s Home cursussen in andere steden?
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Spaans tegen de beste prijzen.

Welke school moet je kiezen?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Granada kaart met scholen die Study & Live in your Teacher\'s Home cursussen aanbieden

Map inhoud wordt geladen

    Veelgestelde vragen over scholen in Granada

  • 2389€ voor 2 weken is de laagste prijs voor een Study & Live in your Teacher\'s Home cursus in Granada. De algemene kosten voor een Study & Live in your Teacher\'s Home cursus in Granada is 0€ per week.
  • Escuela Montalbán heeft de beste algemene beoordeling gekregen in Granada, van alle taalscholen die Study & Live in your Teacher\'s Home programma's aanbieden.
  • Escuela Montalbán werd het hoogst beoordeeld voor de kwaliteit van het onderwijs onder e scholen met Study & Live in your Teacher\'s Home cursussen.
  • Zie de klimaattabel van Granada en de evenementenkalender van Granada met evenementen zoals Flamenco kotm voort uit het South Festival, Granada Tango Festival , Easter Processions .
  • Je kunt al cursussen vanaf slechts 1 week volgen. Kies voor een langere cursusduur als je een goede vooruitgang in de taal wenst te boeken. Volgens een onderzoek van StudyTravel Magazine is de gemiddelde cursusduur voor Spanje 3 weken.
Algemene voorwaardenPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoud