Kuba

Vízové informace
Požadavky na cestovní doklady


Všichni státní příslušníci musejí mít platný cestovní pas.

Vízové požadavky
1
Kdo nepotřebuje vízum?
Státní příslušníci následujících zemí nepotřebují vízum, pokud vstupují jako turisté:


.


2
Požadované doklady pro žádost o vízum
Turistické vízum:
  • Přihláška
  • Platný pas s 1 prázdnou stranou
  • Zpáteční letenka
  • Platba za vízový poplatek
  • Orazítkovaná obálka s vlastní adresou, v případě podání přihlášky poštou
3
  • Turistické vízum: 30 dnů.
4
Náklady na vízum
  • : 22 EUR
6
Kontaktní údaje na velvyslanectví

Veškeré informace na této stránce byly pečlivě prošetřeny. Nicméně, vízové požadavky se často mění a informace jsou poskytovány bez jakékoliv záruky.
 
Je doporučeno podívat se před odjezdem na webové stránky velvyslanectví. Pro bližší otázky ohledně vízových požadavků se obraťte přímo na velvyslanectví země Kuba ve Vaší zemi.
 
Akreditované jazykové školy v Kuba


Kuba - jazykové školy: Havana  Santiago de Cuba 


:

1
Hodnocení předchozích studentů: (2 recenzí této jazykové školy)


Více - Hodnocení a porovnání cen všech jazykových škol v zemi Kuba
Líbilo se mi
na LanguageCourse.net
  • Oscar (20): Vybral jsem si je, protože mají opravdu dobré... více
  • Alice (23): Organizace cesty byla velmi rychlá bez... více
  • Jose Miguel (37): DĚKUJI ZA ASISTENCI A SERVIS. JSEM NAPROSTO... více
*nutné