X

Kuba

Vízuminformáció
Útlevéllel kapcsolatos követelmények


Minden külföldi állampolgárnak érvényes útlevéllel kell rendelkeznie.

Vízumkövetelmények
1
Kinek nincs szüksége vízumra?
A következő országok állampolgárainak, ha turistaként lépnek be az ország területére nincs szüksége vízumra:


.


2
Vízumkérelemhez szükséges dokumentumok
Turista vízum:
  • Jelentkezési lap
  • Érvényes útlevél 1 teljes üres lappal
  • Retúrjegy
  • Vízumdíj befizetés
  • Postai kérvényezés esetén bélyeggel ellátott, megcímzett válaszboríték
3
  • Turista vízum: 30 napok.
4
Vízumköltségek
  • : 22 EUR
6
Nagykövetség elérhetősége

Az ezen az oldalon található összes információt gondosan megvizsgáltunk. Azonban a vízumkövetelmények gyakran változnak, így a rendelkezésre bocsátott információk valósságát nem tudjuk garantálni.
 
Indulás előtt javasoljuk, hogy nézd meg a követség webhelyét. Ha a vízumkövetelményekkel kapcsolatban további kérdéseid vannak, fordulj közvetlenül Kuba ország nagykövetségéhez a saját országodban.
 
Akkreditált nyelviskolák a következő országban: Kuba


Kuba - nyelviskolák: Havanna 


:

1
Korábbi diákok értékelései: (5 vélemény erről a nyelviskoláról)

2
Korábbi diákok értékelései: (3 vélemény erről a nyelviskoláról)


Tovább - Kuba összes nyelviskolájának értékelése és ár összehasonlítása
A sajtóban:
Sajtó említések
Sajtó említések
Megbízóink:
Vállalatok, akik bíznak a LanguageCourse.net oldalban
Vállalatok, akik bíznak a LanguageCourse.net oldalban
Android icon
+
Apple icon
+
VT app shown on tablet
+
VT app shown on mobile

Tanuljon Angol nyelven ingyenes alkalmazásunkkal

Szókincs gyakorlása

+10.000.000 Letöltés