+46 844 683 676
Favorit hjärtikon
Favorit hjärtikon
X

Ryska Språkskolor i Jekaterinburg - Språkresor Rankning 2024

Ryska språkkurs i Jekaterinburg från 
Beräkna prisjämförelse
Jekaterinburg
00:0000:00
 

Ranking av språkresor till Jekaterinburg

baserat på betyg av språkskolor

Karta där du kan se var de Ryska skolorna i Jekaterinburg ligger.

Laddar kartans innehåll

Information om Jekaterinburg

Varför studera i Jekaterinburg? Ekaterinburg är den fjärde största staden i Ryssland. Det är ett viktigt transport- och logistiskt centrum på transsibiriska järnvägen och ett stort industricentrum i den centrala delen av Eurasien. Tillsammans med andra permiska städer benämns Ekaterinburg ofta ”ett fönster med utsikt över Asien” på samma sätt som Sankt Petersburg var Rysslands ”fönster med utsikt över Europa”. Det är en livlig stad full av höga skyskrapor, häpnadsväckande kyrkor och orörda rester från Sovjetunionen. För de som är intresserade av Rysslands kultur och historia finns det många museer i världsklass där du kan spendera timmar. När det kommer till underhållning kommer cirkus-, balett- och operateatern inte att göra dig besviken. Sida vid sida av dessa klassiskt ryska drag finns det många områden och monument som återspeglar den kinesiska kulturen.
Visum: Medborgare från Sverige behöver visum för att komma in och studera i Ryssland . Kontrollera visumkrav för medborgare från andra länder.
Uppgifter om viseringskrav senast uppdaterade den 01 dec.. 2022 (Källa)
För den senaste informationen om visum kontakta Ryssland:s ambassad eller konsulat i ditt land. Förteckning över ambassader och konsulat i Ryssland på den officiella webbplatsen - The Ministry of Foreign Affairs of the Russian Federation.
Levnadskostnad:
  • Big Mac-pris (Ryssland genomsnitt): 0.00
    (64 % billigare än i Sverige)
Jekaterinburg reseinformation
  • Nyckelinformation
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Ryska språkskolor i andra städer i Ryssland, till exempel Kaliningrad, Moskva, Petrozavodsk, Sotji ...
, St. Petersburg, eller se vår lista över alla skolor i Ryssland. Här kan du även utforska andra alternativ för Ryskastudier utanför Ryssland.
Visa mer

Frågor om Ryskaskolor i Jekaterinburg?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Lyssna inte bara på oss.
Kul statistik
  • 10.704.254 SEK i sparade kursavgifter.
  • Pionjärer: Vi var bland de första webbplatserna som publicerade ocensurerade recensioner av språkskolor. Grundades 1999.
  • Ledare: Vi är en av de mest besökta oberoende webbplatserna för språkkurser.
  • >20.000 Facebook fans.
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess och cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende och säkerhetSätt upp en länk till oss och tjäna pengarLägg till din skola
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.