X
Alle Spaans scholen in Peru - Ranglijst
NieuwNieuw
4 weken
TEFL / TESOL test voor leraren
Accommodatie (optioneel)
Peru - TEFL / TESOL test voor leraren
00:0000:00
 

2 TEFL / TESOL test voor leraren cursussen in in Peru , aangeboden door 2 taalscholen - 4 weken cursus Spaans.

Een TEFL-certificaat is voor studenten die Engelse les in het buitenland willen geven in een niet Spaans sprekend land, terwijl de TESOL een onderwijscertificaat is voor degenen die in een Spaans sprekend land leven en Spaans les geven aan niet-moedertaalsprekers. Voor beide examens zijn voorbereidingscursussen beschikbaar in Peru.

Filter
kaart
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Spaans tegen de beste prijzen.

Weet je niet welke stad je moet kiezen?

Onze taalreisexperts helpen je graag bij het kiezen van de stad die het beste bij jou past.

Peru kaart met scholen die TEFL / TESOL test voor leraren cursussen aanbieden

Map inhoud wordt geladen

Algemene feiten over Teaching English as a Foreign Language / TEFL Teaching English to Speakers of Other Languages / TESOL

De examens Teaching English as a Foreign Language / TEFL en Teaching English to Speakers of Other Languages / TESOL zijn niet officieel erkend maar worden gebruikt als algemene voorwaarden voor onderwijscertificaten. Je moet jezelf ervan zeker stellen dat de school die de TEFL of TESOL voorbereidingscursus aanbiedt, samenwerkt met de UCLES (University of Cambridge Local Examinations Syndicate) of het Trinity College London. Deze 2 zijn wereldwijd geaccepteerd als TEFL en TESOL toetsen en examens. Erkende cursussen zijn de volgende:

Examenkosten

Prijzen variëren en zijn afhankelijk van het examencentrum.

Examendata

Data variëren afhankelijk van het examencentrum

Zie meer informatie over Teaching English as a Foreign Language / TEFL Teaching English to Speakers of Other Languages / TESOL »

    Veelgestelde vragen over scholen in Peru

  • 2045US$ voor 4 weken is de laagste prijs voor een TEFL / TESOL test voor leraren cursus in Peru. De algemene kosten voor een TEFL / TESOL test voor leraren cursus in Peru is 0US$ per week.
  • Máximo Nivel heeft de beste algemene beoordeling gekregen in Peru, van alle taalscholen die TEFL / TESOL test voor leraren programma's aanbieden.
  • Máximo Nivel werd het hoogst beoordeeld voor de kwaliteit van het onderwijs onder e scholen met TEFL / TESOL test voor leraren cursussen.
  • Je kunt al cursussen vanaf slechts 1 week volgen. Kies voor een langere cursusduur als je een goede vooruitgang in de taal wenst te boeken.
  • Electriciteit in Peru is 220 Volt en 60 Hz. Type stekker A, B, C .

TEFL / TESOL test voor leraren Cursus bestemmingen

Spaans Scholen in Peru
Algemene voorwaardenPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoud