X
NieuwNieuw
2 weken
Standaard cursus
Accommodatie (optioneel)
St. Petersburg
00:0000:00
 

1 taalschool in St. Petersburg, vanaf
voor een cursus Engels van 2 weken.

Je bent geïnteresseerd in het leren van Engels in St. Petersburg? We hebben alle details over de beste Engelse taalscholen in St. Petersburg onderzocht, zodat je gemakkelijk prijzen, beoordelingen, cursussen voor volwassenen en tieners en speciale aanbiedingen kunt vergelijken.

Filter
kaart

Holiday

Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Engels tegen de beste prijzen.

Welke school moet je kiezen?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Wat onze studenten over St. Petersburg hebben gezegd

Rating: 5/5

5.0

Geweldige stad en zo mooi. Ik was verdrietig dat er geen sneeuw lag en ontdekte dat het een mythe is dat het in de winter overal in Rusland sneeuwt! Ik raad je aan om de Yandex Taxi-app zo snel mogelijk te downloaden, aangezien ik bij aankomst zwaar werd opgelicht door een louche taxichauffeur. Hij rekende me 4000 roebel aan voor een reis die ongeveer 100 roebel had moeten kosten en dreigde mijn koffer te houden. Afgezien daarvan had ik een geweldige tijd.

Annabel
Engeland

Rating: 5/5

5.0

Ik ben een grote kerel, dus mensen laten me met rust, maar het is net zo'n veilige stad voor een alleenstaande vrouw om rond te lopen.

David

Rating: 5/5

5.0

Magische stad, ik had mijn verblijf graag verlengd!

Corinne
Frankrijk

Rating: 4/5

4.0

Geweldig, ik denk dat we terugkomen!

Veit
Duitsland

Wat schooldirecteuren zeggen over St. Petersburg

Anna Stepanova

De stad Sint-Petersburg werd in 1703 gesticht door de visionaire tsaar Peter de Grote, die als doel had een hoofdstad te bouwen die kon wedijveren met de grote steden van Europa. Met zijn majestueuze paleizen, brede boulevards en talloze grachten, heb je soms het gevoel dat je in Parijs, Wenen of Amsterdam zou kunnen zijn, maar uiteindelijk is het uniek Russisch. Hoewel het misschien niet langer de politieke hoofdstad van Rusland is, is er geen twijfel mogelijk dat Sint-Petersburg de culturele hoofdstad van het land blijft. De Hermitage is een 'must-visit' en herbergt een van de mooiste kunstcollecties ter wereld. Dit is slechts een van de vele galerijen en musea, om nog maar te zwijgen van de theaters en architectonische juweeltjes die wachten om ontdekt te worden. Hoewel het er in de wintersneeuw prachtig uitziet, komt de stad in de zomer pas echt tot leven als de 'Witte Nachten' beginnen en de zon nauwelijks ondergaat.

Oleg Prokofiev

Als je geïnteresseerd bent in de Russische cultuur is de beste plaats om de taal te leren de culturele hoofdstad van Rusland. White Nights is de beste tijd om te reizen.

Stanislav Chernyshov

Sint-Petersburg is de culturele hoofdstad van Rusland, de meest open en internationale stad, de schatkamer van Russische kunst en geschiedenis, het noordelijke Venetië.

Het heeft de beste architectuur en het is een openluchtmuseum.

Lyudmila

Sint-Petersburg is tegenwoordig de op een na grootste stad van Rusland die zelfs twee eeuwen lang de hoofdstad van het land was.

Kaart met de locatie van Engelse scholen in St. Petersburg

Map inhoud wordt geladen

Andere bestemmingen die populair zijn om te combineren met cursussen in St. Petersburg

Moskou (Thumbnail Stad)Moskou
6 scholen
Sochi (Thumbnail Stad)Sochi
1 school

Engels leren in een land waar het wordt gesproken, is de beste manier om jouw Engels te verbeteren. Hier zijn onze meest populaire taalreisbestemmingen voor cursussen Engels:

Algemene voorwaardenPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoud