X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
Prado del Rey
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i i Prado del Rey (Språkresor Språkreseranking baserad på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Spanska i Prado del Rey? Vi har undersökt de bästa Spanska språkskolorna i Prado del Rey så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden.

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Spanska kurser och läger för tonåringar och barn i Prado del Rey, eller 12 andra Spanska kurstyper i Prado del Rey.
Varför studera i Prado del Rey? Prado del Rey ligger mellan bergen och landsbygden, med ett landskap av jordbruksmark där olika spannmål och olivträd odlas. Prado del Rey grundades och planerades på 1700-talet så den består av raka gator, perfekt utformade runt ett centralt torg. Rötterna kan spåras tillbaka till den romerska staden Iptuci och dess ruiner är fortfarande en av de största sevärdheterna här. Idag kan besökare välja mellan många turistattraktioner och landmärken, gratis aktiviteter och roliga saker att göra, bland annat att utforska de närliggande stränderna, öarna och landsbygden.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Spanskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Fakta om Prado del Rey

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Spanien. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (Spanien genomsnitt):0.00 (15 % billigare än i Sverige)
  Prado del Rey reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer »

  Karta där du kan se var de Spanska skolorna i Prado del Rey ligger.

  Laddar kartans innehåll
  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Spanska språkstudier utomlands på de bästa Spanska skolor i Spanien. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Spanska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
  Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll