X
NieuwNieuw
Felipe Carrillo Puerto
00:0000:00
 
Filter
kaart

Felipe Carrillo Puerto ranglijst van talenscholen (Taalreizen gebaseerd op de beoordeling van studenten)

Hoe we de punten creëren over wat we goed of slecht vinden aan een school

Kaart met de locatie van Spaanse scholen in Felipe Carrillo Puerto

Map inhoud wordt geladen
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Spaans tegen de beste prijzen.

Informatie over Felipe Carrillo Puerto

Waarom Felipe Carrillo Puerto? Niet veel mensen komen langs om Felipe Carrillo Puerto ...
te verkennen en in plaats daarvan door te rijden naar Costa Maya, maar het gebrek aan aandacht voor toeristische horden is misschien wel de beste reden om hier wat tijd door te brengen. Als je het rustige, lokale Maya-leven in een stedelijke omgeving wilt ervaren, dan is dit de plek waar je moet zijn. Mensen hier beschouwen zichzelf als Maya's vóór Mexicaans en het is normaal dat vrouwen nog steeds traditionele kleding dragen in de stad. De perfecte plek om een taal te leren en jezelf volledig te laten opgaan in een nieuwe cultuur. Er zijn Maya-ruïnes en een prachtige lagune in de buurt die ook de moeite van het bekijken waard zijn.
Toon meer

Kerngegevens van Felipe Carrillo Puerto

Visum: Inwoners van Nederland hebben geen visum nodig om korte cursussen tot 180 dagen te kunnen volgen. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.
Gegevens over visumvereisten voor het laatst bijgewerkt op 01-12-2022 (Bron)
Raadpleeg voor de meest actuele informatie over visums de ambassade of het consulaat van Mexico in jouw land. Lijst van ambassades en consulaten van Mexico op de officiële website: Gobierno de Mexico.
Kosten van levensonderhoud:
  • Prijs Big Mac (Mexico gemiddelde): 0.00
    (28% goedkoper dan in Nederland)
Felipe Carrillo Puerto reisinformatie
  • Kenmerken
Meer
Heb je niet gevonden wat je zoekt?
Geïnteresseerd in een specifieke soort cursus? Zie andere 4 verschillende Spaans cursus typen in Felipe Carrillo Puerto.
Geïnteresseerd in taalreizen naar andere steden? Kijk even naar Spaans taalscholen in andere steden in Mexico zoals Cancun, Guadalajara, Guanajuato, Merida ...
, Mexico City, Oaxaca, Playa del Carmen, Puerto Escondido, Puerto Vallarta, Queretaro of bekijk onze lijst van alle scholen in Mexico​. Wellicht wil jij ook kijken naar mogelijkheden buiten Mexico voor tijdens het leren van Spaans​.
Toon meer

Vragen over scholen Spaans in Felipe Carrillo Puerto?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheid