X
NieuwNieuw
2 weken
Standaard cursus
Accommodatie (optioneel)
New Delhi
00:0000:00
 

beste taalscholen in New Delhi (Taalreizen gerangschikt op basis van beoordelingen van studenten)

Je bent geïnteresseerd in het leren van Engels in New Delhi? We hebben alle details over de beste Engelse taalscholen in New Delhi onderzocht, zodat je gemakkelijk prijzen, beoordelingen, cursussen voor volwassenen en tieners en speciale aanbiedingen kunt vergelijken.

Filter
kaart
Heb je niet gevonden wat je zoekt?
Geïnteresseerd in een specifieke soort cursus? Zie andere 9 verschillende Engels cursus typen in New Delhi.
Geïnteresseerd in taalreizen naar andere steden? Kijk even naar Engels taalscholen in andere steden in India zoals Bangalore, Dehradun of bekijk onze lijst van alle scholen in India​. Wellicht wil jij ook kijken naar mogelijkheden buiten India voor tijdens het leren van Engels​.
Waarom New Delhi? New Delhi is een oude stad met een legendarisch verleden en een van de meest historische steden op aarde. Delhi is een stad die is gebouwd op de oude steden en er zijn tenminste acht historische Delhi's, elk gebouwd bovenop of in de buurt van de ruïnes van zijn voorganger, waardoor een moderne citadel achterblijft die bezaaid is met vele oude monumenten. Baan je een weg door de tijdperken, het oversteken van verwoeste forten en prachtige graven van historische figuren, het bezoeken van tempels, moskeeën en heiligdommen die tegenwoordig nog steeds vol met toegewijde pelgrims zijn, zoals ze al honderden jaren zijn. Hoewel het een stad is die diep doordrenkt is van geschiedenis, is hij ook vol van het moderne leven. Kleurrijk en kakofonisch Delhi pulseert met de meedogenloze ritmes van de mensheid, in tegenstelling tot andere steden op de planeet. Deze wonderlijk chaotische en fabelachtig fotogenieke hoek van de stad deelt zijn hectische straten en steegjes met karren en fietsriksja's, koeien en apen, shoppers en bedelaars, straatvoedselverkopers en marktkooplieden, auto's, busjes, scooters en autorickshaws. "Beep Beep" uit de weg!". En laten we niet vergeten te vermelden dat het een hoofdstad van verrukking is, je smaakpapillen zullen verleidt worden door de combinatie van smaken uit alle hoeken van het subcontinent.
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Engels tegen de beste prijzen.

Welke school moet je kiezen?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Kerngegevens van New Delhi

In termen van kwaliteit van leven New Delhi heeft plaatsnummer bereikt 118 in de 2019The Economist: Global Liveability index.

Bevolking: 318,000

Regio: NCT, New Delhi

New Delhi lifestyle kwaliteitsbeoordeling:

Rating: 5.0

5.0 (1 reviews van onze oud-studenten)

Visum: Inwoners van Nederland hebben een visum nodig om het land binnen te komen en er te studeren in India. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.

Kosten van levensonderhoud:

* 100 = prijzen in Amsterdam

  • Studentprijsindex, exclusief huur:70* (30 % goedkoper dan Amsterdam)
  • Studentprijsindex, inclusief huur:66* (34 % goedkoper dan Amsterdam)
  • Prijsindex, alleen eten:78* (22 % goedkoper dan Amsterdam)
  • Prijs Big Mac (India gemiddelde):198.79 INR (42% goedkoper dan in Nederland)
New Delhi reisinformatie
  • Kenmerken
Meer »

Kaart met de locatie van Engelse scholen in New Delhi

Map inhoud wordt geladen
Blijf flexibel en boek nu zonder risico scholen gemarkeerd met Gratis annulering en Gratis wijzigingen . Je profiteert nu van
  • Kleinere klassen
  • Promoties
  • Beschikbaarheid van de beste accommodaties
  • Beste leraren
  • Genieten van bestemmingen zonder toeristische drukte
Algemene voorwaardenPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoud