X
Alle Italiaanse scholen in Sestri Levante
NieuwNieuw
2 weken
Italiaans voor de luchtvaart
Accommodatie (optioneel)
Sestri Levante - Italiaans  voor de luchtvaart
00:0000:00
 

2 Italiaans voor de luchtvaart cursussen in in Sestri Levante , aangeboden door 1 taalschool - 2 weken cursus Italiaans.

Stewardessen, piloten en grondpersoneel zullen allemaal profiteren van het leren van de Italiaans taal, gebruikt in de luchtvaartindustrie. In Sestri Levante zijn er specifieke cursussen gemaakt om luchtvaartmedewerkers Italiaans beter te leren begrijpen en zich ermee op hun gemak te voelen in dit vakgebied.

Filter
kaart
Geïnteresseerd in Italiaans voor de luchtvaart cursussen in andere steden?
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Italiaans tegen de beste prijzen.

Welke school moet je kiezen?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Sestri Levante kaart met scholen die Italiaans voor de luchtvaart cursussen aanbieden

Map inhoud wordt geladen

    Veelgestelde vragen over scholen in Sestri Levante

  • 925€ voor 2 weken is de laagste prijs voor een Italiaans voor de luchtvaart cursus in Sestri Levante. De algemene kosten voor een Italiaans voor de luchtvaart cursus in Sestri Levante is 0€ per week.
  • ABC Sestri Levante heeft de beste algemene beoordeling gekregen in Sestri Levante, van alle taalscholen die Italiaans voor de luchtvaart programma's aanbieden.
  • ABC Sestri Levante werd het hoogst beoordeeld voor de kwaliteit van het onderwijs onder e scholen met Italiaans voor de luchtvaart cursussen.
  • Beste luchthaven om naar Sestri Levante te gaan is Genoa Cristoforo Colombo ( 46.2 km van stadscentrum). Alternatieve luchthaven: Pisa / S. Giusto (103.5 km) . Zie informatie over alle aankomst- en luchthaveninformatie voor Sestri Levante .
  • Je kunt al cursussen vanaf slechts 1 week volgen. Kies voor een langere cursusduur als je een goede vooruitgang in de taal wenst te boeken. Volgens een onderzoek van StudyTravel Magazine is de gemiddelde cursusduur voor Italië 4.5 weken.

Italiaans voor de luchtvaart Cursus bestemmingen

Algemene voorwaardenPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoud