Egypten

Visum Information
Paskrav


Alle statsborgere skal have et gyldigt pas.

Visumkrav
1
Hvem har ikke brug for et visum?
Statsborgere fra følgende lande behøver ikke visum ved indrejse som turist:


Bahrain, De Forenede Arabiske Emirater, Djibouti, Guinea, Jordan, Kuwait, Libyen, Oman, Saudi-Arabien, Yemen.


2
Krævede dokumenter for visumansøgninger
Turistvisum:
  • Ansøgningsskema
  • 1 Foto i pas størrelse
  • Gyldigt pas med 1 fuld blank side
  • Visum gebyrbetaling
  • Frankeret, adresseret svarkuvert i tilfælde af postal ansøgning
3
Validity of Visa
  • Turistvisum: 90 dage.
4
Omkostninger i forbindelse med visum
  • Student Visa: 15-91 EUR
5
Tid, der kræves for at udstede visum
  • Turistvisum: 1 dage
6
Ambassade kontaktoplysninger

Alle oplysninger på denne side er blevet nøje undersøgt. Dog ændres visumkrav ofte, og derfor gives oplysningerne uden nogen form for garanti.
 
Inden afrejse anbefales det at kontrollere ambassadens hjemmeside. For yderligere spørgsmål vedrørende visumkrav kontakt ambassaden for Egypten direkte i dit land.
 
Akkrediterede sprogskoler i Egypten


Egypten - sprogskoler: Alexandria  Cairo 


Best rated language schools in Egypten:

1
Vurderinger fra tidligere studerende: (30 anmeldelser af denne sprogskole)

2
Vurderinger fra tidligere studerende: (17 anmeldelser af denne sprogskole)


Mere - Bedømmelser og prissammenligning af alle sprogskoler iEgypten
Jeg kunne lide
om LanguageCourse.net
  • Alexandra (40): Servicen var særdeles god.... mere
  • Andrzej (26): Jeres booking service er nem og bekvem.... mere
  • Anton (56): Jeg er glad for, at jeg fandt jeres hjemmeside på... mere
*påkrævet