X

Egypt

Vízové informace
Požadavky na cestovní doklady


Všichni státní příslušníci musejí mít platný cestovní pas.

Vízové požadavky
1
Kdo nepotřebuje vízum?
Státní příslušníci následujících zemí nepotřebují vízum, pokud vstupují jako turisté:


Bahrajn, Džibutsko, Guinea, Jemen, Jordánsko, Kuvajt, Libye, Omán, Palestina, Saúdská Arábie, Spojené arabské emiráty.


2
Požadované doklady pro žádost o vízum
Turistické vízum:
  • Přihláška
  • 1 Fotka pasového formátu
  • Platný pas s 1 prázdnou stranou
  • Platba za vízový poplatek
  • Orazítkovaná obálka s vlastní adresou, v případě podání přihlášky poštou
3
  • Turistické vízum: 90 dnů.
4
Náklady na vízum
  • : 15-91 EUR
5
Čas potřebný k vydání víza
  • Turistické vízum: 1 dnů
6
Kontaktní údaje na velvyslanectví

    Veškeré informace na této stránce byly pečlivě prošetřeny. Nicméně, vízové požadavky se často mění a informace jsou poskytovány bez jakékoliv záruky.
     
    Je doporučeno podívat se před odjezdem na webové stránky velvyslanectví. Pro bližší otázky ohledně vízových požadavků se obraťte přímo na velvyslanectví země Egypt ve Vaší zemi.
     
    Akreditované jazykové školy v Egypt


    Egypt - jazykové školy:Dahab Gíza Káhira 


    :

    1
    Hodnocení předchozích studentů: (2 recenzí této jazykové školy)

    2
    Hodnocení předchozích studentů: (30 recenzí této jazykové školy)

    3
    Hodnocení předchozích studentů: (20 recenzí této jazykové školy)


    Více - Hodnocení a porovnání cen všech jazykových škol v zemi Egypt
    V tisku:
    Zmínky v tisku
    Zmínky v tisku
    Důvěřují nám:
    Společnosti důvěřující LanguageCourse.net
    Společnosti důvěřující LanguageCourse.net