Egypt

Vízové informace
Požadavky na cestovní doklady


Všichni státní příslušníci musejí mít platný cestovní pas.

Vízové požadavky
1
Kdo nepotřebuje vízum?
Státní příslušníci následujících zemí nepotřebují vízum, pokud vstupují jako turisté:


Bahrajn, Džibutsko, Guinea, Jemen, Jordánsko, Kuvajt, Libye, Omán, Saúdská Arábie, Spojené arabské emiráty.


2
Požadované doklady pro žádost o vízum
Turistické vízum:
  • Přihláška
  • 1 Fotka pasového formátu
  • Platný pas s 1 prázdnou stranou
  • Platba za vízový poplatek
  • Orazítkovaná obálka s vlastní adresou, v případě podání přihlášky poštou
3
  • Turistické vízum: 90 dnů.
4
Náklady na vízum
  • : 15-91 EUR
5
Čas potřebný k vydání víza
  • Turistické vízum: 1 dnů
6
Kontaktní údaje na velvyslanectví

Veškeré informace na této stránce byly pečlivě prošetřeny. Nicméně, vízové požadavky se často mění a informace jsou poskytovány bez jakékoliv záruky.
 
Je doporučeno podívat se před odjezdem na webové stránky velvyslanectví. Pro bližší otázky ohledně vízových požadavků se obraťte přímo na velvyslanectví země Egypt ve Vaší zemi.
 
Akreditované jazykové školy v Egypt


Egypt - jazykové školy: Alexandrie  Káhira 


:

1
Hodnocení předchozích studentů: (30 recenzí této jazykové školy)

2
Hodnocení předchozích studentů: (17 recenzí této jazykové školy)


Více - Hodnocení a porovnání cen všech jazykových škol v zemi Egypt
Líbilo se mi
na LanguageCourse.net
  • Jose Miguel (37): DĚKUJI ZA ASISTENCI A SERVIS. JSEM NAPROSTO... více
  • Oscar (20): Vybral jsem si je, protože mají opravdu dobré... více
  • José Manuel (24): Pokud budu chtít zopakovat studium v zahraničí,... více
*nutné