X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
Philadelphia
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i (Språkresor ranking baserat på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Engelska i ? Vi har undersökt de bästa Engelska språkskolorna i så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden.

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Engelska kurser och läger för tonåringar och barn i Philadelphia, eller 8 andra Engelska kurstyper i Philadelphia.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Engelska språkskolor i andra städer i USA, till exempel Asheville, Austin, Boca Raton, Boston, Celebration, Chicago, Columbia, El Paso, Elizabeth, Fort Lauderdale, Hallandale Beach, Honolulu, Jersey City, Long Branch, Los Angeles, Madison, Miami, Mission Viejo, New Haven, New York, Orlando, Portland, Reading, San Diego, San Francisco, Santa Barbara, Santa Monica, Seattle, Tampa, Washington, Weston, Windermere, eller se vår lista över alla skolor i USA. Här kan du även utforska andra alternativ för Engelskastudier utanför USA.
Varför studera i Philadelphia? Philadelphia är Pennsylvanias största stad och även om den erbjuder storstadskultur och glamour så behåller den ändå sin småstadscharm. Gör en djupdykning ned i den amerikanska staden i staden där allt började - här kan du hitta många ikoniska landmärken som spelade en viktig roll i grundandet av Amerikas förenta stater. Det var i Independece Hall som deklarationen om självständighet och konstitutionen undertecknades, och platsen är nu med på UNESCOs världsarvslista. Mer av dess rika historia visas på Liberty Bell och andra för landet viktiga platser. Staden har ett trevligt centrum med gått om fotgängare, distinkta stadsdelar, fantastiska restauranger, härliga konst- och kulturupplevelser, färgstarkt friluftsliv, tax-free shopping och mycket mer. Philadelphia har något för alla!
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Fakta om Philadelphia

Enligt den senaste 2019Mercer rankades livskvaliteten i Philadelphia som 54 av 231 städer i hela världen.

Befolkning: 1,527,000

Område: Pennsylvania, Philadelphia County

Philadelphia livsstil kvalitetsranking:

Betyg: 5.0

5.0 (3 recensioner av våra tidigare studenter)

Visum: Medborgare från Sverige kan resa och studera en språkkurs upp till 18 timmar i veckan och i högst 90 dagar utan fullvisering. Du behöver bara ansöka online om ett ESTA-kort (Electronic System for Travel Authorization). Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Högsäsong: juli

Lågsäsong: januari

Genomsnittligt kurspris per vecka: 413 US$

Levnadskostnad:

* 100 = priser i Stockholm

 • Studentprisindex exklusive hyra:107* (7 % dyrare än Stockholm)
 • Studentprisindex inklusive hyra:105* (5 % dyrare än Stockholm)
 • Endast prisindex för mat:114* (14 % dyrare än Stockholm)
 • Big Mac-pris (USA genomsnitt):5.74 US$ (7 % dyrare än i Sverige)
Philadelphia reseinformation
 • Nyckelinformation
 • Klimat-tabell
 • Ankomstflygplats
Mer »

Ddestinationer som ofta kombineras med kurser i Philadelphia

Boston (Stadens miniatyrbild)Boston
12 skolor
Miami (Stadens miniatyrbild)Miami
8 skolor
New York (Stadens miniatyrbild)New York
16 skolor
LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i USA. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
 • Mindre klasser
 • Kampanjer
 • Tillgänglighet på bästa boende
 • De bästa lärarna
 • Njut av nästan turistfria destinationer
Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll