X
NyNy

Franska Språkskolor i Verbier - Språkresor - Rankning 2022

Verbier
00:0000:00
 

De 3 bästa språkskolorna i Verbier (Språkresor baserad på studentrecensioner)

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Franska kurser och läger för tonåringar och barn i Verbier, eller 3 andra Franska kurstyper i Verbier.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Franska språkskolor i andra städer i Schweiz, till exempel Bern, Genève, Leysin, Liddes, Schwarzsee ...
, Zürich, eller se vår lista över alla skolor i Schweiz. Här kan du även utforska andra alternativ för Franskastudier utanför Schweiz.
Visa mer
Varför studera i Verbier? Verbier ligger på en solig platå med en unik ...
panoramautsikt över Mont-Blanc och är diamanten i de valaisiska Alperna. Under vintern erbjuder regionen legendariska backar för både nybörjare och avancerade skidåkare från hela världen och när snön smält bort på sommaren har mountainbike- och vandringsentusiaster många leder att välja mellan. Verbier tillgodoser alla smaker, från vilda fester till VIP-lounger, från vandrarhem till förstklassiga hotell, från hamburgare till Michelin-stjärnor. Dessutom finns massor av aktiviteter här, för både familjer, äldre och unga. Paragliding, heliski, pulka, golf, museer och massor av lokala produkter...här kommer du inte att ha tråkigt.
Visa mer
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Franskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Rektorns kommentar om Verbier

Verbier är en vacker, säker plats med en naturlig omgivning som erbjuder frisk luft, lugn och ro, och en hälsosam miljö för barnen att lära sig i.

Intressant information om Verbier

Fakta om Verbier

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Schweiz. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder
Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (Schweiz genomsnitt):0.00 (22 % dyrare än i Sverige)
  Verbier reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer

  Karta där du kan se var de Franska skolorna i Verbier ligger.

  Laddar kartans innehåll

  FAQ om skolor i Verbier

  • I Verbier det finns kurspaket där du kan ta kurser i kombination med följande aktiviteter: Franska & äventyrssporter.
  • 4851CHF för 2 veckor är det lägsta priset för en Franskakurs i Verbier. Den genomsnittliga kostnaden för en språkkurs i Verbier är 0CHF per vecka.

  Har du fortfarande frågor om Franskaskolor i Verbier?

  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Franska språkstudier utomlands på de bästa Franska skolor i Schweiz. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Franska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
  Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet