X
Alle Franse scholen in Montpellier
NieuwNieuw
12 weken
Academische voorbereiding / pathway
Accommodatie (optioneel)
Montpellier - Academische voorbereiding / pathway
00:0000:00
 

3 Academische voorbereiding / pathway cursussen in in Montpellier , aangeboden door 2 taalscholen - 12 weken cursus Frans.

Deze categorie bestaat uit lange termijn basisprogramma's om jouw academische of taalvaardigheid te verbeteren voor toegang tot een universiteit in Montpellier en bereid je voor in het Frans voor het universitaire leven of specifieke diploma's gecombineerd met Frans modules.

Filter
kaart
Geïnteresseerd in Academische voorbereiding / pathway cursussen in andere steden?
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Frans tegen de beste prijzen.

Welke school moet je kiezen?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Montpellier kaart met scholen die Academische voorbereiding / pathway cursussen aanbieden

Map inhoud wordt geladen

    Veelgestelde vragen over scholen in Montpellier

  • 1790€ voor 12 weken is de laagste prijs voor een Academische voorbereiding / pathway cursus in Montpellier. De algemene kosten voor een Academische voorbereiding / pathway cursus in Montpellier is 0€ per week.
  • Institut Européen de Français heeft de beste algemene beoordeling gekregen in Montpellier, van alle taalscholen die Academische voorbereiding / pathway programma's aanbieden.
  • Institut Européen de Français werd het hoogst beoordeeld voor de kwaliteit van het onderwijs onder e scholen met Academische voorbereiding / pathway cursussen.
  • Je kunt al cursussen vanaf slechts 1 week volgen. Kies voor een langere cursusduur als je een goede vooruitgang in de taal wenst te boeken. Volgens een onderzoek van StudyTravel Magazine is de gemiddelde cursusduur voor Frankrijk 5 weken.
  • De studentenprijsindex in Montpellier is 90.71 . Kijk voor meer informatie op kosten van levensonderhoud van de stad .

Academische voorbereiding / pathway Cursus bestemmingen

Algemene voorwaardenPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoud