Gratis advies
Favorieten hart icoon
Favorieten hart icoon
X
Alle Franse scholen in Parijs

Leer Frans & paardrijden in Parijs - Ranking 2023

Parijs - Frans & paardrijden

Parijs - Frans & paardrijden
00:0000:00
 

4 Frans & paardrijden cursussen in in Parijs aangeboden door 1 taalschool
Prijsvergelijking: 1 week Frans & paardrijden Frans cursus

Filter
Standard 15 + Horse Riding
4.5

Rating: 4.5

19 beoordelingen - Leerlingen van de school
15 uur privé taallessen gecombineerd met 3 sportsessies van ongeveer 1 uur per week. De sportsessies kunnen individueel of in een groep zijn, afhankelijk van het niveau en de locatie, en indien nodig plaatsvinden met een professionele instructeur of een lid van het gastgezin. Belangrijk: vergeet niet je niveau van de sport aan te geven bij de opmerkingen op het inschrijfformulier. Inclusief verblijf bij de leraar thuis met volpension en alle kosten: entreegelden, sportuitrusting en transport naar daar waar de sportactiviteiten plaats vinden. Extra taalles: EUR 40 per uur.Beoefen een sport tijdens je verblijf. De optie omvat: over het algemeen 3 sessies per week van elk ongeveer 1 uur, huur van materiaal (indien van toepassing) en uitstapjes onder begeleiding. De sessies kunnen in groepsverband of individueel zijn, het aantal hangt af van je niveau, de gekozen sport en de locatie van je gezin. De sessies vinden plaats met een professionele instructeur of soms, indien nodig, een familielid. Voor gevorderde niveaus kunnen toeslagen gelden. - Kies uit 15, 20, 25 of 30 uur één-op-één taalles per week met je gastdocent. - Verblijf op basis van volpension bij je leraar thuis.
Lessen per week: 15 (60 minuten per les)
Max. aantal studenten per klas: 1
Begindata: elke maandag
Minimum vereist taalniveau: Elementary (A2) of hoger
1860€ 1767€
GRATIS annuleren
GRATIS wijzigingen
Standard 20 + Horse Riding
4.5

Rating: 4.5

19 beoordelingen - Leerlingen van de school
20 uur privé taallessen gecombineerd met 3 sportsessies van ongeveer 1 uur per week. De sportsessies kunnen individueel of in een groep zijn, afhankelijk van het niveau en de locatie, en indien nodig plaatsvinden met een professionele instructeur of een lid van het gastgezin. Belangrijk: vergeet niet je niveau van de sport aan te geven bij de opmerkingen op het inschrijfformulier. Inclusief verblijf bij de leraar thuis met volpension en alle kosten: entreegelden, sportuitrusting en transport naar daar waar de sportactiviteiten plaats vinden. Extra taalles: EUR 40 per uur.Beoefen een sport tijdens je verblijf. De optie omvat: over het algemeen 3 sessies per week van elk ongeveer 1 uur, huur van materiaal (indien van toepassing) en uitstapjes onder begeleiding. De sessies kunnen in groepsverband of individueel zijn, het aantal hangt af van je niveau, de gekozen sport en de locatie van je gezin. De sessies vinden plaats met een professionele instructeur of soms, indien nodig, een familielid. Voor gevorderde niveaus kunnen toeslagen gelden. - Kies uit 15, 20, 25 of 30 uur één-op-één taalles per week met je gastdocent. - Verblijf op basis van volpension bij je leraar thuis.
Lessen per week: 20 (60 minuten per les)
Max. aantal studenten per klas: 1
Begindata: elke maandag
Minimum vereist taalniveau: Elementary (A2) of hoger
2080€ 1976€
GRATIS annuleren
GRATIS wijzigingen
Standard 25 + Horse Riding
4.5

Rating: 4.5

19 beoordelingen - Leerlingen van de school
25 uur privé taallessen gecombineerd met 3 sportsessies van ongeveer 1 uur per week. De sportsessies kunnen individueel of in een groep zijn, afhankelijk van het niveau en de locatie, en indien nodig plaatsvinden met een professionele instructeur of een lid van het gastgezin. Belangrijk: vergeet niet je niveau van de sport aan te geven bij de opmerkingen op het inschrijfformulier. Inclusief verblijf bij de leraar thuis met volpension en alle kosten: entreegelden, sportuitrusting en transport naar daar waar de sportactiviteiten plaats vinden. Extra taalles: EUR 40 per uur.Beoefen een sport tijdens je verblijf. De optie omvat: over het algemeen 3 sessies per week van elk ongeveer 1 uur, huur van materiaal (indien van toepassing) en uitstapjes onder begeleiding. De sessies kunnen in groepsverband of individueel zijn, het aantal hangt af van je niveau, de gekozen sport en de locatie van je gezin. De sessies vinden plaats met een professionele instructeur of soms, indien nodig, een familielid. Voor gevorderde niveaus kunnen toeslagen gelden. - Kies uit 15, 20, 25 of 30 uur één-op-één taalles per week met je gastdocent. - Verblijf op basis van volpension bij je leraar thuis.
Lessen per week: 25 (60 minuten per les)
Max. aantal studenten per klas: 1
Begindata: elke maandag
Minimum vereist taalniveau: Elementary (A2) of hoger
2300€ 2185€
GRATIS annuleren
GRATIS wijzigingen
Standard 30 + Horse Riding
4.5

Rating: 4.5

19 beoordelingen - Leerlingen van de school
30 uur privé taallessen gecombineerd met 3 sportsessies van ongeveer 1 uur per week. De sportsessies kunnen individueel of in een groep zijn, afhankelijk van het niveau en de locatie, en indien nodig plaatsvinden met een professionele instructeur of een lid van het gastgezin. Belangrijk: vergeet niet je niveau van de sport aan te geven bij de opmerkingen op het inschrijfformulier. Inclusief verblijf bij de leraar thuis met volpension en alle kosten: entreegelden, sportuitrusting en transport naar daar waar de sportactiviteiten plaats vinden. Extra taalles: EUR 40 per uur.Beoefen een sport tijdens je verblijf. De optie omvat: over het algemeen 3 sessies per week van elk ongeveer 1 uur, huur van materiaal (indien van toepassing) en uitstapjes onder begeleiding. De sessies kunnen in groepsverband of individueel zijn, het aantal hangt af van je niveau, de gekozen sport en de locatie van je gezin. De sessies vinden plaats met een professionele instructeur of soms, indien nodig, een familielid. Voor gevorderde niveaus kunnen toeslagen gelden. - Kies uit 15, 20, 25 of 30 uur één-op-één taalles per week met je gastdocent. - Verblijf op basis van volpension bij je leraar thuis.
Lessen per week: 30 (60 minuten per les)
Max. aantal studenten per klas: 1
Begindata: elke maandag
Minimum vereist taalniveau: Elementary (A2) of hoger
2520€ 2394€
GRATIS annuleren
GRATIS wijzigingen
Geïnteresseerd in Frans & paardrijden cursussen in andere steden?
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Frans tegen de beste prijzen.

FAQ over Frans & paardrijden cursussen in Parijs

  • 1767€ voor 1 weken is de laagste prijs voor een Frans & paardrijden cursus in Parijs.

Vragen over scholen Frans in Parijs?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Geloof ons niet alleen
op onze woorden.
Interessante statistieken
  • 954.745 €: in cursuskosten bespaard.
  • Pioniers: Wij waren een van de eerste websites die ongecensureerde beoordelingen van taalscholen publiceerden. Opgericht in 1999.
  • Leiders: Wij zijn een van de meest bezochte onafhankelijke websites gewijd aan taalcursussen.
  • >20.000 Facebookfans.
4.7

Rating:

89 beoordelingen
mario paoli
2023-08-10
5.0

Rating: 5

Ik ben erg tevreden over hoe de hele praktijk ...
Christoph Drescher
2023-08-03
5.0

Rating: 5

Zeer gemakkelijk boeken, snelle, vriendelijke en proactieve ondersteuning van het personeel.
Marita Becker
2023-08-31
5.0

Rating: 5

Ik kan deze taalschool van harte aanbevelen. Erg aardig ...
guido tescaroli
2023-08-31
5.0

Rating: 5

Fantastische hulp, echt geweldig. Uitstekend, beleefd en behulpzaam. Om te proberen.
"Uitstekend" 4.7/5
1.084 beoordelingen*
* van LanguageCourse.net op Trustpilot
Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheidSchool toevoegen
© 1999 - 2023 LanguageCourse S.L. | Belastingnummer organisatie ESB62762091