Gratis advies
+31 858880253
Favorieten hart icoon
Favorieten hart icoon
X
Alle Engelse scholen in Londen
00:0000:00
 

Study & Live in your Teacher's Home
Londen, Engeland

Betaal minder dan direct bij de school
1
Studenten/
klas
Bij de school vanaf: 1060£
vanaf 1007£ per week
Bij LanguageCourse.Net betaal je altijd minder!
Betaal minder dan direct bij de school
Study & Live in your Teacher's Home
4.2

Rating: 4.2/5.0

Algemene school beoordeling van Study & Live in your Teacher's Home, Londen
Gerangschikt op #16 van 80 taalscholen Engels in Londen
School
Locatie van de school
4.1 

Rating: 4.1/5.0

Faciliteiten
3.3 

Rating: 3.3/5.0

Sociale activiteiten
3.7 

Rating: 3.7/5.0

Organisatie
3.5 

Rating: 3.5/5.0

Cursus
Kwaliteit van het onderwijs
4.3 

Rating: 4.3/5.0

Waar voor je geld
3.9 

Rating: 3.9/5.0

Accommodatie
Gastgezin
4.0 

Rating: 4.0/5.0

Overig
5.0 

Rating: 5.0/5.0

Algemene beoordeling van de school per leeftijdsgroep
Studenten < 18 jaar
4.0 

Rating: 4.0/5.0

(4)
Studenten 18-30 jaar
3.7 

Rating: 3.7/5.0

(3)
Studenten 31-49 jaar
4.4 

Rating: 4.4/5.0

(7)
Studenten 50+ jaar
4.2 

Rating: 4.2/5.0

(5)

HLI (Home Language International) scholen plaatsen studenten in de huizen van gekwalificeerde leraren, waar ze wonen, leren, socialiseren en communiceren. Elk programma is een volledige onderdompeling, waardoor studenten waardevolle één-op-één lessen krijgen en "echte" interacties en uitwisselingen hebben in hun gekozen studietaal. Er zijn vele honderden HLI docenten, wat ervoor zorgt dat studenten docenten krijgen die het beste passen bij hun individuele behoeften. Lessen zijn over het algemeen op een één-op-één basis vanuit het huis van de leraar. Activiteiten, excursies en sociale evenementen, zoals maaltijden met het gastgezin, zijn allemaal onderdeel van de volledig meeslepende leerervaring die HLI biedt.

Cursus selectie: HLI (Home Language International) biedt volledig meeslepende taalcursussen die geschikt zijn voor studenten van alle niveaus, behoeften en leeftijden. Programma's omvatten een vast aantal lessen per week, cursusmateriaal specifiek voor het niveau en de behoeften van de student, verblijf in het huis van de leraar op basis van volpension en activiteiten en excursies, afhankelijk van het gekozen cursustype. De programma's zijn geschikt en beschikbaar voor kinderen, tieners, volwassenen en professionals. De beschikbare cursustypes kunnen variëren over de hele wereld, maar omvatten over het algemeen: taal voor het bedrijfsleven, sportgerichte studievakanties, examenvoorbereiding, specifieke leerprogramma's op maat gemaakt naar de behoeften van een student, opfriscursussen voor leraren, seniorenprogramma's en nog veel meer. Accommodatie, activiteiten en lessen zijn ook allemaal los beschikbaar.

Methodologie: HLI programma's stellen studenten in staat om zich onder te dompelen in hun gekozen taal omgeving voor de gehele duur van hun leerprogramma. Studenten oefenen hun gekozen taal tijdens hun lessen, vrije tijd, dagelijkse routines en sociale activiteiten, zoals maaltijden in het huis van de leraar. Deze één op één aandacht geeft studenten de beste kans om te leren in het tempo dat het beste past bij hun behoeften en doelen.

Docenten: Alle docenten zijn hoog gekwalificeerd en ervaren in het lesgeven. Studenten krijgen docenten die het beste passen bij hun behoeften, type cursus, verwachtingen en gevraagde locatie.

Faciliteiten: Alle gastgezinnen (docenten) voorzien studenten van volpension accommodatie met een eigen slaapkamer, studieruimte en gratis WIFI.

Accreditaties: HLI (Home Language International) is geaccrediteerd door de Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities (ASIC).
  • Juridische naam / moederbedrijf: Home Language International Ltd.
  • Belasting ID: 13185755

Cursussen Engels

Algemene cursus
Junior
Zakelijk
Examenvoorbereiding
Taal plus activiteit