X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
Ellesmere
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i i Ellesmere (Språkresor ranking baserat på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Engelska i Ellesmere? Vi har undersökt de bästa Engelska språkskolorna i Ellesmere så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden.

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Engelska kurser och läger för tonåringar och barn i Ellesmere, eller 2 andra Engelska kurstyper i Ellesmere.
Varför studera i Ellesmere? Ellesmere är en vacker marknadsstad med en eklektisk blandning av historia och modernt liv. Områdets natur är det som genom tidern tilltalat såväl besökare som de första bosättarna. Platsen omges av spektakulär glacial, Mere, och ett intressant djurliv, och det finns gott om möjligheter att koppla av och ta sig tillbaka till naturen antingen med en av de många skogsklädda promenaderna på landsbygden eller från komforten i utsiktsområdet. Under sommarmånaderna har du perfekta förutsättningar för fiske och trevliga dagar att koppla av på vattnet. Det är en livlig marknadsstad med regelbundna festivaler, antikmarknader och gott om oberoende butiker i och runt centrum.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Fakta om Ellesmere

Namn på stad på Engelska: Ellesmere

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till England. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (England genomsnitt):0.00 (24 % billigare än i Sverige)
  Ellesmere reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer »

  Karta där du kan se var de Engelska skolorna i Ellesmere ligger.

  Laddar kartans innehåll
  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i England. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
  Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll