+46 844 683 676
Favorit hjärtikon
Favorit hjärtikon
X

Engelska Språkskolor i Ellesmere - Språkresor Rankning 2024

Engelska språkkurs i Ellesmere från 
Beräkna prisjämförelse
Ellesmere
00:0000:00
 

Ranking av språkresor till Ellesmere

baserat på betyg av språkskolor

Karta där du kan se var de Engelska skolorna i Ellesmere ligger.

Laddar kartans innehåll

Information om Ellesmere

Varför studera i Ellesmere? Ellesmere är en vacker marknadsstad med en eklektisk blandning av historia och modernt liv. Områdets natur är det som genom tidern tilltalat såväl besökare som de första bosättarna. Platsen omges av spektakulär glacial, Mere, och ett intressant djurliv, och det finns gott om möjligheter att koppla av och ta sig tillbaka till naturen antingen med en av de många skogsklädda promenaderna på landsbygden eller från komforten i utsiktsområdet. Under sommarmånaderna har du perfekta förutsättningar för fiske och trevliga dagar att koppla av på vattnet. Det är en livlig marknadsstad med regelbundna festivaler, antikmarknader och gott om oberoende butiker i och runt centrum.
Namn på stad på Engelska: Ellesmere
Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för att studera en kort tid på upp till 180 dagar. Dokumentation om besökets syfte måste visas vid gränsen för att komma in i landet. För kurser: Anmälningsbrev från skolan, boende och betalningsbevis till de berörda institutionerna. Kontrollera visumkrav för medborgare från andra länder.
Uppgifter om viseringskrav senast uppdaterade den 01 dec.. 2022 (Källa)
För den senaste informationen om visum kontakta England:s ambassad eller konsulat i ditt land. Förteckning över ambassader och konsulat i England på den officiella webbplatsen - Government Digital Service.
Levnadskostnad:
  • Big Mac-pris (England genomsnitt): 0.00
    (21 % billigare än i Sverige)
Ellesmere reseinformation
  • Nyckelinformation

Ddestinationer som ofta kombineras med kurser i Ellesmere

 (Stadens miniatyrbild)
skolor
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Engelska kurser och läger för tonåringar och barn i Ellesmere, eller 2 andra Engelska kurstyper i Ellesmere.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Engelska språkskolor i andra städer i England, till exempel Abingdon, Aldenham, Ardingly, Arundel, Ascot ...
Visa mer

Frågor om Engelskaskolor i Ellesmere?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Lyssna inte bara på oss.
Kul statistik
  • 10.764.852 SEK i sparade kursavgifter.
  • Pionjärer: Vi var bland de första webbplatserna som publicerade ocensurerade recensioner av språkskolor. Grundades 1999.
  • Ledare: Vi är en av de mest besökta oberoende webbplatserna för språkkurser.
  • >20.000 Facebook fans.
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess och cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende och säkerhetSätt upp en länk till oss och tjäna pengarLägg till din skola
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.