X
NyNy

Engelska Språkskolor i Oakham - Språkresor - Rankning 2022

Prisjämförelse
Oakham
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i Oakham (Språkresor baserad på studentrecensioner)

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Engelska kurser och läger för tonåringar och barn i Oakham, eller 3 andra Engelska kurstyper i Oakham.
Varför studera i Oakham? Oakham är en vacker by i Rutland - Englands minsta ...
län. Njut av det gröna landskapet, de traditionella pubarna och de varcka parkerna och trädgårdarna. Byar som Oakham ör oslagbara om du vill fly undan vardagen ett tag. Ta en promenad eller cykla längs den långa kusten och andas in den friska friska luften, innan du tar en paus för att njuta av en rejäl portion lokal mat.
Visa mer
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Intressant information om Oakham

Fakta om Oakham

Namn på stad på Engelska: Oakham
Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för att studera en kort tid på upp till 180 dagar. Dokumentation om besökets syfte måste visas vid gränsen för att komma in i landet. För kurser: Anmälningsbrev från skolan, boende och betalningsbevis till de berörda institutionerna. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder.
Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (England genomsnitt):0.00 (24 % billigare än i Sverige)
  Oakham reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer

  Karta där du kan se var de Engelska skolorna i Oakham ligger.

  Laddar kartans innehåll

  Har du fortfarande frågor om Engelskaskolor i Oakham?

  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i England. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet