X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
Hampshire
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i i Hampshire (Språkresor Språkreseranking baserad på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Engelska i Hampshire? Vi har undersökt de bästa Engelska språkskolorna i Hampshire så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden.

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Engelska kurser och läger för tonåringar och barn i Hampshire, eller 2 andra Engelska kurstyper i Hampshire.
Varför studera i Hampshire? Hampshire är ett län på Englands södra kust och är den perfekta blandningen av stad, kust och land. Det är välsignat med naturlig skönhet inklusive två nationalparker, hundratals kustmil, öar och flodmynningar och en blomstrande kultur med historia och arv i hjärtat. Här kan besökare hitta en av Englands största katedraler, den i Winchester, och välja mellan en stor mängd utomhusaktiviteter såsom vandring, cykling, segling eller bara promenader längs en av de många stränderna. För historieälskare finns det också många museer att utforska.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Fakta om Hampshire

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till England. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (England genomsnitt):0.00 (24 % billigare än i Sverige)
  Hampshire reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer »

  Karta där du kan se var de Engelska skolorna i Hampshire ligger.

  Laddar kartans innehåll
  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i England. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
  Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll