X
NyNy

Finska Språkskolor i Helsingfors - Språkresor - Rankning 2022


Helsingfors
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i Helsingfors (Språkresor baserad på studentrecensioner)

filter
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Finska kurser och läger för tonåringar och barn i Helsingfors, eller 11 andra Finska kurstyper i Helsingfors.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Finska språkskolor i andra städer i Finland, till exempel Åbo, eller se vår lista över alla skolor i Finland. Här kan du även utforska andra alternativ för Finskastudier utanför Finland.
Varför studera i Helsingfors? Karaktären hos Helsingfors skiljer sig till stor ...
del från de andra skandinaviska huvudstäderna. På många sätt känns (och definitivt liknar) staden mer någon av de större städerna i östra Europa. Stora delar av centrala Helsingfors består av kompakta granitblock som blandas med mer karismatiska byggnader. Här finner du även gröna parker, köpcenter och kontorskomplex med glasfasader. Staden är omgiven av vatten på tre sidor och allt som du kan tänkas vilja se ligger på bekvämt promenadavstånd. På gatorna kan du höra ett ungdomligt surrande och den korta sommaren kännetecknas av att gatorna fylls med människor. Då strosar folk längs med stadens gator, shoppar och träffas på någon av de många uteserveringarna. Överallt på gatorna finner du underhållning och uppträdanden. För att upptäcka landets tradition och kultur, kan du exempelvis besöka national- eller konstmuseet.
Visa mer
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Finskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

De senaste studentrecensionerna av våra språkskolor i Helsingfors

Betyg: 5

5.0 | 2 utvärderingar

Det var inte en skola. Jag bodde med läraren och vi hade lektioner i hennes hem. Hon var extremt organiserad, hjärtlig, godmodig och härlig att vara med. Jag tyckte om henne och uppskattade hennes förmåga att kommunicera med mig både som medmännsika och som lärare till student.
Denna erfarenhet överträffade mina förväntningar. Det är en risk att ta en okänd student i ditt hem i en vecka, och Arja var underbar på alla sätt: som lärare, som människa, som värdinna. Det var en perfekt match; vi har många liknande intressen och smaker, vilket gjorde det till ett nöje att bo i hennes hem i en vecka och att få en bra grund för mina framtida finskastudier.

9 april 2018
Kurs: Standard Programme Intensive - 1 vecka
Studentens ålder: 64 år

Gayle
United States

Intressant information om Helsingfors

Fakta om Helsingfors

Helsingfors rankas 31 när det gäller livskvalitet enligt Mercer2019.
Befolkning: 559,000
Område: Uusimaa, Helsinki
Namn på stad på Finska: Helsinki
Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Finland. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder.
Högsäsong: juli
Lågsäsong: november
Genomsnittligt kurspris per vecka (Högsäsong): 1,250 €
Genomsnittligt kurspris per vecka (Lågsäsong): 202 €
Levnadskostnad:
* 100 = priser i Stockholm
  • Studentprisindex exklusive hyra:97* (3 % billigare än Stockholm)
  • Studentprisindex inklusive hyra:101* (1 % dyrare än Stockholm)
  • Endast prisindex för mat:91* (9 % billigare än Stockholm)
  • Big Mac-pris (Finland genomsnitt):4.44 € (15 % billigare än i Sverige)
Helsingfors reseinformation
  • Nyckelinformation
  • Klimat-tabell
Mer

Har du fortfarande frågor om Finskaskolor i Helsingfors?

LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Finska språkstudier utomlands på de bästa Finska skolor i Finland. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Finska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet