X
NyNy
Westport
00:0000:00
 

De 2 bästa språkskolorna i i Westport (Språkresor Språkreseranking baserad på studentrecensioner)

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Engelska kurser och läger för tonåringar och barn i Westport, eller 5 andra Engelska kurstyper i Westport.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Engelska språkskolor i andra städer i Irland, till exempel Athlone, Bray, Cork, Dublin, Galway ...
, Gormanston, Heathland, Kerry, Kilkenny, Limerick, Sligo, Waterford, Wexford, eller se vår lista över alla skolor i Irland. Här kan du även utforska andra alternativ för Engelskastudier utanför Irland.
Visa mer
Varför studera i Westport? Det finns massor att göra nära Westport så det finns ...
ingen risk att du får tråkigt här. Det är känt som ”Irlands äventyrshuvudstad” och det är verkligen unikt. Cykelvägar, natursköna vägar, vandringsleder och stora stränder, här finns det något för varje äventyrare. Närliggande Croagh Patrick är känd för sin patricianska pilgrimsfärd som uppmärksammar Irlands skyddshelgon, Saint Patrick, och anses vara Irlands heligaste berg. Det fantastiska Kylemore-klostret ligger också bara en kort bit bort, gården har stora muromgärdade viktorianska trädgårdar som är öppna för guidade turer och "naturpromenader". Den lilla staden är full av musik, sång, dans, berättelser och matfestivaler och alla som kommer hit kommer att uppleva "the craic"!
Visa mer
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Intressant information om Westport

Fakta om Westport

Befolkning: 7,000

Område: Connaught, Maigh Eo

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Irland. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (Irland genomsnitt):4.04 € (15 % billigare än i Sverige)
  Westport reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer »

  Karta där du kan se var de Engelska skolorna i Westport ligger.

  Laddar kartans innehåll

  Ddestinationer som ofta kombineras med kurser i Westport

  Cork (Stadens miniatyrbild)Cork
  11 skolor
  Dublin (Stadens miniatyrbild)Dublin
  60 skolor
  Limerick (Stadens miniatyrbild)Limerick
  6 skolor
  Waterford (Stadens miniatyrbild)Waterford
  2 skolor

  FAQ om skolor i Westport

  • I Westport det finns kurspaket där du kan ta kurser i kombination med följande aktiviteter: Engelska & ridning, Engelska & tennis, Engelska & surfing.
  • 1634€ för 2 veckor är det lägsta priset för en Engelskakurs i Westport. Den genomsnittliga kostnaden för en språkkurs i Westport är 0€ per vecka.
  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i Irland. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
  Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll