X
NyNy
Yangshuo
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i Yangshuo (Språkresor baserad på studentrecensioner)

filter
karta

Karta där du kan se var de Kinesiska skolorna i Yangshuo ligger.

Laddar kartans innehåll
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Kinesiskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Intressant information om Yangshuo

Varför studera i Yangshuo? Den lilla staden Yangshuo är omgiven av enorma berg, ...
slingrande floder och ett vackert landskap. Det skiljer sig mycket från de flesta typiska kinesiska städer eftersom det är relativt avgas- och bullerfritt, mycket rent och vanligtvis inte så utsatt för trafikkaos. Istället finner du några underbara restauranger och butiker, massor med hotell och vandrarhem, och en ganska utvecklad stad med fastlands-kinesiska mått mätt.
Visa mer

Fakta om Yangshuo

Visum: Medborgare från Sverige behöver visum för att komma in och studera i Kina . Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder.
Levnadskostnad:
  • Big Mac-pris (Kina genomsnitt):0.00 (43 % billigare än i Sverige)
Yangshuo reseinformation
  • Nyckelinformation
Mer
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Kinesiska kurser och läger för tonåringar och barn i Yangshuo, eller 8 andra Kinesiska kurstyper i Yangshuo.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Kinesiska språkskolor i andra städer i Kina, till exempel Beihai, Chengde, Chengdu, Hangzhou, Nanking ...
, Peking, Qingdao, Shanghai, Shenzhen, Xi an, eller se vår lista över alla skolor i Kina. Här kan du även utforska andra alternativ för Kinesiskastudier utanför Kina.
Visa mer

Frågor om Kinesiskaskolor i Yangshuo?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Kinesiska språkstudier utomlands på de bästa Kinesiska skolor i Kina. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Kinesiska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet