X
NieuwNieuw
2 weken
Standaard cursus
Accommodatie (optioneel)
00:0000:00
 

Beste talenscholen in Avignon (Taalreizen gerangschikt op basis van beoordelingen van studenten)

Je bent geïnteresseerd in het leren van Frans in Avignon? We hebben alle details over de beste Franse taalscholen in Avignon onderzocht, zodat je gemakkelijk prijzen, beoordelingen, cursussen voor volwassenen en tieners en speciale aanbiedingen kunt vergelijken

Filter
kaart
Heb je niet gevonden wat je zoekt?
Geïnteresseerd in een specifieke soort cursus? Zie onze beoordelingen van Frans cursussen & kampen voor tieners en kinderen in Avignon of andere 9 verschillende Frans cursus typen in Avignon.
Geïnteresseerd in taalreizen naar andere steden? Kijk even naar Frans taalscholen in andere steden in Frankrijk zoals Aix-en-Provence, Annecy, Antibes, Béziers, Biarritz, Bordeaux, Brest, Cannes, Lyon, Marseille, Montpellier, Morzine (Alpes), Nantes, Nice, Parijs, Rennes, Rijsel, Rouen, Royan, Saint Laurent de Cerdans, Saint-Pierre (Réunion), Toulon, Toulouse, Tours, Vichy of bekijk onze lijst van alle scholen in Frankrijk​. Wellicht wil jij ook kijken naar mogelijkheden buiten Frankrijk voor tijdens het leren van Frans​.
Waarom Avignon? De stad Avignon vormt een driehoek met de meer prominente steden in het zuidoosten van Frankrijk: Montpellier en Marseille. Ondanks zijn grootte heeft Avignon zijn eigen plaats in de geschiedenis, die teruggaat tot de 14e eeuw, toen de pausen naar de stad vluchtten vanwege de val van Rome. Als resultaat hiervan werd "Le Palais des Papes" of pauselijk paleis gevormd en het paleis staat nog steeds stevig in de versterkte oude stad. Het is een van de belangrijkste attracties van deze charmante stad, evenals de ligging aan de rivier de Rhône.
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Frans tegen de beste prijzen.

Welke school moet je kiezen?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Kerngegevens van Avignon

Bevolking: 90,000

Regio: Provence-Alpes-Côte d'Azur, Département du Vaucluse

Visum: Onderdanen van Nederland hebben geen visum nodig om naar Frankrijk te reizen voor het bijwonen van een taalcursus. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.

Avignon reisinformatie
  • Kenmerken
Meer »
Blijf flexibel en boek nu zonder risico scholen gemarkeerd met Gratis annulering en Gratis wijzigingen . Je profiteert nu van
  • Kleinere klassen
  • Promoties
  • Beschikbaarheid van de beste accommodaties
  • Beste leraren
  • Genieten van bestemmingen zonder toeristische drukte
Algemene voorwaardenPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoud