+31 858880253
Favorieten hart icoon
Favorieten hart icoon
X

Taalscholen Frans in Vichy - Taalreizen Ranking 2024

Taalcursus Frans in Vichy vanaf 
Vichy
00:0000:00
 

Ranglijst taalreizen Vichy

gebaseerd op beoordelingen van taalscholen

Kaart met de locatie van Franse scholen in Vichy

Map inhoud wordt geladen

Vichy beoordelingen en meningen

Wat onze studenten over Vichy hebben gezegd

4.0

Rating: 4/5

Te ver van het gebaande pad. De grootte van de stad beviel me wel. Ik hou van veel meer zon dan ik ervaren heb, maar het weer is niet zo controleerbaar.

Sallyjo

Recentste studentenbeoordelingen van taalscholen in Vichy

Cavilam

Warme en goed georganiseerde receptie. De grootte van de klas zijn relatief klein.
Margo, van de ochtendlessen, was zeer dynamimsch en erg leuk. Echter gedurende de middaglessen werd er erg veel gepraat. Maar ik was er maar een week, dus misschien is het van week tot week anders. Ik had een zeer informatieve week en de inhoud die ik 's ochtends leerde was nieuw voor mij, b.v. sociale zekerheid in Frankrijk, het Franse onderwijssysteem. Ik was graag langer gebleven.

21 mei 2019
cursus: Intensive French Programme - 1 week
Leeftijd student: 33 jaar

4.0

Rating: 4

| 2 beoordelingen
MarieCavilam

Informatie over Vichy

Waarom Vichy? Het frisse bronwater van Vichy, welke wordt omhelsd door een bocht van de rivier de Allier, heeft sinds de 17e eeuw haar bijdrage geleverd aan het koninklijk kuuroord. Bezoekers zouden en blijven massaal nippen aan zijn gerenommeerde geneeskrachtige wateren en nemen daarbij vaak een duik in de thermale bronnen. Verzorgde tuinen, die dateren uit de 18e en 19e eeuw, en art-deco-gebouwen, zoals de art nouveau-stijl opera en Église St-Blaise, lenen zich zeer goed voor het gevoel van de tijdloze glamour van de stad.
Visum: Onderdanen van Nederland hebben geen visum nodig om naar Frankrijk te reizen voor het bijwonen van een taalcursus. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.
Gegevens over visumvereisten voor het laatst bijgewerkt op 01 dec. 2022 (Bron)
Raadpleeg voor de meest actuele informatie over visums de ambassade of het consulaat van Frankrijk in jouw land. Lijst van ambassades en consulaten van Frankrijk op de officiële website: Ministry for Europe and Foreign Affairs of France.
Vichy reisinformatie
  • Kenmerken
Heb je niet gevonden wat je zoekt?
Geïnteresseerd in een specifieke soort cursus? Zie onze beoordelingen van Frans cursussen & kampen voor tieners en kinderen in Vichy of andere 7 verschillende Frans cursus typen in Vichy.
Geïnteresseerd in taalreizen naar andere steden? Kijk ook naar taalscholen Frans in andere steden van Frankrijk, zoals Aix-en-Provence, Ajaccio (Corsica), Annecy, Antibes, Avignon ...
Toon meer

Vragen over scholen Frans in Vichy?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Geloof ons niet alleen
op onze woorden.
Interessante statistieken
  • 920.302 €: in cursuskosten bespaard.
  • Pioniers: Wij waren een van de eerste websites die ongecensureerde beoordelingen van taalscholen publiceerden. Opgericht in 1999.
  • Leiders: Wij zijn een van de meest bezochte onafhankelijke websites gewijd aan taalcursussen.
  • >20.000 Facebookfans.
Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactImprintBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheidAffiliate programmaSchool toevoegen
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.