X
Alla Engelska skolor i Seattle
00:0000:00
 

InTuition, Seattle, USA


Skolkedja: Intuition erbjuder ett språkinlärningspaket med en twist! Varje student lär sig och bor med en egen personlig värdlärare. Studenterna matchas med en värdlärare utifrån sin individuella inlärningsstil och sina språkmål. Denna handledare guidar studenterna genom sin egen skräddarsydda kurs. Utanför klassrummet tar studenterna del i värdfamiljens liv för att uppleva hur modersmålstalare använder sitt språk i det dagliga samspelet. Det finns organiserade aktiviteter tillsammans med värdläraren som stimulerar studenterans användning av språket i en inlärningsmiljö. Studenterna kan välja mellan följande kurser: allmän engelska, yrkes- och affärsengelska, examensengelska, kurser i akademisk engelska, och ungdomsprogram. InTuition erbjuder också kurser i främmandespråk i spanska, italienska, tyska, nederländska och franska.

Paket: Programmet består av individuella lektioner, tid för självstudier med hjälp av InTuitions onlineplattform och ett boende i en värdfamilj. Dessutom ingår en kompletterande nivåbedömning, en 30-minuters virtuell introduktionssession med läraren innan ankomst, gratis transfer från den lokala stationen, personligt anpassat studiematerial och tillgång till studentportalen. Regelbundna lägesrapporter ingår och i slutet av kursen skickas en fullständig rapport och ett online-intyg om att kursen är avslutad. Vuxenprogrammen omfattar två aktiviteter per vecka, medan det finns tre aktiviteter per vecka i programmet för ungdomar.

Faciliteter: Alla värdfamiljer ger studenterna boende med helpension i ett privat sovrum och gratis wifi. Lärandeteknik: InTuitions undervisningsmetodik följer det individualistiska tillvägagångssättet. Detta tillvägagångssätt fokuserar på varje elevs individuella språkmål och inlärningstempo och främjar personlig interaktion mellan student och lärare. Detta bygger upp självförtroende och gör det möjligt för studenterna att lära sig i sin egen takt.

Lärare: Alla värdlärare intervjuas för att se till att de kan ge studenterna en högkvalitativ service. Juniorvärdarna har kontrollerats av polisen, givit referenser och granskats av organisationen. De får regelbunden utbildning inom ramen för International House Teacher Training Programme för att uppdateras om aktuella undervisningstrender.

Ackrediteringar: Intuition är ackrediterad av British Council och är medlem i English UK.
 • Skatteregistreringsnummer: 02685909

Språkkurser

Allmänna språkkurser
Juniorkurser
Business
Tentamensförberedelse
Information om alla kurser som erbjuds av InTuition
Kommentarer om kurser

Alla vuxenkurser inkluderar: - 2 utflykter eller aktiviteter per vecka (studenter måste stå för transport- och/eller inträdesavgifter för sig själva och värden). - Transfer från den lokala tåg- eller busstationen. - Personligt anpassat studiematerial. - WiFi - 30 minuters förkurs online-session med läraren för att lära känna varandra. Standard ankomst: söndag eftermiddag. Standardavgång: lördag morgon. Extra natt: 120 USD. Tillägg: - Särskilda kostbehov: 70 USD per vecka. - Ovanliga ankomst- eller avgångstider (mellan kl. 22.00 och 06.00): 45 USD. - Jul-/nyårssäsong: 180 USD. Extra för juniorstudenter: - Transfer tur och retur (obligatoriskt för studenter som reser ensamma): 275 USD. - Incheckning vid avresa för minderåriga utan medföljande vuxen: 80 USD.

Lektionstid
60 minuter
Kursmaterial
Vanligtvis är kostnaden för kursmaterial inkluderat i kurspriset och studenterna får oftast även behålla materialet efter kursens slut.

I vårt pris ingår

 • ingår Tillgång till internet
 • ingår Gratis certifikat för kursnärvaro
Obs! Alla kurser som erbjuds av InTuition, Seattle kan reserveras online via LanguageCourse.Net . Om en kurs inte är listad ovan så är det bara att informera oss.

Bilder

 • Seattle skyline
  Seattle skyline1/1

InTuition

Erkända utbildningscertifikat & medlemskap
ALTO förmånliga villkor vid avslag på visumansökan
Erbjudande för återvändande studenter
Du kommer att få tillbaka skolans administrationsavgift om du redan tidigare deltagit i en kurs på InTuition och bokar här.
Betalningsmetoder som accepteras för betalningar som görs direkt till skolan
Banköverföring - logga

Studentålder

Lägsta tillåtna ålder
18 år
10 år för specifika Juniorkurser

Visumhandlingar

Medborgare från USA behöver inte visum för språkkursresa till USA.
Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder.
Medborgare från länder som kräver visum får från skolan de dokument som rör bokningsbekräftelsen som krävs för visumansökan efter betalning.
Full betalning av alla avgifter krävs innan skolan skickar de dokument som krävs för att stötta din visumansökan
Ja
Förmånliga villkor för avbokning vid avslag på visumansökan
Skolan har kommit överens om att kunder som bokar online på denna webbplats kommer att få förmånliga avbokningsavgifter i händelse av visumavslag och att avbokningen aldrig kommer att överstiga 180 EUR om avbokning sker minst tre veckor innan startdatum.

Boende

Broschyrer

InTuition Junior Broschyr
InTuition Junior Broschyr
Kalkylator | Bokning
år
Startdatum
Kurs tillgänglig
Ankomstdatum
Avresedatum
Dela:
"Utmärkt" 4.6/5
926 recensioner*
* av LanguageCourse.net på Trustpilot
Res med vänner - Grupprabatt
Facebook delningsbox stadssida
InTuition Seattle Rabatterad Bokning. Engelska språkskolor i USA
https://www.languagecourse.net/se-sprakkurser/skola-intuition-seattle.php3
Har du någon särskild kompis som du vill ska uppleva Seattle med dig? Tagga dem då när du skrivit meddelandet på Facebook eller skicka länken till dem i ett mejl.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.
Dina förmåner
Endast när du bokar här
 • De flesta kurser: 33.044 språkkurser listade. Ingen annan webbplats i världen har fler.
 • exklusiva rabatter
 • 24.009 autentiska omdömen av språkskolor.
 • gratis rådgivning från våra vänliga språkreseexperter.
 • lägsta prisgaranti: Du betalar mindre än om du bokar direkt vid skolan eller någon annanstans. Om du skulle hitta ett bättre pris någon annanstans kommer vi att matcha det.
 • Den mest besökta webbplatsen för bokning av språkkurser.
 • förmånliga villkor för avbokning och betalning.
 • inga förmedlingsavgifter

Helt enkelt det bästa sättet att boka din språkkurs!

Lyssna inte bara på oss...
Vad våra kunder har att säga
 • Marla: Heltäckande och pålitligt Mycket bra service innan kursen med den "personliga" kontaktpersonen som man fick snabb och...
 • Martina (25): Jag tyckte mycket om tjänsten och jag är mycket nöjd med den. Speciellt de snabba e-postsvaren från LanguageCourse.Net...
 • Attila (41): Jag är mycket nöjd. Jag hittade mer relevant information på webbsidan än på skolans sida. Det är det billigaste...
 • Mathieu (42): Den kontakt jag haft med olika personer var utomordentligt god. De var flitiga och väldigt professionella.
Kul statistik
 • 10.411.065 SEK i sparade kursavgifter.
 • Pionjärer: Vi var den första platsen att publicera ocensurerade omdömen av språkskolor redan år 1999.
 • Världsledare: Vi är den mest besökta oberoende sidan om språkkurser.
 • >20.000 Facebook fans.
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet