X
❮  Alla Italienska skolor i Milano
NyNy
2 veckor
& kultur
Boende (valfri)
Milano -  & kultur
00:0000:00
 

7 & kultur kurser i Milano som erbjuds av 4 språkskolor - 2 veckor Italienska kurs.

Detta är ett oerhört populärt alternativ för studenter som inte bara vill ta till sig det Italienska språket i Milano utan även lokalbefolkningens traditioner och livsstil, såsom kulinariska traditioner, konst, litteratur och rundturer på plats.

filter
karta
Är du intresserad av & kultur-kurser i andra städer?
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Italienskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Recensioner från tidigare studenter som deltog en & kultur kurs i Milano

Betyg: 4.1

4.1 | 55 utvärderingar

Det bästa med skolan var de andra studenterna, som all var intressanta unga människor.
Den värsta språkskolan jag har varit på i Italien. Organisationen var värdelös. Jag anlände vid den angivna tiden för att göra mitt nivåtest vilket upptog en av mina 3 timmars lektion (det är 4 lektioner, 45 minuters lektion kallas en timme men det är tydligen inte ovanligt ...) bara för att sedan få höra att det var onödigt eftersom jag varit på systerskolan i Florens. Vilket slöseri med tid. Maximal klassstorlek var 14 - vi var 16 men det var tydligen okej eftersom inte alla kom varje dag. Oacceptabelt. Anläggningarna är inte bekväma. Det finns inga skrivbord, istället fanns de där "stolskrivborden" som du kan hitta i föreläsningssalar på universitet. De är inte anpassade för långa lektioner. Jag valde Dolce Vita-kursen så att jag skulle få möjlighet att träffa andra mogna studenter (jag vet att det finns färre på min italienska nivå, få tar sig förbi B2). Denna kurs hålls endast 3 eller 4 gånger om året.Det var ett prov första torsdagen, samma prov som studenter som studerat 6 veckor tog! Det var också slöseri med tid, men värst var proven vi tog i klassrummet medan läraren satt brevid. Så inte bara förlorade vi en timme på torsdagen, utan även en på fredagen! Varför organisera denna typ av kurs samtidigt som alla har prov? Dålig planering. Summa summarum: Om du studerar för nöjes skull eller registrerar dig för en kort kurs, välj INTE den här skolan.

29 oktober 2018
Kurs: La Dolce Vita 50+ Course - 2 veckor
Studentens ålder: 51 år

Kate
England

Betyg: 4.1

4.1 | 55 utvärderingar

Du får en mycket bra lärare i Alberto Carenini, man skulle kunna skriva en bok om pedagogik genom att studera hur han undervisar.

7 oktober 2010
Kurs: La Dolce Vita 50+ Course - 1 vecka
Studentens ålder: 68 år

Barbro
Sverige

Milano karta med skolor som erbjuder & kultur kurser

Laddar kartans innehåll
Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll