X
Alle Japanse scholen in Tokio
NieuwNieuw
12 weken
Lange cursus (12 + weken)
Accommodatie (optioneel)
Tokio - Lange cursus (12 + weken)
00:0000:00
 

2 Lange cursus (12 + weken) cursussen in in Tokio , aangeboden door 2 taalscholen - 12 weken cursus Japans.

Lange Japans cursussen beschikbaar in Tokio variëren van 6 tot 12 maanden. Studenten kiezen deze lange termijn pakketten om te slagen voor een specifiek examenniveau of diploma, om te leren op meerdere bestemmingen of om een volledig semester- of academiejaarprogramma te voltooien.

Filter
kaart
Geïnteresseerd in Lange cursus (12 + weken) cursussen in andere steden?
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Japans tegen de beste prijzen.

Welke school moet je kiezen?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Reviews van oud-studenten die een Lange cursus (12 + weken) cursus in Tokio gevolgd hebben

Rating: 3.3

3.3 | 7 beoordelingen

De faciliteiten waren best OK.
De school ziet er geweldig uit, maar er waren een hoop zaken rondom de school die mijn ervaringen rondom het leven in Japan naar beneden hebben gehaald. Als je op zoek bent naar een school waar je tezamen met leuke klasgenoten en fijne docenten Japans kan leren, dan is dit niet de school voor jou! Het engelssprekende personeelslid was zeer onaardig en gaf me niet het gevoel dat ze ook daadwerkelijk om de studenten geeft. De docenten tolereren geen telefoon in de klas en voor mij voelde het ofdat ik als een klein kind werd behandeld. De school heeft veel studenten uit Sri Lanka, Myanmar en Vietnam, zij komen hier op een studentenvisum om te werken, zodat ze geld naar huis kunnen sturen. Velen van hen geven niet veel om de lessen en zijn zeer luidruchtig in de klas. De school besteedt geen aandacht aan de spreekvaardigheid in het japans. Ik raad je aan om niet naar deze school te gaan. Voor mij zorgde het alleen maar voor veel stress.

13 december 2018
cursus: Long-Term Course - 48 weken
Leeftijd student: 22 jaar

Tabitha
United States

Tokio kaart met scholen die Lange cursus (12 + weken) cursussen aanbieden

Map inhoud wordt geladen

    Veelgestelde vragen over scholen in Tokio

  • 215722¥ voor 12 weken is de laagste prijs voor een Lange cursus (12 + weken) cursus in Tokio. De algemene kosten voor een Lange cursus (12 + weken) cursus in Tokio is 0¥ per week.
  • Genki Japanese and Culture School heeft de beste algemene beoordeling gekregen in Tokio, van alle taalscholen die Lange cursus (12 + weken) programma's aanbieden.
  • Genki Japanese and Culture School werd het hoogst beoordeeld voor de kwaliteit van het onderwijs onder e scholen met Lange cursus (12 + weken) cursussen.
  • Je kunt al cursussen vanaf slechts 1 week volgen. Kies voor een langere cursusduur als je een goede vooruitgang in de taal wenst te boeken. Volgens een onderzoek van StudyTravel Magazine is de gemiddelde cursusduur voor Japan 10 weken.
  • De studentenprijsindex in Tokio is 83.1 . Kijk voor meer informatie op kosten van levensonderhoud van de stad .
Algemene voorwaardenPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoud