X
Alla Japanska skolor i Tokyo
NyNy
12 veckor
Långtidskurs (6-12 mån)
Boende (valfri)
Tokyo - Långtidskurs (6-12 mån)
00:0000:00
 

2 Långtidskurs (6-12 mån) kurser i Tokyo som erbjuds av 2 språkskolor - 12 veckor Japanska kurs.

Långa Japanskakurser i Tokyo varierar i längd mellan 6 och 12 månader. Studenterna väljer dessa program för att klara en viss examenivå eller skaffa ett specifikt diplom, studera på flera destinationer eller för att slutföra en hel termin eller läsårsprogram.

filter
karta
Är du intresserad av Långtidskurs (6-12 mån)-kurser i andra städer?
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Japanskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Recensioner från tidigare studenter som deltog en Långtidskurs (6-12 mån) kurs i Tokyo

Betyg: 3.3

3.3 | 7 utvärderingar

Anläggningarna var okej
Den här skolan ser fantastisk ut, men det var många saker som förstörde min erfarenhet av att bo i Japan för första gången. Om du letar efter en skola som du kan lära dig mycket med goda kamrater, vänlig personal och praktisk japanska är detta inte platsen! Av den engelska personalen på kontoret var Ellena den mest oförskämda person jag träffat. Hon bryr sig inte om elevernas välbefinnande och bryr sig bara om skolans nummer och kommer med överdrivna lögner för att få dig att välja skolan. Jag var tvungen att missa några skoldagar på grund av personliga skäl som jag förklarade för henne, men inte nog med att hon inte hade någon sympati, hon fortsatte att trakassera mig, förolämpade min förmåga att prata mitt modersmål och berättade för mig att jag förstör min framtid. Lärarna behandlar dig som ett barn, tar din mobil varje lektion och frågar dig om frånvaro du redan har rapporterat. Det finns många studenter från länder som Sri Lanka, Myanmar, Vietnam ect som bara kom till Japan på studentvisum för att jobba och skicka pengar tillbaka till sitt hemland. Det betyder att de inte bryr sig alls om lektionerna och pratar och stör hela tiden. I 6 månader var mina lektioner så här. Lektionerna innehåller ingen talad japanska så även om eleverna går vidare till den sista nivån så kan många inte ens prata, eller så kan du inte förstå deras japanska. Jag vill verkligen varna för den här skolan, det måste vara falska recensioner om skolan och det finns betydligt bättre ställen att välja. Gör inte mitt misstag när du vill starta ett nytt liv i Japan.

13 december 2018
Kurs: Long-Term Course - 48 veckor
Studentens ålder: 22 år

Tabitha
United States

Tokyo karta med skolor som erbjuder Långtidskurs (6-12 mån) kurser

Laddar kartans innehåll

    FAQ om skolor i Tokyo

  • 215722¥ för 12 veckor är det lägsta priset för Långtidskurs (6-12 mån)kurs i Tokyo. Den genomsnittliga kostnaden för Långtidskurs (6-12 mån)kurs i Tokyo är 0¥ per vecka.
  • Genki Japanese and Culture School har fått det bästa övergripande betyget av alla språkskolor i Tokyo som erbjuder Långtidskurs (6-12 mån)program.
  • Genki Japanese and Culture School har den högst rankade undervisningskvaliteten bland de skolor som erbjuder Långtidskurs (6-12 mån)kurser.
  • Du kan ta kurser från bara en vecka. Ju längre du studerar, desto mer lär du dig. Enligt en undersökning av StudyTravel Magazine har den genomsnittliga kurslängden för Japan varit 10 veckor.
  • Studentprisindexet i Tokyo är 83.1. För mer information, se levnadskostnader i staden.

Långtidskurs (6-12 mån) kursdestinationer

Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll