X
NieuwNieuw
2 weken
Standaard cursus
Accommodatie (optioneel)
Wexford
00:0000:00
 

Beste talenscholen in Wexford (Taalreizen gerangschikt op basis van beoordelingen van studenten)

Je bent geïnteresseerd in het leren van Engels in Wexford? We hebben alle details over de beste Engelse taalscholen in Wexford onderzocht, zodat je gemakkelijk prijzen, beoordelingen, cursussen voor volwassenen en tieners en speciale aanbiedingen kunt vergelijken

Filter
kaart
Heb je niet gevonden wat je zoekt?
Geïnteresseerd in een specifieke soort cursus? Zie onze beoordelingen van Engels cursussen & kampen voor tieners en kinderen in Wexford of andere 12 verschillende Engels cursus typen in Wexford.
Geïnteresseerd in taalreizen naar andere steden? Kijk even naar Engels taalscholen in andere steden in Ierland zoals Athlone, Victoria, Bray, Cork, Dublin, Galway, Gormanston, Heathland, Kerry, Kilkenny, Limerick, Sligo, Waterford, Westport of bekijk onze lijst van alle scholen in Ierland​. Wellicht wil jij ook kijken naar mogelijkheden buiten Ierland voor tijdens het leren van Engels​.
Waarom Wexford? County Wexford staat bekend als de hoeksteen van het oude oosten van Ierland en biedt dramatische landschappen en adembenemende uitzichten, vergezeld van een ruige kustlijn met strand en een landelijk landschap bezaaid met charmante kleine dorpjes en rietgedekte huisjes. Het was hier waar de Vikingen hun eerste grote stad aan de Slaney-rivier stichtten. Het gebied is dus doordrenkt van erfgoed en rijk aan geschiedenis, wachtend om ontdekt te worden.
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Engels tegen de beste prijzen.

Welke school moet je kiezen?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Wat schooldirecteuren zeggen over Wexford

Wexford is een aantrekkelijke en levendige stad, niet te groot en niet te klein. Wexford staat bekend om zijn prachtige stranden en het beste weer in Ierland.

Kerngegevens van Wexford

Bevolking: 20,000

Regio: Leinster, Loch Garman

Wexford lifestyle kwaliteitsbeoordeling:

Rating: 5.0

5.0 (2 reviews van onze oud-studenten)

Visum: Onderdanen van Nederland hebben geen visum nodig om naar Ierland te reizen voor het bijwonen van een taalcursus. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.

Wexford reisinformatie
  • Kenmerken
Meer »

Kaart met de locatie van Engelse scholen in Wexford

Map inhoud wordt geladen
Blijf flexibel en boek nu zonder risico scholen gemarkeerd met Gratis annulering en Gratis wijzigingen . Je profiteert nu van
  • Kleinere klassen
  • Promoties
  • Beschikbaarheid van de beste accommodaties
  • Beste leraren
  • Genieten van bestemmingen zonder toeristische drukte
Algemene voorwaardenPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoud