+31 858880253
Favorieten hart icoon
Favorieten hart icoon
X
Alle Italiaanse scholen in Trapani (Sicilië)
00:0000:00
 

Scuola VirgilioTrapani (Sicilië), Italië

4.7

Rating: 4.7/5.0

7 studenten - Algemene beoordeling
Via Osorio, 24 - Trapani - 91100 Trapani (Sicilië) - zie op kaart
Vanaf 195€ per week
Wat we leuk vinden aan de school
 • School vlakbij het strand
 • Uitstekende rating van de kwaliteit van het onderwijs. (5.0/5.0)
 • Gratis hulp bij het vinden van appartementen voor studenten die voor langere tijd zullen studeren
Wat we niet leuk vinden aan de school
 • Jongere leerlingen moeten zich bedenken dat de gemiddelde leeftijd van de leerlingen op deze school aanzienlijk hoger is dan op de meeste scholen.

Locatie: Scuola Virgilio ligt in het mooie Siciliaanse stadje Trapani, Italië. De school is gehuisvest op slechts een minuut lopen van het strand, wordt omringd door talrijke restaurants, barokke kerken en heeft een uitstekende verbinding met het treinstation van Trapani. Plaatselijke attracties zoals de Fontein van Saturnus, het Museum van Hedendaagse Kunst en het Museum van Illusies Trapani liggen allemaal in de buurt van de school, zodat de leerlingen ruimschoots de gelegenheid hebben om blijvende herinneringen op te doen terwijl ze hun taaldoelen voltooien.

Cursuskeuze: De cursuskeuze omvat mogelijkheden voor groepslessen, maar ook voor op maat gemaakte een-op-een programma's. Het Standaard Algemene Programma is beschikbaar voor alle niveaus, terwijl een gespecialiseerde all-inclusive cursus van "Leren bij een Leraar thuis" populair is bij individuele leerlingen die een meeslepende ervaring zoeken. Eén-op-één cursussen zijn het hele jaar door gemakkelijk beschikbaar, waarbij privé-lessen ook samen met een groepsprogramma kunnen worden gevolgd. De school biedt ook cursussen aan om Engels en Spaans te leren.

Accommodatie: Scuola Virgilio helpt de studenten graag met hun accommodatie, en biedt de keuze uit Gastgezinnen bij plaatselijke families en Studentenresidentie, het hele jaar door.

Schoolfaciliteiten: Alle klaslokalen zijn goed uitgerust en ruim, met verwarming, airconditioning en veel natuurlijk licht om een optimale leeromgeving te creëren.

Methodologie: Het inheemse onderwijzend personeel van de school biedt dynamische lessen met een communicatieve en informele stijlbenadering, die persoonlijke aandacht voor elke leerling mogelijk maakt.

Cursussen Italiaans

Algemeen
Online
Privé

Onze prijs is inclusief

 • INCLUSIEF Georganiseerde activiteiten
 • INCLUSIEF Wireless LAN zone aanwezig bij de school
 • INCLUSIEF Gratis certificaat van cursusdeelname
 • INCLUSIEF Taaltest voor plaatsing voor aankomst
 • INCLUSIEF Gratis hulp bij het vinden van appartementen voor studenten die voor langere tijd zullen studeren

Video's en foto's

 • Scuola Virgilio - Algemene Video over school1/1
 • Samen in de stad
  Samen in de stad1/9
 • Scuola Virgilio studenten
  Scuola Virgilio studenten2/9
 • Scuola Virgilio les
  Scuola Virgilio les3/9
 • Uitzicht op de stad
  Uitzicht op de stad4/9
 • Studenten in Trapani (Sicilië)
  Studenten in Trapani (Sicilië)5/9
 • Studeren aan Scuola Virgilio
  Studeren aan Scuola Virgilio6/9
 • Trapani (Sicilië) zien
  Trapani (Sicilië) zien7/9
 • Stadstour
  Stadstour8/9
 • Accommodatie in Trapani
  Accommodatie in Trapani9/9
4.7

Rating: 4.7/5.0

Algemene school beoordeling van
Scuola Virgilio, Trapani (Sicilië)
School
Locatie van de school
4.8 

Rating: 4.8/5.0

Faciliteiten
3.5 

Rating: 3.5/5.0

Sociale activiteiten
3.5 

Rating: 3.5/5.0

Organisatie
4.5 

Rating: 4.5/5.0

Cursus
Kwaliteit van het onderwijs
5.0 

Rating: 5.0/5.0

Waar voor je geld
4.8 

Rating: 4.8/5.0

Accommodatie
Gastgezin
4.0 

Rating: 4.0/5.0

Algemene beoordeling van de school per leeftijdsgroep
Studenten < 18 jaar (0)
0.0 

Rating: 0.0/5.0

Studenten 18-30 jaar (0)
0.0 

Rating: 0.0/5.0

Studenten 31-49 jaar (2)
5.0 

Rating: 5.0/5.0

Studenten 50+ jaar (5)
4.6 

Rating: 4.6/5.0

Meningen van studenten over Scuola Virgilio, Trapani (Sicilië)

Alleen geverifieerde beoordelingen, ongecensureerd. Alle meningen van studenten die een cursus hebben geboekt bij LanguageCourse.net.
Vind ik leuk
De school is centraal gelegen tussen de oude stad en het nieuwe gedeelte van Trapani. Ook met de bus is het goed bereikbaar. De klaslokalen zijn voorzien van airconditioning en hebben een digitaal schoolbord. De medewerkers staan altijd klaar om vragen, ook vakantiegerelateerde vragen, te beantwoorden en waardevolle tips te geven. De lessen zijn gevarieerd gestructureerd en door de kleine groepsgrootte ben je goed geïntegreerd in het leerproces. Via het middagprogramma kom je snel in contact met de andere deelnemers.
Vind ik niet leuk
Aangezien dit mijn eerste taalreis was, kan ik niet echt vergelijken. Ik was twee weken alleen in Trapani en kan alleen maar zeggen: houd moed, het is leuk!
Algehele evaluatie
5.0

Rating: 5/5.0

Waar voor je geld
5.0

Rating: 5/5.0

Stad/plaats
4.0

Rating: 4/5.0

Faciliteiten (bibliotheek, klaslokalen)
5.0

Rating: 5/5.0

Kwaliteit van het lesgeven / taalprogressie
5.0

Rating: 5/5.0

Schoolorganisatie
5.0

Rating: 5/5.0

Sociale activiteiten
4.0

Rating: 4/5.0

Kwaliteit van het lesgeven / taalprogressie: De cursus was boven mijn taalniveau, maar ik werd goed betrokken en heb daardoor veel geleerd.
Cursus: Standard Course  - 2 weken
7. aug. 2023
Geverifieerde student die deze cursus heeft geboekt bij LanguageCourse.Net.
Vind ik leuk
Alle docenten waren erg goed en enthousiast over hun werk. Elke dag kregen we veel materiaal: teksten, grammaticapunten en oefeningen. We kregen veel huiswerk, wat ik leuk vond, omdat ik het gevoel heb dat ik leer door te doen. Omdat al het onderwijs in het Italiaans werd gegeven, heb ik echt veel geleerd en kreeg ik meer vertrouwen in het gebruik van het Italiaans. Het was een heel leuke ervaring en ik ben al bezig met het plannen van mijn volgende leervakantie.
Vind ik niet leuk
Door het komen en gaan van studenten is elke week een aparte entiteit. Voor een student die meerdere weken blijft, is dit een beetje verwarrend. Als we vrijdag huiswerk kregen, zou het goed zijn om het volgende maandag te laten nakijken (of corrigeren). Ik had ook graag een meer progressieve methode gehad, soms had ik het gevoel dat we heen en weer sprongen tussen grammaticakwesties. Ik begrijp dat dit een enorme uitdaging is voor de school en waarschijnlijk alleen een probleem voor ons die langer blijven.
Tips over wat nieuwe studenten echt niet mogen missen Stefano's rondleidingen en kookles.
Algehele evaluatie
5.0

Rating: 5/5.0

Waar voor je geld
5.0

Rating: 5/5.0

Stad/plaats
5.0

Rating: 5/5.0

Faciliteiten (bibliotheek, klaslokalen)
3.0

Rating: 3/5.0

Kwaliteit van het lesgeven / taalprogressie
5.0

Rating: 5/5.0

Schoolorganisatie
5.0

Rating: 5/5.0

Sociale activiteiten
3.0

Rating: 3/5.0

Kwaliteit van het lesgeven / taalprogressie: Geschikt voor iedereen, waardoor er veel vrije tijd overblijft om de stad en de omgeving te verkennen.
Cursus: Standard Course  - 3 weken
15. okt. 2023
Geverifieerde student die deze cursus heeft geboekt bij LanguageCourse.Net.
Vind ik leuk
Zeer enthousiaste docenten, vooral Daniela in week 2-3. De lessen waren een uitstekende mix van vrij spreken, duidelijke grammaticale uitleg, het lezen van teksten en oefeningen en individuele correctie. Dit alles met veel humor en leuke en interessante onderwerpen. Ik heb veel geleerd over tradities, maar ook over het dagelijks leven.
Vind ik niet leuk
De lessen in de 1e week waren gericht op de (enige) klasgenoot, en 2 niveaus boven mijn niveau. We hebben in 3 dagen 4 voor mij nieuwe tijden gedaan, waarvan ik er 's middags 2 als notitie voor zelfstudie kreeg. Als alternatief werd een beginnerscursus aangeboden. Vanaf half oktober/begin november zijn er bijna geen andere studenten, zijn er vrijwel geen vrijetijdsactiviteiten (een rondleiding door de stad op de derde laatste avond) en lijkt de vermindering van lessen met slechts 1 of 2 studenten bovengemiddeld tot mij. Deze periode is niet geschikt voor mensen die alleen reizen, tenzij je graag alleen bent.
Tips over wat nieuwe studenten echt niet mogen missen Trapani is altijd een bezoek waard. Mijn opmerkingen zijn puur subjectief, alleen reizend in het laagseizoen. Hier zou ik een andere periode aanraden, of je komt als stel of met vrienden.
Algehele evaluatie
3.0

Rating: 3/5.0

Waar voor je geld
4.0

Rating: 4/5.0

Stad/plaats
3.0

Rating: 3/5.0

Faciliteiten (bibliotheek, klaslokalen)
2.0

Rating: 2/5.0

Kwaliteit van het lesgeven / taalprogressie
5.0

Rating: 5/5.0

Schoolorganisatie
3.0

Rating: 3/5.0

Sociale activiteiten
1.0

Rating: 1/5.0

Kwaliteit van het lesgeven / taalprogressie: De lessen zijn over het algemeen erg goed, ze brengen veel op, zijn leuk en zijn een goede mix van systematisch en vrij spreken, maar de plaatsing in de lessen past niet altijd. Informeer je, zeker in het laagseizoen, ruim van tevoren over de voorwaarden en de klaskortingen voor een klein aantal studenten, b.v. 40% voor individuele lessen en 50% voor 2-3 personen per klas, plus beperking tot maandag-donderdag, d.w.z. geen lessen op vrijdag. Ook op Languagecourse.net is dit niet transparant, deze informatie krijg je alleen in de kleine lettertjes bij de inschrijvingsbevestiging. Toen ik er tijdens mijn verblijf naar vroeg, moest Languagecourse.net eerst de algemene voorwaarden opvragen bij de school.
Overige commentaren De school is verhuisd, de informatie op Languagecourse.net klopt niet. De school ligt NIET direct aan het strand, maar op 850 meter afstand. Van de algemene schoolfaciliteiten heb ik alleen de wifi ervaren. Het bijna volledige gebrek aan vrijetijdsactiviteiten tijdens mijn verblijf viel echter tegen. Toen ik voor het eerst contact opnam met de school, zeiden ze dat er elke week een rondleiding door de stad en een aperitief bijeenkomst zou zijn. Het aperitief werd volledig afgelast, de rondleiding werd meerdere keren uitgesteld en uiteindelijk op de derde laatste avond gedaan.
Cursus: Standard Course  - 3 weken
8. nov. 2022
Geverifieerde student die deze cursus heeft geboekt bij LanguageCourse.Net.
Vind ik leuk
Ik vind het geweldig hoe aardig en behulpzaam iedereen is. Ik houd van de kwaliteit van het onderwijs.
Vind ik niet leuk
Ik werd in een gastgezin ondergebracht bij iemand die een beetje angstig leek. Zelfs voordat ik er kwam wonen, vroegen ze me om te verhuizen. Het zou leuk zijn om meer mogelijkheden voor gastgezinnen te hebben. En bij de Bed and Breakfast waar ik logeer is het nog steeds prima bevallen.
Tips over wat nieuwe studenten echt niet mogen missen Mis Erice niet.
Algehele evaluatie
5.0

Rating: 5/5.0

Waar voor je geld
5.0

Rating: 5/5.0

Stad/plaats
5.0

Rating: 5/5.0

Faciliteiten (bibliotheek, klaslokalen)
4.0

Rating: 4/5.0

Kwaliteit van het lesgeven / taalprogressie
5.0

Rating: 5/5.0

Schoolorganisatie
5.0

Rating: 5/5.0

Sociale activiteiten
5.0

Rating: 5/5.0

Kwaliteit van het lesgeven / taalprogressie: Erg goed.
Overige commentaren Ik vind het geweldig en kan nauwelijks wachten om terug te komen.
Cursus: Standard Course  - 1 week
2. okt. 2023
Geverifieerde student die deze cursus heeft geboekt bij LanguageCourse.Net.
Vind ik leuk
Lerarenstaf, receptie en beschikbaarheid van de directeur van de school.
Algehele evaluatie
5.0

Rating: 5/5.0

Waar voor je geld
Stad/plaats
5.0

Rating: 5/5.0

Cursus: 2 weeks Standard Group Class + 1 week CELI Exam Preparation (10 Private Classes) - 3 weken
21. nov. 2019
Geverifieerde student die deze cursus heeft geboekt bij LanguageCourse.Net.
Vind ik leuk
Ik heb in een kleine groep van de lessen kunnen genieten.
Algehele evaluatie
5.0

Rating: 5/5.0

Waar voor je geld
5.0

Rating: 5/5.0

Stad/plaats
5.0

Rating: 5/5.0

Faciliteiten (bibliotheek, klaslokalen)
4.0

Rating: 4/5.0

Kwaliteit van het lesgeven / taalprogressie
5.0

Rating: 5/5.0

Schoolorganisatie
5.0

Rating: 5/5.0

Sociale activiteiten
4.0

Rating: 4/5.0

Cursus: 50+ Course - 2 weken
22. mei. 2024
Geverifieerde student die deze cursus heeft geboekt bij LanguageCourse.Net.

Beoordelingen van Scuola Virgilio vergeleken met beoordelingen van alle scholen in Italië

 Scuola Virgilio Trapani (Sicilië)Gemiddelde van alle andere scholen in Italië
Algemene schoolbeoordeling4.7

Rating: 4.7/5.0

4.5

Rating: 4.5/5.0

Locatie van de school4.8

Rating: 4.8/5.0

4.8

Rating: 4.8/5.0

Faciliteiten3.5

Rating: 3.5/5.0

3.9

Rating: 3.9/5.0

Sociale Activiteiten 3.5

Rating: 3.5/5.0

4.0

Rating: 4.0/5.0

Organisatie4.5

Rating: 4.5/5.0

4.5

Rating: 4.5/5.0

Kwaliteit van het onderwijs5.0

Rating: 5.0/5.0

4.5

Rating: 4.5/5.0

Waar voor je geld4.8

Rating: 4.8/5.0

4.4

Rating: 4.4/5.0

Gastgezin4.0

Rating: 4.0/5.0

4.2

Rating: 4.2/5.0

Gedeeld appartement4.0

Rating: 4.0/5.0

4.2

Rating: 4.2/5.0

Scuola Virgilio

“Mijn kinderdroom om de wereld naar Trapani te brengen: 15 jaar in de maak, meer dan 2000 studenten uit 50+ landen en meer. Leer talen, hou van het leven!”
– 
Stefano Grillo
directeur van Scuola Virgilio
Erkenningen en lidmaatschappen van organisaties
Italian in ItalyLICET preferentiële voorwaarden bij weigering van Visa
Kwalificaties docenten Italiaans
100% heeft een universitaire opleiding afgerond
80% in het bezit van een erkende onderwijskwalificatie
Talen die docenten spreken (dit kan niet gegarandeerd worden door de school)
Eerste lesdag
Studenten moeten aankomen om 9:15
Geslacht studenten
30% man / 70% vrouw
Aanbieding voor terugkerende studenten
Je krijgt restitutie/vrijstelling van de administratiekosten van de school als je al eerder een cursus hebt gevolgd op Scuola Virgilio en je hier boekt.
Geaccepteerde betaalmethoden voor betalingen rechtstreeks aan de school
Visa - LogoMastercard - LogoAmerican Express - LogoPayPal - LogoMaestro - LogoWestern Union - LogoCash payment - LogoBankoverschrijving - Logo
Jaar van oprichting van de school
2006
Juridische naam / moedermaatschappij
Scuola Virgilio Società Cooperativa | Belasting ID: IT02428030817

Algemene schoolvoorzieningen

 • Magnetron die studenten kunnen gebruiken

 • Bibliotheek

 • Film verhuur

 • Balkon / terras

 • Studenten helpdesk

 • Kopieermachine

 • Printer waar studenten gebruik van kunnen maken

 • Gratis mineraalwater

 • Gratis wifi

 • Niet-roken (alle binnenruimtes, maar niet alle buitenruimtes van de school)

 • Toeristische informatie

 • Hulp bij de aankoop van toegangskaarten

 • Hulp bij reserveringen voor restaurants, bars, clubs

 • Hulp bij het organiseren van vervoer

 • Apparatuur voor in het klaslokaal.

  • Elektronische schoolbord in sommige klaslokalen

  • Airconditioning in alle klaslokalen

  • Verwarming in alle klaslokalen

  • Veel natuurlijk licht in alle klaslokalen

  Aantal klaslokalen: 5
  Aantal publieke werkstations: 5
  Gratis parkeren (<500m)

Leeftijd/nationaliteit student

Gemiddeld aantal studenten
in de zomer: 10
de rest van het jaar: 3
Minimum leeftijd voor studenten
16 jaar
Gemiddeld aantal niveaus
Cursus voor volwassenen in de zomer: 4
Cursus voor volwassenen de rest van het jaar: 2
Juniorcursus in de zomer: 1
Juniorcursus de rest van het jaar: 1
Gemiddelde leeftijd van de studenten
in de zomer: 40 jaar
de rest van het jaar: 50 jaar

Nationaliteiten van studenten

Leeftijd van de studenten

Informatie voor alle cursussen aangeboden door Scuola Virgilio.

Lesduur
60 minuten
Inschrijfgeld van de school
90.00 €
Lesmateriaal
Over het algemeen moet de student nog voor lesmateriaal betalen. De kosten hiervoor bedragen ongeveer € 20 per taalniveau.
Opmerkingen over de cursus

Privé luchthaventransfers:

 • vanaf vliegveld Trapani: EUR 30 enkele reis
 • vanaf vliegveld Palermo: EUR 100 enkele reis

  De registratiekosten zijn inclusief
 • administratiekosten
 • plaatsingstest
 • aanwezigheidscertificaat
 • welkomstpakket met toeristische informatie
 • studentenkaart met kortingen en voordelen in een reeks aangesloten winkels
 • toegang tot de mediatheek
 • lidmaatschap bij online conversatie-uitwisselingsgroep
Privélessen
Privélessen kunnen geboekt worden voor 45 €. De combinatie van groepslessen en privélessen wordt sterk aangeraden. In de privélessen word je gestimuleerd om actief de taal te spreken en kun je individuele problemen en zwakke punten te bespreken.
Dagen zonder les
In 2024 (inclusief officiële nationale en regionale feestdagen):
01 jan 2024 - 29 feb 2024, 01 apr 2024, 25 apr 2024, 01 mei 2024, 02 jun 2024, 15 aug 2024, 01 dec 2024 - 31 dec 2024.
Taaltest
Een test om jouw exacte taalniveau te beoordelen vindt plaats voor het begin van de cursus via een online formulier.
Benodigde lessen per Italiaans taalniveau
Niveau (CEFR) LESSEN nodig per niveau WEKEN nodig
(20 lessen per week)
A1 Beginner A1 naar A2 80 4
A2 Elementair A2 tot B1 160 8
B1 Gemiddeld B1 tot B2 180 9
B2 Hoger intermediair B2 tot C1 200 10
C1 Gevorderd C1 tot C2 220 11
C2 Profiency
Bovenstaande gegevens geven enige houvast. Raadpleeg voor meer details onze pagina hoe lang duurt het om een taal te leren of een bepaald niveau te bereiken?

Visum documenten

Inwoners van Verenigde Staten hebben geen visum nodig om korte cursussen tot 90 dagen te kunnen volgen.
Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.
Inwoners van landen die een visum nodig hebben, ontvangen van de school documenten met betrekking tot de reserveringsbevestiging die nodig is voor de visumaanvraag.
Volledige betaling van alle kosten vereist voordat de school de documenten voor de visumaanvraag verstuurt.
Ja
Kosten voor expresverzending (via koerier)
50 €
Preferentiële annuleringsvoorwaarden in geval van weigering van een visum
De school stemt ermee in dat studenten die via deze site online boeken, preferentiële annuleringsvoorwaarden krijgen in geval van weigering van een visum en in dit geval nooit meer dan EUR 180 zullen betalen.

Vrijetijdsactiviteiten

mogelijke activiteitafstand naar school
Basketbal1 km
Dansen4 km
Duiken15 km
Koken -
Mountain Biken4 km
Muziek-
Paard Rijden10 km
Tennis1 km
Voetbal-
Volleyball-
Windsurfen15 km
Yoga5 km
Zeilen1 km
Zwemmen-

Voorbeelden van door de school georganiseerde vrijetijdsactiviteiten

Gratis activiteiten voor volwassenen

Rondleiding door de stad
Proeverijen op school
"Meet & greet" aperitivo sessies
Ontmoetingen met lokale producenten

Betaalde activiteiten voor volwassenen

Kooklessen, workshops en proeverijen

Excursies door heel West-Sicilië

Accommodatie

Kaart  

Map inhoud wordt geladen

Vragen en antwoorden over Scuola Virgilio

 • Ja, de school biedt het hele jaar door groepslessen aan. Sicilië is een seizoensgebonden bestemming, dus het aantal studenten is in de wintermaanden een stuk kleiner dan in de zomer.
  Ángel Marcos Portoles, LanguageCourse.Net - 24 nov. 2022
 • We hebben feedback ontvangen waarin de docenten worden beschreven als zeer enthousiaste leraren, met veel humor. De lessen zijn een uitstekende mix van vrij spreken, duidelijke uitleg van grammatica, voorlezen van teksten, oefeningen en individuele taalcorrectie.
  Ángel Marcos Portoles, LanguageCourse.Net - 24 nov. 2022
 • De school is in september 2022 van de Via Bernardo Bonaiuto naar de Via Osorio verhuisd, dit is dichter bij het treinstation.
  Ángel Marcos Portoles, LanguageCourse.Net - 24 nov. 2022
 • Ja, zowel de school als het studentenhuis liggen in de oude stad en dicht bij het strand.
  Gosia Mazur, LanguageCourse.Net - 02 jan. 2023

Veelgestelde vragen over Scuola Virgilio, Trapani (Sicilië)

 • Zoals de meeste scholen biedt Scuola Virgilio een vervanging in de vorm van privélessen. Dit is ongeveer 2 privélessen voor elke 5 geboekte groepslessen.
  Ángel Marcos Portoles, Service Delivery Manager van LanguageCourse.Net - 24 nov. 2022
 • De accommodatie Homestay is het meest populair onder al onze klanten van Scuola Virgilio.
 • Het maximaal aantal studenten bij Scuola Virgilio is afhankelijk van de gekozen cursus en varieert van 1 studenten (Standard Course at Teacher's Home) tot 8 studenten (Standard Course).
 • 100% leraren van Scuola Virgilio hebben een universitaire opleiding gevolgd. 80% heeft een erkend certificaat voor taalonderwijs.
 • Het hoogste nationaliteitspercentage op Scuola Virgilio komt uit Duitsland met 20% vertegenwoordiging, gevolgd door studenten uit Verenigde Staten (15%) en Frankrijk (8%).
 • Scuola Virgilio biedt cursussen aan van 16 jaar tot 99. De gemiddelde leeftijd gedurende de zomermaanden is 40 en 50 tijdens de rest van het jaar.

PDF-brochure/prijslijst van Scuola Virgilio

 Prijzen (PDF)
Prijzen (PDF)
Calculator | Reservering
jaar
Begindatum
Beschikbaar
Aankomstdatum
Vetrekdatum
+
incl.
Geen verrassingen! Lesmateriaal niet inbegrepen
GRATIS annuleren
GRATIS wijzigingen
Delen:
"Uitstekend" 4.8/5
1.194 beoordelingen
* van LanguageCourse.net op Trustpilot
Data transparantie: Hoe de schoolgegevens worden verzameld en de maatregelen die zijn genomen om de nauwkeurigheid van de gegevens te waarborgen
Reizen met vrienden - groepskorting
Facebook Share Box stadsbeeld
Scuola Virgilio Trapani (Sicilië) | Beoordelingen
https://www.languagecourse.net/talen-cursussen/school-scuola-virgilio-trapani-sicilie.php3
Ken je iemand met wie je graag het leven in Trapani (Sicilië) zou willen verkennen? Tag diegene in jouw Facebook bericht, of stuur ze een link naar deze pagina in een bericht of e-mail.

Weet je niet zeker welke cursus van Scuola Virgilio het beste voor je is?

Krijg gratis advies van onze taalreisexperts, zij helpen je graag de beste cursus voor jouw wensen te vinden.

Trapani (Sicilië)
Aantrekkelijkheid van Trapani (Sicilië) zoals beoordeeld door onze studenten:
4.5 

Rating: 4.5/5.0

Meer informatie over Trapani (Sicilië), inclusief klimaatgegevens en evenementen, kun je vinden op onze Trapani (Sicilië) pagina, met een lijst van alle 0 scholen Italiaans in Trapani (Sicilië).
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Italiaans tegen de beste prijzen.
Geloof ons niet alleen
op onze woorden...
Interessante statistieken
 • 1.000.000 US$: in cursuskosten bespaard.
 • Pioniers: Wij waren een van de eerste websites die ongecensureerde beoordelingen van taalscholen publiceerden. Opgericht in 1999.
 • Leiders: Wij zijn een van de meest bezochte onafhankelijke websites gewijd aan taalcursussen.
 • >20.000 Facebookfans.
Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactImprintBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheidAffiliate programmaSchool toevoegen
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.