+46 844 683 676
Favorit hjärtikon
Favorit hjärtikon
X

Japanska Språkskolor i Nagano - Språkresor Rankning 2024

Japanska språkkurs i Nagano från 
Beräkna prisjämförelse
Nagano
00:0000:00
 

Ranking av språkresor till Nagano

baserat på betyg av språkskolor

Karta där du kan se var de Japanska skolorna i Nagano ligger.

Laddar kartans innehåll

Nagano betyg och åsikter

Vad våra studenter sagt om Nagano

4.0

Betyg: 4/5

Ueda City, Nagano Prefecture. En stad med 150 000 invånare med en ganska stor yta. På grund av detta ligger vissa intressanta platser långt ifrån varandra. Och kollektivtrafiken är inte alls intuitiv och går inte överallt. Taxi är dyrt. Utan åtminstone en cykel kan det vara svårt. Om du inte har så mycket tur med ditt grannskap kan en enkel matinköpsresa ta mer än en timme, även för något litet. Det finns inte mycket i vägen för underhållning. Två biografer, några museer, varma källor och en mängd barer. Det finns inte mycket att gå runt. Ett par parker, var och en ganska liten. Om du är okej med alkohol, kommer du att finna det mycket lättare att bli vän med lokalbefolkningen, eftersom nästan alla dricker. Men inte i den meningen att det bara finns alkoholister, de dricker kulturellt på helgerna. Det är väldigt lätt att träffa lokalbefolkningen i barer. Det finns många platser där lokala ungdomar kopplar av, och ett par ställen där du kan lyssna på livemusik. Det tar cirka 25 minuter med tåg till Nagano, men se till att inte missa det sista tåget tillbaka. Ueda själv är omgiven av berg på alla sidor. Det finns bara en liten flod. Bergen är inte höga, så du kan inte gå runt dem. Men staden ligger i en av de mest jordbävningssäkra zonerna. Få jordbävningar och i allmänhet, mildare väder. Men det är kallt på vintern. På grund av luftfuktigheten är det väldigt kallt. -15 känns som -25. Det finns ingen uppvärmning. I min lägenhet brukade det vara ca +10 under de kallaste dagarna. Det är för dåligt! Ganska mycket varor måste beställas på amazon, eftersom det inte finns många butiker för kläder eller bohag och de kan ligga i olika ändar av staden. Människorna i staden är mycket vänliga. På sex månader där har jag aldrig en enda gång observerat någon negativitet i min närhet. Mina kompisar är också utlänningar. Inte en enda gång såg jag någon av lokalbefolkningen försöka avfärda mig. Både i stadshuset och på sjukhuset lyssnar man alltid på alla, försöker förstå och hjälpa till. Jag rekommenderar att välja Ueda för de som inte tål storstädernas liv och rörelse. Ett annat plus med denna stad är att från den är ungefär lika långt till större städer: Tokyo, Nagoya, Kyoto, Osaka. Från 2 till 4 timmar med Shinkansen kan du åka i vilken riktning som helst.

Igor
Ryssland

Rektorns kommentar om Nagano

Takatoshi Asano

Nagano är inte bara känt för sin vackra natur utan också för sina historiska landmärken, Onsen (varma källor) och vintersport. Det är ett bra ställe för en lång vistelse!

Takatoshi AsanoRektor på ISI Language School

De senaste studentrecensionerna av våra språkskolor i Nagano

ISI Language School

Välkomnande och vänlig personal. De lyssnar alltid och försöker hjälpa till i alla frågor (det finns ett ganska stort MEN, om det längre fram). De hjälper till att hitta ett deltidsarbete, löser administrativa frågor, hjälper till med boende, flytt, hushållsfrågor. Sunohara-sensei är en världsman! Mycket olika elever, både i ålder och nationalitet. Efter att ha rest till ett land har jag interagerat med människor från alla kontinenter. Vandrarhemmet är lite dyrt, men om du inte har något emot det ständiga sällskapet eller att hänga i köket rekommenderar jag det som en plats att bo på, åtminstone för första gången. Det är rent, mysigt, de gemensamma utrymmena städas ständigt och det är inte långt från stadens centrum. En klass undervisas av flera lärare samtidigt, vilket är ett stort plus för mig. Eftersom alla har sitt eget förhållningssätt och intressen, så kan man prata om olika ämnen och lära sig mycket om kultur och liv inom skolklasserna. Det finns en möjlighet att flytta till en annan klass beroende på din nivå av japanska, antingen till en högre nivå eller till en lägre nivå, när som helst, så länge det finns plats i klassen du vill flytta till. Skolan i sig är också bra eftersom den har flera filialer runt om i landet och du kan alltid försöka byta till en annan stad om den du är i inte passar dig.
Skolan är bra. Läroplanen är inte så bra. Och eftersom det är Japan, var beredd på byråkrati.

12 juli 2023
Kurs: Japanese Language Course Long-Term - 40 veckor
Studentens ålder: 34 år

4.0

Betyg: 4

| 1 utvärdering

Information om Nagano

Varför studera i Nagano? Nagano är det bästa med den japanska landsbygden personifierat, och kommer att vara en av höjdpunkterna på din resa i Japan. Det är lätt att ta sig hit från större städer såsom Tokyo, Osaka och Kyoto tack vare de bekväma tågen som går dagligen. Nagano City är en tempelstad omgiven av majestätiska 3000 meter höga bergstoppar och har lockat pilgrimer i tusentals år, när staden var en tempelstad på den magnifika Zenkō-jiZenkoji. Staden är även rik på av natur, historia och kultur, med många naturliga varma källor. Kom och njut av utsikten över de snöklädda bergen och de fantastiska körsbärsblommorna på våren. Det friska, rena vattnet och luften kan du njuta av året runt. Nagano är känt för sin fantastiska mat och man bör inte åka härifrån utan att prova de berömda sobanudlarna, äpplena och saken.
Område: Ōsaka, Kawachi-nagano Shi
Namn på stad på Japanska: 長野市
Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för att studera en kort tid på upp till 90 dagar. Kontrollera visumkrav för medborgare från andra länder.
Uppgifter om viseringskrav senast uppdaterade den 01 dec.. 2022 (Källa)
För den senaste informationen om visum kontakta Japan:s ambassad eller konsulat i ditt land. Förteckning över ambassader och konsulat i Japan på den officiella webbplatsen - Ministry of Foreign Affairs of Japan.
Levnadskostnad:
  • Big Mac-pris (Japan genomsnitt): 424.48 ¥
    (49 % billigare än i Sverige)
Nagano reseinformation
  • Nyckelinformation
Mer

Ddestinationer som ofta kombineras med kurser i Nagano

Fukuoka (Stadens miniatyrbild)Fukuoka
4 skolor
Kobe (Stadens miniatyrbild)Kobe
5 skolor
Kyoto (Stadens miniatyrbild)Kyoto
3 skolor
Tokyo (Stadens miniatyrbild)Tokyo
19 skolor
Hittade du inte vad du letade efter?
Intresserad av en viss typ av kurs? Se 2 andra typer av Japanskakurser i Nagano.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Japanska språkskolor i andra städer i Japan, till exempel Fukuoka, Gyoda, Kobe, Kyoto ...
, Nagoya, Nishinomiya, Ogori, Ōsaka, Sapporo, Shinjuku, Tokyo, Utsunomiya, Yokohama, eller se vår lista över alla skolor i Japan. Här kan du även utforska andra alternativ för Japanskastudier utanför Japan.
Visa mer

Frågor om Japanskaskolor i Nagano?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Lyssna inte bara på oss.
Kul statistik
  • 10.368.611 SEK i sparade kursavgifter.
  • Pionjärer: Vi var bland de första webbplatserna som publicerade ocensurerade recensioner av språkskolor. Grundades 1999.
  • Ledare: Vi är en av de mest besökta oberoende webbplatserna för språkkurser.
  • >20.000 Facebook fans.
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess och cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende och säkerhetLägg till din skola
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.