X
NyNy
Nagano
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i Nagano (Språkresor baserad på studentrecensioner)

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Intresserad av en viss typ av kurs? Se 3 andra typer av Japanskakurser i Nagano.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Japanska språkskolor i andra städer i Japan, till exempel Fukuoka, Gyoda, Kobe, Kyoto ...
, Ogori, Sapporo, Tokyo, Utsunomiya, Yokohama, eller se vår lista över alla skolor i Japan. Här kan du även utforska andra alternativ för Japanskastudier utanför Japan.
Visa mer
Varför studera i Nagano? Nagano är det bästa med den japanska landsbygden ...
personifierat, och kommer att vara en av höjdpunkterna på din resa i Japan. Det är lätt att ta sig hit från större städer såsom Tokyo, Osaka och Kyoto tack vare de bekväma tågen som går dagligen. Nagano City är en tempelstad omgiven av majestätiska 3000 meter höga bergstoppar och har lockat pilgrimer i tusentals år, när staden var en tempelstad på den magnifika Zenkō-jiZenkoji. Staden är även rik på av natur, historia och kultur, med många naturliga varma källor. Kom och njut av utsikten över de snöklädda bergen och de fantastiska körsbärsblommorna på våren. Det friska, rena vattnet och luften kan du njuta av året runt. Nagano är känt för sin fantastiska mat och man bör inte åka härifrån utan att prova de berömda sobanudlarna, äpplena och saken.
Visa mer
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Japanskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Rektorns kommentar om Nagano

Takatoshi Asano

Nagano är inte bara känt för sin vackra natur utan också för sina historiska landmärken, Onsen (varma källor) och vintersport. Det är ett bra ställe för en lång vistelse!

Intressant information om Nagano

Fakta om Nagano

Område: Ōsaka,
Namn på stad på Japanska: 長野市
Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för att studera en kort tid på upp till 90 dagar. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder.
Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (Japan genomsnitt):484.33 ¥ (33 % billigare än i Sverige)
  Nagano reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer

  Karta där du kan se var de Japanska skolorna i Nagano ligger.

  Laddar kartans innehåll

  Ddestinationer som ofta kombineras med kurser i Nagano

  Fukuoka (Stadens miniatyrbild)Fukuoka
  5 skolor
  Tokyo (Stadens miniatyrbild)Tokyo
  17 skolor

  Har du fortfarande frågor om Japanskaskolor i Nagano?

  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Japanska språkstudier utomlands på de bästa Japanska skolor i Japan. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Japanska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
  Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet