X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
St George's
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i i St George's (Språkresor Språkreseranking baserad på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Engelska i St George's? Vi har undersökt de bästa Engelska språkskolorna i St George's så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden.

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Intresserad av en viss typ av kurs? Se 0 andra typer av Engelskakurser i St George's.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Engelska språkskolor i andra städer i Grenada, till exempel , eller se vår lista över alla skolor i Grenada. Här kan du även utforska andra alternativ för Engelskastudier utanför Grenada.
Varför studera i St George's? St George's är känd som The Spice Island och är en av de mest pittoreska städerna i Karibien. Den förtrollande ön lockar med silkeslena vita sandstränder, koraller och oförstörda landskap som ännu inte upptäckts av folkmassorna. Du förstår snabbt varför det kallas Spice Island - du kan verkligen känna doften av muskotnöt i luften, såväl som aromerna från de många frukterna som växer i på de frodiga gröna kullarna runtom stranden. Den vänliga lokalbefolkningen lever ett enkelt liv. Grenada National Museum är värt ett besök för sina utställningar om regionens historia, inklusive plantagen och valfångstindustrin.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Fakta om St George's

Befolkning: 8,000

Område: Saint George,

Namn på stad på Engelska: St. George's

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för att studera en kort tid på upp till 90 dagar. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

St George's reseinformation
  • Nyckelinformation
Mer »

Karta där du kan se var de Engelska skolorna i St George's ligger.

Laddar kartans innehåll
LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i Grenada. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll