X
NyNy

Engelska Språkskolor i St George's - Språkresor - Rankning 2023

St George's
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i St George's (Språkresor baserad på studentrecensioner)

filter
karta
Hur vi skapar poäng om vad vi tycker om eller inte tycker om en skola.

Karta där du kan se var de Engelska skolorna i St George's ligger.

Laddar kartans innehåll
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Intressant information om St George's

Varför studera i St George's? St George's är känd som The Spice Island och är ...
en av de mest pittoreska städerna i Karibien. Den förtrollande ön lockar med silkeslena vita sandstränder, koraller och oförstörda landskap som ännu inte upptäckts av folkmassorna. Du förstår snabbt varför det kallas Spice Island - du kan verkligen känna doften av muskotnöt i luften, såväl som aromerna från de många frukterna som växer i på de frodiga gröna kullarna runtom stranden. Den vänliga lokalbefolkningen lever ett enkelt liv. Grenada National Museum är värt ett besök för sina utställningar om regionens historia, inklusive plantagen och valfångstindustrin.
Visa mer

Fakta om St George's

Befolkning:   8,000
Område: Saint George,
Namn på stad på Engelska: St. George's
Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för att studera en kort tid på upp till 90 dagar. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder.
Uppgifter om viseringskrav uppdaterades senast på 01-12-2022 (Källa)
För den senaste informationen om visum kontakta Grenada:s ambassad eller konsulat i ditt land. Förteckning över ambassader och konsulat i Grenada på den officiella webbplatsen - .
St George's reseinformation
  • Nyckelinformation
Mer
Hittade du inte vad du letade efter?
Intresserad av en viss typ av kurs? Se 0 andra typer av Engelskakurser i St George's.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Engelska språkskolor i andra städer i Grenada, till exempel , eller se vår lista över alla skolor i Grenada. Här kan du även utforska andra alternativ för Engelskastudier utanför Grenada.

Frågor om Engelskaskolor i St George's?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i Grenada. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet