X
NieuwNieuw

2 Taalscholen Engels in Hereford - Taalreizen - Rangschikking 2023

Hereford
Bereken prijsvergelijking
Hereford
00:0000:00
 
Filter

Hereford ranglijst van talenscholen (Taalreizen gebaseerd op de beoordeling van studenten)

Hoe we de punten creëren over wat we goed of slecht vinden aan een school
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Engels tegen de beste prijzen.

Informatie over Hereford

Waarom Hereford? Hereford is een kathedraalstad, een burgerlijke parochie en een ...
provinciestad van Herefordshire in Engeland. Het ligt aan de rivier de Wye, 16 mijl ten oosten van de grens met Wales. Wanneer je van wandelen houdt, zul je van het adembenemende landschap van Herefordshires gaan houden. Wanneer je van lekker eten houdt, zul je zeer zeker genieten van de kwaliteit van de producten die hier worden geserveerd. Adrenalinezoekers zijn enthousiast over de rotswanden en stroomversnellingen die hier te vinden zijn. En wanneer niets van het bovenstaande je verleidt, zijn er festivals, vieringen, kunst, geschiedenis, poëzie, literatuur en talloze evenementen om elke andere vorm van passie te prikkelen. Denk hierbij aan kunst, geschiedenis, poëzie en literatuur.
Toon meer

Kerngegevens van Hereford

Visum: Inwoners van Nederland hebben geen visum nodig om korte cursussen tot 180 dagen te kunnen volgen. Documentatie over het doel van het bezoek moet aan de grens worden getoond om het land binnen te kunnen komen. Voor cursussen: brief met inschrijvingen van school, accommodatie en bewijs van betalingen aan de relevante instellingen. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.
Gegevens over visumvereisten voor het laatst bijgewerkt op 01-12-2022 (Bron)
Raadpleeg voor de meest actuele informatie over visums de ambassade of het consulaat van Engeland in jouw land. Lijst van ambassades en consulaten van Engeland op de officiële website: Government Digital Service.
Kosten van levensonderhoud:
  • Prijs Big Mac (Engeland gemiddelde): 0.00
    (7% goedkoper dan in Nederland)
Hereford reisinformatie
  • Kenmerken
Meer

Vragen over scholen Engels in Hereford?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheid