X

Mexiko

Vízové informace
Požadavky na cestovní doklady


Všichni státní příslušníci musejí mít platný cestovní pas.

: Kanada, Spojené státy.


Vízové požadavky
1
Kdo nepotřebuje vízum?
Státní příslušníci následujících zemí nepotřebují vízum, pokud vstupují jako turisté:


.


2
Požadované doklady pro žádost o vízum
Turistické vízum:
  • Přihláška
  • 1 Fotka pasového formátu
  • Platný pas s 1 prázdnou stranou
  • Zpáteční letenka
  • Důkaz o dostatečných finančních prostředcích pro pobyt
  • Platba za vízový poplatek
3
  • Turistické vízum: 30 € 180 dnů.
4
Náklady na vízum
  • : 60 EUR
5
Čas potřebný k vydání víza
  • Turistické vízum: 2 dnů
6
Kontaktní údaje na velvyslanectví

    Veškeré informace na této stránce byly pečlivě prošetřeny. Nicméně, vízové požadavky se často mění a informace jsou poskytovány bez jakékoliv záruky.
     
    Je doporučeno podívat se před odjezdem na webové stránky velvyslanectví. Pro bližší otázky ohledně vízových požadavků se obraťte přímo na velvyslanectví země Mexiko ve Vaší zemi.
     
    Akreditované jazykové školy v Mexiko


    Mexiko - jazykové školy:Guanajuato Mérida Mexico City Playa del Carmen Puerto Escondido Puerto Vallarta Queretaro 


    :

    1
    Hodnocení předchozích studentů: (4 recenzí této jazykové školy)

    2
    Hodnocení předchozích studentů: (12 recenzí této jazykové školy)

    3
    Hodnocení předchozích studentů: (14 recenzí této jazykové školy)

    4
    Hodnocení předchozích studentů: (12 recenzí této jazykové školy)

    5
    Hodnocení předchozích studentů: (43 recenzí této jazykové školy)


    Více - Hodnocení a porovnání cen všech jazykových škol v zemi Mexiko
    V tisku:
    Zmínky v tisku
    Zmínky v tisku
    Důvěřují nám:
    Společnosti důvěřující LanguageCourse.net
    Společnosti důvěřující LanguageCourse.net