Мексика

Візова інформація
Вимоги до закордонного паспорту


Усім громадянам необхідно мати дійсний паспорт

Only excemption are nationals of the following countries who may also present an alternative document of identification instead of a passport: Канада, Сполучені Штати Америки.


Візові вимоги
1
Кому оформляти візу не потрібно?
Громадянам наступних країн не потрібно оформляти візу для в’їзду до країни в якості туриста:


.


2
Необхідні документи для отримання візи
Туристична віза:
  • Реєстраційна форма
  • 1 Фото розміром як на паспорт
  • Дійсний паспорт із принаймні однією чистою сторінкою
  • Зворотний квиток
  • Документи, що підтверджують наявність достатніх коштів на перебування
  • Proof of purpose of visit
  • Візовий збір
3
Validity of Visa
  • Туристична віза: 30 € 180 днів.
4
Вартість оформлення візи
  • Student Visa: 60 EUR
5
Час, необхідний для оформлення візи
  • Туристична віза: 2 днів
6
Контактна інформація посольства

Уся інформація на цій сторінці була ретельно перевірена, проте візові вимоги часто змінюються, тому ми не можемо гарантувати її повну актуальність.
 
Ми рекомендуємо перед подорожжю відвідати вебсайт посольства. Щоб отримати відповіді на подальші питання стосовно візових вимог, звертайтеся безпосередньо до посольства Мексика у вашій країні
 
Акредитовані мовні школи, Мексика


Мексика - мовні школи: Гвадалахара  Керетаро  Плайя-дель-Кармен  Пуерто-Вальярта  Пуерто-Ескондідо  Ґуанахуато 


Best rated language schools in Мексика:

1
Оцінки колишніх студентів: (2 відгуки цієї мовної школи)

2
Оцінки колишніх студентів: (10 відгуки цієї мовної школи)

3
Оцінки колишніх студентів: (31 відгуки цієї мовної школи)

4
Оцінки колишніх студентів: (1 відгуки цієї мовної школи)


Більше - Відгуки та порівняння цін на курси в усіх мовних школах у Мексика
Мені сподобалося
про LanguageCourse.net
  • Danilo (25): Відмінний сервіс, завжди... більше
  • Andrew (28): У мене немає жодних скарг, а... більше
  • Jose Manuel (40): ДУЖЕ ЗА ВСЕ ДЯКУЮ! ВСЕ БУЛО... більше
*обов’язково