Мексика

Візова інформація
Вимоги до закордонного паспорту


Усім громадянам необхідно мати дійсний паспорт

: Канада, Сполучені Штати Америки.


Візові вимоги
1
Кому оформляти візу не потрібно?
Громадянам наступних країн не потрібно оформляти візу для в’їзду до країни в якості туриста:


.


2
Необхідні документи для отримання візи
Туристична віза:
  • Реєстраційна форма
  • 1 Фото розміром як на паспорт
  • Дійсний паспорт із принаймні однією чистою сторінкою
  • Зворотний квиток
  • Документи, що підтверджують наявність достатніх коштів на перебування
  • Візовий збір
3
  • Туристична віза: 30 € 180 днів.
4
Вартість оформлення візи
  • : 60 EUR
5
Час, необхідний для оформлення візи
  • Туристична віза: 2 днів
6
Контактна інформація посольства

Уся інформація на цій сторінці була ретельно перевірена, проте візові вимоги часто змінюються, тому ми не можемо гарантувати її повну актуальність.
 
Ми рекомендуємо перед подорожжю відвідати вебсайт посольства. Щоб отримати відповіді на подальші питання стосовно візових вимог, звертайтеся безпосередньо до посольства Мексика у вашій країні
 
Акредитовані мовні школи, Мексика


Мексика - мовні школи: Гвадалахара  Керетаро  Плайя-дель-Кармен  Пуерто-Вальярта  Пуерто-Ескондідо  Ґуанахуато 


:

1
Оцінки колишніх студентів: (2 відгуки цієї мовної школи)

2
Оцінки колишніх студентів: (11 відгуки цієї мовної школи)

3
Оцінки колишніх студентів: (33 відгуки цієї мовної школи)

4
Оцінки колишніх студентів: (1 відгуки цієї мовної школи)


Більше - Відгуки та порівняння цін на курси в усіх мовних школах у Мексика
Мені сподобалося
про LanguageCourse.net
  • Anna (45): все було гаразд... більше
  • Maria Isabel (49): Мене дуже вразило з якою... більше
  • Jose Miguel (37): ДЯКУЮ ЗА ВАШУ ДОПОМОГУ! Я... більше
*обов’язково